Wat is BUX Zero?

BUX Zero is een toegankelijke & gebruiksvriendelijke mobiele applicatie waarmee je tegen lage kosten kunt beleggen in aandelen en ETF’s. In dit artikel bespreken we in details wat BUX nu eigenlijk is.

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is BUX Zero?

Met BUX Zero kan je in Europese en Amerikaanse aandelen beleggen zonder commissies te betalen. Dit kan je doen door gebruik te maken van een zero order: BUX voegt alle orders van klanten dan samen en voert deze uit aan het einde van de dag.

Het is bij BUX ook mogelijk om tegen lage tarieven (€ 1 per transactie) marktorders en limietorders uit te voeren op aandelen en ETF’s. Het is zelfs mogelijk om op de automatische piloot met een vast bedrag te handelen in ETF’s bij BUX Zero.

Voor wie is BUX Zero geschikt?

BUX Zero richt zich met de gebruiksvriendelijke en toegankelijke applicatie vooral op nieuwe beleggers. De applicatie is makkelijk te gebruiken en door de lage transactiekosten is het ook met een klein bedrag mogelijk om te beleggen in aandelen.

Wanneer je het niet erg vindt om met je mobiele telefoon te beleggen, is BUX Zero ook geschikt voor lange termijn investeerders. De lage transactiekosten kunnen je veel geld besparen. Let echter wel op; voor de handel in Amerikaanse aandelen worden er vrij hoge kosten gerekend voor het omwisselen van euro’s naar dollars. In ons artikel over de kosten van beleggen bij BUX lees je in meer details hoe hoog deze kosten zijn.

Waar is BUX Zero gevestigd?

BUX Zero is gevestigd in Amsterdam op de Plantage Middenlaan 62. BUX Zero is beschikbaar in meerdere Europese landen. Doordat BUX gevestigd is in Europa, kan je ervan uitgaan dat ze alle regelgevingen in acht nemen. In dit artikel kan je in meer details lezen hoe het zit met de betrouwbaarheid van BUX Zero.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *