Op bezoek bij het kantoor van Plus500

Afgelopen zomer reisde ik door Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië: op mijn reisblog lees je meer over mijn ervaringen daar! Natuurlijk ga ik je hier niet lastigvallen met reisverhalen over avonturen in een warme woestijn; nee, toevalligerwijs is het hoofdkantoor van Plus500 te vinden in Haifa in Israël en ze waren zo vriendelijk op mij en wat vrienden te ontvangen. Hierbij een korte impressie van het kantoor van Plus500.

Wil je Plus500 trouwens gratis uitproberen met een demo? Dat kan, gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat direct opviel is dat ze bij Plus500 erg gastvrij zijn. Ze betaalden niet alleen voor ons avondeten, maar ook voor de taxi’s van en naar het kantoor en ze regelde een uitgebreide lunch voor ons die we in de conferentiekamer konden opeten.

Plus500 conferentie

Daarna kregen we een rondleiding langs alle afdelingen van het bedrijf. Wat meteen opvalt is dat alle personeelsleden erg vrolijk zijn; dit is begrijpelijk wanneer je bedenkt dat iedereen gratis ijs mag eten, er een PlayStation op de gang staat en de sfeer lekker informeel is.

Op een gegeven moment ontmoeten we ook de CEO van Plus500 en ook liepen we de oprichters van het bedrijf tegen het lijf. Het is mooi om te zien hoe de gehele sfeer bij Plus500 informeel is; zelfs de eigenaren van het bedrijf die soms wel honderden miljoenen euro’s aan aandelen Plus500 bezitten lopen gewoon rond in een normaal shirtje. Het oudste personeelslid is 35; het is dus duidelijk een jong bedrijf.

IMG 6608

Al met al is het indrukwekkend wat Plus500 heeft bereikt; zeker wanneer je bedenkt dat ze pas sinds 2008 bestaan en nu al een beurswaarde hebben van honderden miljoenen euro’s. Het bezoek aan het bedrijf was erg leuk en het heeft me nog meer vertrouwen gegeven in de betrouwbaarheid van Plus500.

Hieronder zie je nog eens een foto van de klantenservice van het bedrijf.

Plus500 klantenservice

Ik heb het kantoor van Plus500 bezocht in 2015. Klik hier om mijn review over Plus500 te lezen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *