Hoe kan je een account openen bij BUX Zero?

Het aanmaken van een account bij BUX Zero is zo gebeurt! In deze korte handleiding bekijken we hoe dit werkt.

Stap 1: meld je gratis aan

BUX Zero is alleen beschikbaar op de mobiele telefoon. Om gebruik te kunnen maken van BUX Zero, moet je dan ook eerst de gratis applicatie downloaden.

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende koersen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Stap 2: vul je gegevens in

Voor het aanmaken van een BUX Zero account hoef je in eerste instantie alleen een mailadres in te voeren. Je ontvangt vervolgens een verificatie link waarmee je je account kunt bevestigen.

Stap 3: verdere gegevens invoeren

BUX staat onder toezicht van de AFM en opereert volgens Europese regels & wetten. BUX moet dan ook voldoende informatie verzamelen over haar klanten. Je zult bijvoorbeeld je adresgegevens moeten delen voordat je aan de slag kunt met BUX.

Stap 4: verifieer je account

Voordat je kunt beleggen met BUX, moet je nog je account verifiëren. Je moet hiervoor een kopie van je identificatiebewijs uploaden. Ook moet je een bewijs van je adres uploaden en enkele vragen beantwoorden over de herkomst van je vermogen.

Stap 5: geld storten en beginnen met beleggen

Je account is nu volledig geopend! Je hoeft nu alleen nog geld te storten op je account en je kunt vervolgens direct beginnen met beleggen. In dit artikel kan je in meer details lezen hoe je geld kunt storten op je BUX Zero account.

 

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *