Beyond Meat aandelen kopen & verkopen

Vlees is niet meer in, dat bewijst een bedrijf als Beyond Meat wel. Na de beursgang steeg het aandeel direct meer dan 160%. Maar hoe kan je zelf profiteren van beleggingen in Beyond Meat? Waar kan je aandelen Beyond meat kopen en verkopen en waar moet je op letten bij dit bedrijf? Je leest er alles over in dit artikel!

Beleggen in Beyond Meat

Beleggen in Beyond Meat doe je eenvoudig via het internet. Hierbij heb je de keuze uit twee verschillende manieren van beleggen.

Beyond Meat aandelen kopen

Wanneer je echt vertrouwen hebt in het aandeel Beyond Meat, kan je er ook voor kiezen om de aandelen fysiek te kopen bij een broker. Met een broker kan je aandelen via het internet kopen en verkopen. Het is belangrijk dat je een goede broker kiest voor het kopen van aandelen Beyond Meat, aangezien de transactiekosten per partij nogal verschillen.

Ben je benieuwd wat een voordelige partij is om Beyond Meat aandelen te kopen? Neem dan een kijkje in de onderstaande tabel:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor Beyond Meat. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€1 voor Beyond Meat
Mexem aandelen kopen$0,005 per aandeel Beyond Meat met $2,50 minimum
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen$0,01 per aandeel met $1,90 minimum
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Actief beleggen in Beyond Meat

De koers van het aandeel Beyond Meat is erg volatiel. De koers is enorm gestegen en de kans op forse koersstijgingen en –dalingen in de toekomst is dan ook vrij groot. Wanneer je hier volledig van wilt profiteren, kan het aantrekkelijk te zijn om gebruik te maken van derivaten. Met derivaten kan je namelijk korte ritjes omlaag en omhoog meepakken.

Een goede broker om actief te handelen in het koersverloop van CFD Beyond Meat aandelen is Plus500. Bij Plus500 kan je namelijk zowel orders plaatsen op stijgende als op dalende koersen. Gebruik de onderstaande knop om de mogelijkheden bij Plus500 direct gratis met een demo uit te proberen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Is het verstandig om te investeren in Beyond Meat?

Investeren in Beyond Meat aandelen kan zomaar aantrekkelijk zijn. Wereldwijd krijgt gezond leven steeds meer aandacht. Ook het aantal mensen dat een veganistische levensstijl verkiest groeit. Beyond Meat past mooi binnen deze trend, aangezien alle producten van het bedrijf volledig plantaardig zijn. De vleesvervangers zijn nog eens erg lekker ook, waardoor mensen de producten ook echt voor hun plezier eten.

Een andere reden om Beyond Meat aandelen te kopen, is de uitbereiding naar China. Ze werken daar met lokale partners als Sinodis, KFC, Pizza Hut en Starbucks om direct een groot bereik te kunnen behalen. China is natuurlijk een enorme markt en wanneer de producten aanslaan dan kan dit erg goed zijn voor de winstgevendheid van het bedrijf. Dit kan dan ook een goede reden zijn om Beyond Meat aandelen te kopen.

Ook met de bedrijfsresultaten gaat het goed: in 2019 lukte het Beyond Meat voor het eerst om winst te maken. Dit is een goede verbetering, zeker wanneer je bedenkt dat het bedrijf daarvoor nog verliesgevend was. Wanneer het milieu belangrijk voor je is kan je door Beyond Meat aandelen te kopen bovendien een signaal geven. Een signaal waarmee je nog eens een mooi potentieel rendement kunt bereiken ook!

In het kort: wat doet Beyond Meat?

Beyond Meat is een bedrijf dat vleesvervangers produceert. Beyond Meat is hier erg succesvol in. De smaak van bijvoorbeeld the beast is bijna niet van echt te onderscheiden. Toch is deze burgervervanger gemaakt van volledig plantaardige producten zoals kokosolie en ertwenproteïne isolaten.

Beyond Meat beleggen

Het toekomstperspectief

Het toekomstperspectief van Beyond Meat is vrij zonnig. Dat wil zeggen, als ze het hoofd boven water weten te houden. Beyond Meat heeft sinds de lancering namelijk nog nooit winst gemaakt. Toch is het duidelijk dat een steeds grotere groep mensen ervoor kiest om echt vlees de rug toe te keren. Dit is niet vreemd wanneer je bedenkt dat vlees in sterke mate bijdraagt aan de klimaatvervuiling. Daarnaast is vlees links laten staan ook goed voor je gezondheid.

Geen vlees eten en voor een vleesvervanger gaan is dus helemaal hip. De tijd waarin vleesvervangers mislukte vleesproducten waren is dan ook gelukkig verleden tijd. Het is Beyond Meat erg goed gelukt om verschillende typen vlees na te maken. Naast de eerder genoemde the beast heeft het bedrijf bijvoorbeeld ook vegetarische worsten en kip geïntroduceerd. Met de smaak zit het bij Beyond Meat dus wel goed, maar dat betekent niet dat het direct verstandig is om ook de aandelen te kopen.

Beyond Meat aandelen kopen

Beyond Meat: kan je het onderscheiden van echt vlees?

Moet je aandelen Beyond Meat kopen?

Een veel gemaakte fout bij beleggers, is dat ze een aandeel kopen omdat ze het bedrijf prettig vinden. Vanzelfsprekend is Beyond Meat een erg duurzaam bedrijf wat natuurlijk goed is voor je geweten. Dit betekent echter niet direct dat het kopen van aandelen Beyond Meat ook goed is voor je rendement. Er zijn namelijk wat zaken waar je rekening mee moet houden bij het beleggen in Beyond Meat.

Zo is het belangrijk om te melden dat het bedrijf nog nooit winst heeft gemaakt. Totalitair is het bedrijf vrij klein. In 2018 werd er bijvoorbeeld een omzet van $87,9 miljoen behaald en een verlies van $28,7 miljoen. Op het moment van schrijven is de waarde van Beyond Meat een paar miljard dollar. Er is dus een grote kans dat er momenteel sprake is van een hype of zeepbel. Een fastfoodketen als Wendy’s is ter illustratie ook een paar miljard waard maar behaalt een winst van bijna $150 miljoen.

Update: het is Beyond Meat in 2019 voor het eerst gelukt om winst te maken. Dit kan de aandelenkoers in de toekomst een verdere boost geven.

Een ander groot risico voor Beyond Meat is de grote concurrentie. Steeds meer bedrijven wagen zich aan het produceren van vleesvervangers. Ook bedrijven die vooral bezig zijn met het verkopen van normaal vlees springen in op deze trend. Het is dus maar de vraag of het Beyond Meat lukt om zijn hoofd boven water te houden tussen alle andere grote partijen die ook toetreden op de markt.

Wel is er nog enorm veel potentie. De groeipercentages liggen boven de 100% en het bedrijf wordt ook ondersteund door bekende mensen zoals Bill Gates en leonardo DiCaprio. Zelfs de vorige algemene directeur van McDonalds nam in het verleden een belang in het bedrijf.

Beyond Meat Leonardo DiCaprio

Strategie voor je belegging

Beyond Meat is momenteel wellicht wat hoog gewaardeerd. Toch kan je goed profiteren van de volatiliteit van het aandeel. Je kunt immers zowel van stijgende als dalende koersen profiteren. Wil je meer lezen over hoe je actief kunt speculeren op de prijs van een aandeel? Lees dan onze daytrading cursus!

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
AIG
AIG
Amazon
Amazon
AMD
AMD
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *