fbpx

Brokers vergelijken: wat is de beste broker?

Ben je op zoek naar de beste broker? In deze vergelijking van brokers vind je direct de broker die het beste bij je past. Je kan direct een gratis (demo) account openen of je kunt eerst een uitgebreide review lezen. Door brokers te vergelijken ontdek je welke partij het beste bij je past.

Tip: gebruik onze gratis tool om direct te zien waar je het goedkoopst kunt beleggen!

De beste brokers om direct aandelen te kopen

Wil je op de langere termijn beleggen en bijvoorbeeld aandelen kopen? Dan zijn deze Nederlandse brokers de beste partijen om te beleggen.

degiro boroker
Degiro: Eén van de voordeligste brokers van Nederland. Je handelt er tegen erg lage tarieven. De broker heeft regelmatig de gouden stier award gewonnen. Tijdelijk €1000 bonus!
Order 1000: € 2,38 Order 10.000: € 5,80
Aanmelden
Flatex broker
Flatex: wil je zonder transactiekosten beleggen? Dan is Flatex een goede keuze! Zonder verborgen voorwaarden kan je in bijna alles handelen! 
 
Order 1000: € 0,00 Order 10.000: € 0
Binck broker
Binck: een erg gebruiksvriendelijke partij met veel mogelijkheden. Nog steeds stukken goedkoper dan beleggen bij de lokale bank!
Order 1000: € 8,00 Order 10.000: € 16
Lynx broker
Lynx: met toegang tot alle bekende en minder bekende beurzen is Lynx populair onder actieve beleggers. Je ontvangt een gratis eBook bij registratie!
Order 1000: € 6,00 Order 10.000: € 9,00

De beste brokers om actief te handelen in aandelen

Deze brokers zijn het beste om actief te handelen. Bij deze brokers handel je in zogenaamde CFD’s op bijvoorbeeld aandelen & grondstoffen. Deze brokers zijn vooral geschikt voor speculatie op de korte termijn. Je kunt de mogelijkheden altijd gratis uitproberen door middel van een demo.

Plus500: Plus500 biedt de meest gebruikersvriendelijke software. Je kunt de mogelijkheden geheel gratis uitproberen met een demo van €40.000. CFD service, 76.4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's
€40.000 demo 0% commissie
eToroLogo 130x43
eToro: Bij eToro kan je andere beleggers gratis volgen via sociaal beleggen. Ook kan je zonder kosten aandelen kopen. Bij de handel in CFD’s verliest 75% van de beleggers geld bij deze aanbieder.
$100.000 demo 0% commissie
Markets.com: bij Markets.com kan je handelen in CFD’s op aandelen, grondstoffen en Forex. Je profiteert er van geen commissies en lage kosten.
Gratis demo 0 % commissie
Zulutrade: wil je liever automatisch beleggen? Bij Zulutrade kan je automatisch succesvolle traders volgen waardoor je zonder moeite kunt beleggen.
100% automatisch Helemaal gratis

Beleggen brengt risico’s met zich mee: je kan geld verliezen.

Actieve brokers vergelijken

Hieronder vind je meer informatie over de brokers waar je actief kunt handelen door middel van CFD’s.

Plus500: meest gebruiksvriendelijke optie

Plus500 is één van de populairste brokers op het internet en dat is niet zo vreemd! Plus500 onderscheidt zich van de concurrentie door onder andere een eenvoudig te gebruiken softwarepakket dat zowel online als offline te gebruiken is. Binnen de software van Plus500 open je eenvoudig en snel posities en doordat je kunt handelen met een gratis demo account kan je eerst oefenen voordat je echt begint met het beleggen van geld.

Dankzij de innovatieve software van Plus500 kan je als nieuwe belegger direct aan de slag zonder uitgebreide kennis van de beurs. Direct een account openen >>> CFD Service. 76.4% verliest geld.

Waarom Plus500? vinkje Erg gebruiksvriendelijke software vinkje geheel Nederlandstalig vinkje gratis demo account vinkje Plus500 rekent geen commissies en lage transactiekosten in de vorm van spreads.

Plus500 software

De software van de populaire broker Plus500: gebruikersvriendelijk & Nederlandstalig

Markets.com: de beste software

Wanneer we brokers vergelijken komt naar voren dat een groot voordeel van Markets.com het feit is dat je gebruik kunt maken van allerlei ingewikkelde analyse tools. Hierdoor kan je bij Markets.com betere resultaten behalen. Ook valt het uitgebreide aanbod aan aandelen op bij Markets.com.

Al met al heeft Markets.com het beste softwarepakket van alle brokers. Je kan de mogelijkheden eenvoudig uitproberen door een gratis demo account te openen. Direct een account openen >>>

Waarom Markets.com? vinkje Gebruik geavanceerdere analyse tools vinkje Nederlandstalige support vinkje gratis demo account vinkje bij Markets.com heb je veel verschillende handelsmogelijkheden.

Markets.com broker vergelijken

De software van Markets.com heeft uitgebreide opties

ZuluTrade: automatisch beleggen

ZuluTrade kan je goed gebruiken naast een broker als Plus500 of Markets.com. Het kan erg nuttig zijn om andere beleggers te volgen en door dit goed toe te passen kan je op de automatische piloot geld beleggen! Vergeet daarbij niet om de verschillende aanbieders van signalen te vergelijken. 

Het is erg eenvoudig om binnen ZuluTrade goede beleggers te selecteren. De beleggingen worden vervolgens automatisch geopend op je eigen account. Het is mogelijk om door middel van een demo de mogelijkheden uit te proberen: hierdoor kan je zonder risico's ontdekken hoe je beleggingen via ZuluTrade zouden verlopen. Direct een risicovrij (demo)account openen >> 

Waarom ZuluTrade? vinkje automatisch geld beleggenvinkje geheel Nederlandstalig vinkje gratis demo account vinkje gebruiksvriendelijk

ZuluTrade beleggen broker

Traditionele brokers vergelijken

Hieronder vind je meer informatie over de brokers waar je direct kunt beleggen in bijvoorbeeld aandelen.

DEGIRO: fysiek aandelen kopen tegen lage tarieven

DEGIRO is één van de voordeligste broker voor het fysiek kopen van aandelen. Naast handelen op de korte termijn is het ook verstandig om vermogen op te bouwen voor de lange termijn. Hiervoor is het nodig om fysiek effecten zoals obligaties en aandelen op te kopen bij een broker zoals DEGIRO. Doordat je de fysieke eigenaar bent kan je de aandelen zo lang vasthouden als je maar wilt zonder verdere kosten.

DEGIRO is dan ook de perfecte partij voor vermogensopbouw. Wanneer je aandelen lang vasthoudt is de kans groot dat ze in waarde toenemen en bovendien ontvang je ook dividend op je aandelen. DEGIRO wordt door verschillende partijen aangewezen als de voordeligste keuze; ze zijn tot wel 80% goedkoper dan de concurrent. Het storten van geld op je rekening gaat eenvoudig via iDEAL en het kopen van bijvoorbeeld aandelen gaat al met een simpele muisklik. Klik hier om direct gratis een account aan te maken >>

Waarom DEGIRO? vinkje  Fysiek aandelen opkopen vinkje Geheel Nederlandstalig vinkje Voordelige aanbieder

DEGIRO broker

Flatex: de eerste 100% gratis broker

Flatex is een vrij nieuwe partij in Nederland die 100% gratis beleggen aanbiedt. Bij deze partij kan je bijvoorbeeld geheel zonder kosten aandelen, obligaties en indexfondsen kopen en verkopen. Wanneer je ook in geavanceerdere derivaten zoals opties wilt beleggen, dan kan je beter bij een andere partij aan de slag. Wel is het bij Flatex mogelijk om te beleggen in CFD’s.

Flatex is de perfecte broker voor kleine beleggers en beleggers die veel transacties uitvoeren. Kleine beleggers profiteren sterk van het ontbreken van de transactiekosten, doordat ze ook kleine posities kunnen openen zonder direct een groot deel van de winst te verliezen. Beleggers die veel transacties uitvoeren besparen keer op keer op de transactiekosten. Voor de rest biedt Flatex even veel functionaliteiten aan als andere Nederlandstalige brokers. Klik hier om een gratis account te openen.

Tip: Nieuwe klanten ontvangen tijdelijk gratis €100!

 Waarom Flatex? vinkje  Gratis beleggen is echt mogelijk vinkje Eenvoudige online software vinkje Goede klantenservice

Flatex broker

Lynx: broker met geavanceerde opties

Van de aanwezige broker is Lynx de broker met de meest geavanceerde opties. Binnen de software heb je enorm veel mogelijkheden om alles in te delen zoals je zelf wilt. Bovendien kan je bij Lynx gratis cursussen volgen om je beleggingsprestaties te verbeteren.

Lynx is een relatief voordelige broker die vooral erg geschikt is voor de belegger met serieuze ambities. Lynx kent verder een Nederlandstalige klantenservice waardoor je altijd professioneel te woord wordt gestaan. Klik hier om een account te openen >>

Waarom Lynx? vinkje  Professionele software vinkje Sterke klantenservice vinkje Geen storingen

Lynx beleggen broker

Binckbank: het meest veelzijdig

Binckbanck is als individuele broker misschien niet de sterkste partij. Toch is Binckbank een goede optie wanneer je tijd wilt besparen. Je kan er namelijk zelf beleggen, je geld laten beleggen, je pensioen regelen en sparen!

Bij Binckbank kan je kiezen uit verschillende pakketten afhankelijk van hoe actief je bent. Binckbank is als beleggen bij de bank, maar dan met voordeligere tarieven en een betere service. Klik hier om een gratis account te openen >>

Waarom Binckbank? vinkje  Uitgebreid aanbod aan diensten vinkje Nederlandstalig vinkje Gebruiksvriendelijk

BinckBanck beleggen

Brokers vergelijken: wat is de beste broker?

Wat de beste broker is, is vaak erg persoonlijk. Toch zijn er bepaalde punten van belang wanneer je brokers met elkaar vergelijkt. Zo kunnen brokers erg verschillen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, aangeboden opties en de tarieven. Om de beste beslissing te nemen, is het dan ook van belang om eerst voor jezelf te bedenken wat je het belangrijkst vindt.

Maak vervolgens een duidelijk overzicht waarop je de verschillende punten van de brokers met elkaar vergelijkt. Je kan deze punten ook een gewicht meegegeven: wanneer je een demo bijvoorbeeld belangrijker vindt dan de gebruiksvriendelijkheid van het platform geef je dat punt een hogere waarde mee. Bekijk vervolgens voor jezelf welke broker de beste score behaalt in je eigen vergelijking. De broker met de hoogste score moest wel de beste broker voor jezelf zijn!

Wat maakt een broker goed?

  • Tarieven: is de broker goedkoop? Bekijk waarin je belegt en vergelijk de tarieven.
  • Mogelijkheden: heb je voldoende analyse mogelijkheden voor je beleggingsstijl?
  • Aanbod: heeft de broker voldoende effecten in verhouding met andere brokers?
  • Gebruiksvriendelijkheid: is de software eenvoudig te gebruiken?
  • Ondersteuning: kan je contact opnemen met de broker voor hulp?

Uiteindelijk is het verstandig om de verschillende brokers uit te proberen. Maak gratis demo accounts aan bij de verschillende brokers en ontdek op die manier wat de beste broker voor je is!

Vergelijk op unieke kenmerken

Wanneer je op zoek bent naar een broker die uitblinkt op een bepaalt gebied, dan is het handig om deze speciale checklist te bekijken. We hebben namelijk per onderdeel opgeschreven wat de beste broker voor je zou kunnen zijn.

Ik wil vooral goedkoop beleggen

Wanneer je slim wilt beleggen, is het belangrijk om voor een broker met lage tarieven te gaan. Wanneer je actief wilt handelen, kan je het beste Plus500 of Flatex kiezen en wanneer je fysiek aandelen wilt kopen is Flatex de goedkoopste partij.

Ik wil gebruiksvriendelijke software

Wanneer je het belangrijk vindt dat de software makkelijk te bedienen is, moet je een broker kiezen met erg gebruiksvriendelijke software. Wanneer je actief belegt kan je het beste Plus500 kiezen en wanneer je fysiek aandelen wilt kopen is DEGIRO of Latex de meest gebruiksvriendelijke partij.

Ik wil een goede klantenservice

Wanneer je het belangrijk vindt dat de klantenservice Nederlandstalig is en goed bereikbaar is, dan kan je het beste kiezen voor een Nederlandse broker. In dit geval zijn zowel DEGIRO, Flatex en Lynx goede opties.

Ik wil professionele software

Wanneer je veel analyses wilt uitvoeren, is het belangrijk om uitgebreide software te gebruiken. Wanneer je actief handelt, kan je het beste gaan voor de software van Markets.com. Wanneer je echt aandelen wilt gaan kopen voor de langere termijn, is de software van Lynx een betere keuze.

Pagina in het Engels