Brokers vergelijken: wat is de beste broker?

Wil je beleggen ook eens uitproberen? Open dan gratis een (demo) account bij één van de volgende brokers uit de vergelijking en probeer het direct uit! We hebben verschillende brokers uitgebreid getest en we hebben een ranglijst samengesteld waarop de beste & voordeligste brokers zijn opgenomen.

Onze tips: klik om je gratis aan te melden

Markets.com: professioneler handelen

Wanneer we brokers vergelijken komt naar voren dat een groot voordeel van Markets.com het feit is dat je gebruik kunt maken van allerlei ingewikkelde analyse tools. Ook bij Markets.com kan je in alle bekende aandelen handelen; op die manier kan je eenvoudig in je favoriete aandeel beleggen.

Markets.com heeft een uitgebreid aanbod van softwarepakketten en mogelijkheden waardoor iedereen bij deze broker aan de slag kan. Ook bij Markets.com is het mogelijk om een gratis demo account te openen. Direct een account openen >>>

Waarom Markets.com? vinkje Gebruik geavanceerdere analyse tools vinkje Nederlandstalige support vinkje gratis demo account vinkje bij Markets.com heb je veel verschillende handelsmogelijkheden.

markets broker webtrader

Plus500: eenvoudig & handig

Plus500 is één van de populairste brokers op het internet en dat is niet zo vreemd! Plus500 onderscheidt zich van de concurrentie door onder andere een eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat zowel online als offline te gebruiken is. Binnen de software van Plus500 open je eenvoudig en snel posities en doordat je kunt handelen met een gratis demo account kan je eerst oefenen voordat je echt begint met het beleggen van geld.

Waarom Plus500? vinkje Erg gebruiksvriendelijke software vinkje geheel Nederlandstalig vinkje gratis demo account vinkje Plus500 rekent geen commissies en lage transactiekosten in de vorm van spreads.

Dankzij de innovatieve software van Plus500 kan je als nieuwe belegger direct aan de slag zonder uitgebreide kennis van de beurs. Direct een account openen >>> CFD Service. 80.6% verliest geld.

Plus500 software

De software van de populaire broker Plus500: gebruikersvriendelijk & Nederlandstalig

DEGIRO: fysiek aandelen kopen tegen lage tarieven

DEGIRO is de voordeligste broker voor het fysiek kopen van aandelen. Naast handelen op de korte termijn is het ook verstandig om vermogen op te bouwen voor de lange termijn. Hiervoor is het nodig om fysiek effecten zoals obligaties en aandelen op te kopen bij een broker zoals DEGIRO. Doordat je de fysieke eigenaar bent kan je de aandelen zo lang vasthouden als je maar wilt zonder verdere kosten.

DEGIRO is dan ook de perfecte partij voor vermogensopbouw. Wanneer je aandelen lang vasthoudt is de kans groot dat ze in waarde toenemen en bovendien ontvang je ook dividend op je aandelen. DEGIRO wordt door verschillende partijen aangewezen als de voordeligste keuze; ze zijn tot wel 80% goedkoper dan de concurrent. Het storten van geld op je rekening gaat eenvoudig via iDEAL en het kopen van bijvoorbeeld aandelen gaat al met een simpele muisklik. Klik hier om direct gratis een account aan te maken >>

Waarom DEGIRO? vinkje  Fysiek aandelen opkopen vinkje Geheel Nederlandstalig vinkje Voordeligste aanbieder

DEGIRO broker

ZuluTrade: automatisch beleggen

ZuluTrade kan je goed gebruiken naast een broker als Plus500 of Markets.com. Het kan erg nuttig zijn om andere beleggers te volgen en door dit goed toe te passen kan je op de automatische piloot geld beleggen! Vergeet daarbij niet om de verschillende aanbieders van signalen te vergelijken. 

Het is erg eenvoudig om binnen ZuluTrade goede beleggers te selecteren. De beleggingen worden vervolgens automatisch geopend op je eigen account. Het is mogelijk om door middel van een demo de mogelijkheden uit te proberen: hierdoor kan je zonder risico's ontdekken hoeveel geld je met ZuluTrade kunt verdienen. Direct een risicovrij (demo)account openen >> 

Waarom ZuluTrade? vinkje automatisch geld beleggenvinkje geheel Nederlandstalig vinkje gratis demo account vinkje gebruiksvriendelijk

ZuluTrade beleggen broker

Brokers vergelijken: wat is de beste broker

Wat de beste broker is, is vaak erg persoonlijk. Toch zijn er bepaalde punten van belang wanneer je brokers met elkaar vergelijkt. Zo kunnen brokers erg verschillen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, aangeboden opties en de tarieven. Om de beste beslissing te nemen, is het dan ook van belang om eerst voor jezelf te bedenken wat je het belangrijkst vindt.

Maak vervolgens een duidelijk overzicht waarop je de verschillende punten van de brokers met elkaar vergelijkt. Je kan deze punten ook een gewicht meegegeven: wanneer je een demo bijvoorbeeld belangrijker vindt dan de gebruiksvriendelijkheid van het platform geef je dat punt een hogere waarde mee. Bekijk vervolgens voor jezelf welke broker de beste score behaalt in je eigen vergelijking: dit moest wel de beste broker voor jezelf zijn!

Punten van vergelijking: wat maakt een broker goed?

  • brokers vergelijking lijstTarieven: is de broker goedkoop? Bekijk waarin je belegt en vergelijk de tarieven.
  • Mogelijkheden: heb je voldoende analyse mogelijkheden voor je beleggingsstijl?
  • Aanbod: heeft de broker voldoende effecten in verhouding met andere brokers?
  • Gebruiksvriendelijkheid: is de software eenvoudig te gebruiken?
  • Ondersteuning: kan je contact opnemen met de broker voor hulp?

Uiteindelijk is het verstandig om de verschillende brokers uit te proberen. Maak gratis demo accounts aan bij de verschillende brokers en ontdek op die manier wat de beste broker voor je is!