Waarin kan je beleggen bij BUX Zero?

Ben je benieuwd in welke beleggingsproducten je kunt beleggen bij BUX Zero? In dit artikel bespreken we waarin je kunt beleggen bij deze broker.

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende koersen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Beleggen in aandelen bij BUX Zero

Je kunt bij BUX Zero handelen in aandelen uit de volgende landen:

  • Nederlandse aandelen
  • Duitse aandelen
  • Belgische aandelen
  • Franse aandelen
  • Oostenrijkse aandelen
  • Amerikaanse aandelen

Je vindt bij BUX vooral veel bekendere aandelen, maar ook enkele minder bekende aandelen. Het aanbod is bij BUX wel een stuk minder uitgebreid dan bij veel andere brokers. Wanneer je in een minder bekend aandeel wilt beleggen, is BUX Zero dan ook niet altijd de beste optie.

Beleggen in ETF’s bij BUX Zero

Het is ook mogelijk om in diverse ETF’s te investeren bij BUX Zero. De meest bekende ETF’s zijn beschikbaar bij BUX: denk hierbij bijvoorbeeld aan de Vanguard S&P 500 en diverse All-World indexen.

Door de lage transactiekosten is het interessant om in ETF’s te investeren bij BUX: voor € 1 kan je maandelijks in tientallen verschillende ETF’s beleggen. Klik hier om in meer details te lezen wat de kosten van beleggen bij BUX zijn.

Beleggen in crypto bij BUX

Het is bij BUX ook mogelijk om in een handjevol crypto’s te beleggen. Wanneer je de BUX token koopt, betaal je bovendien geen transactiekosten wanneer je crypto’s koopt en verkoopt. Voor het handelen in crypto’s zou ik zelf Bitvavo aanraden, vanwege de lagere transactiekosten.

Conclusie aanbod BUX

Het aanbod bij BUX is niet heel uitgebreid, maar wel selectief. De aandelen en ETF’s die zijn opgenomen bij BUX kennen voldoende liquiditeit en zijn bekend. Hierdoor is beleggen bij BUX toegankelijk voor nieuwe gebruikers. Wanneer je op zoek bent naar een breder aanbod, kan je een desktop broker proberen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *