Op bezoek bij het kantoor van Plus500

Afgelopen zomer reisde ik door Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië: op mijn reisblog lees je meer over mijn ervaringen daar! Natuurlijk ga ik je hier niet lastigvallen met reisverhalen over avonturen in een warme woestijn; nee, toevalligerwijs is het hoofdkantoor van Plus500 te vinden in Haifa in Israël en ze waren zo vriendelijk op mij en wat vrienden te ontvangen. Hierbij een korte impressie van het kantoor van Plus500.

Wat direct opviel is dat ze bij Plus500 erg gastvrij zijn. Ze betaalden niet alleen voor ons avondeten, maar ook voor de taxi’s van en naar het kantoor en ze regelde een uitgebreide lunch voor ons die we in de conferentiekamer konden opeten.

Plus500 conferentie

Daarna kregen we een rondleiding langs alle afdelingen van het bedrijf. Wat meteen opvalt is dat alle personeelsleden erg vrolijk zijn; dit is begrijpelijk wanneer je bedenkt dat iedereen gratis ijs mag eten, er een PlayStation op de gang staat en de sfeer lekker informeel is.

Op een gegeven moment ontmoeten we ook de CEO van Plus500 en ook liepen we de oprichters van het bedrijf tegen het lijf. Het is mooi om te zien hoe de gehele sfeer bij Plus500 informeel is; zelfs de eigenaren van het bedrijf die soms wel honderden miljoenen euro’s aan aandelen Plus500 bezitten lopen gewoon rond in een normaal shirtje. Het oudste personeelslid is 35; het is dus duidelijk een jong bedrijf.

IMG 6608

Al met al is het indrukwekkend wat Plus500 heeft bereikt; zeker wanneer je bedenkt dat ze pas sinds 2008 bestaan en nu al een beurswaarde hebben van honderden miljoenen euro’s. Het bezoek aan het bedrijf was erg leuk en het heeft me nog meer vertrouwen gegeven in de betrouwbaarheid van Plus500.

Nu ik heb gezien welke mensen er werken bij Plus500 zal ik nog meer met ze willen werken. Hieronder zie je nog eens een foto van de klantenservice van het bedrijf.

Plus500 klantenservice

Klik hier om ook een (demo) account bij Plus500 te openen >>

Pagina in het Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *