Basic Attention Token kopen: hoe te beleggen?

Beleggen in cryptovaluta is natuurlijk op dit moment steeds populairder aan het worden. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de digitale valuta van groot belang zal gaan worden financiële wereld. Basic Attention Token is één van de projecten die wellicht bekend in de oren zal klinken. Nu het van belang is om hier wat meer over te weten te komen voordat je besluit om te gaan beleggen hebben we de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Door dit artikel door te nemen zal ook jij een beter beeld krijgen over het investeren in Basic Attention Token!

Hoe kan je Basic Attention Token kopen?

Online adverteren werkt! De Basic Attention Token speelt hierop in door gebruikers te belonen voor het bekijken van advertenties. Dit neemt veel irritatie weg, aangezien de gebruiker nu ook profiteert van advertenties. Investeren in Basic Attention Tokens kan dan ook goed uitpakken.

Wil je de Basic Attention Token cryptomunt kopen? Dat kan je snel online doen! Bij Bitvavo kan je Argon kopen tegen erg lage tarieven: je betaalt namelijk nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten wanneer je cryptovaluta’s koopt bij Bitvavo. Ook betaal je over de eerste € 1000 geen transactiekosten. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Hoe kan je actief beleggen in de Basic Attention Token?

Wil je actief beleggen in de Basic Attention Token? Dan kan bij een online broker! Bij een online broker kan je met CFD’s speculeren op zowel dalende als stijgende de Basic Attention Token. Bij Plus500 kan je handelen in CFD cryptomunten geheel gratis en zonder risico proberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is BAT – functie van het project

Als eerste doen we er verstandig aan om te kijken naar wat Basic Attention Token is en wat je er eigenlijk allemaal mee kunt doen. Basic Attention Token (BAT) is aan te merken als een speciale  cryptocurrency die ervoor moet zorgen dat digitale reclame eerlijker wordt voor zowel de makers als de consumenten. BAT draait op het netwerk van Ethereum en is geïntegreerd in een aangepaste webbrowser genaamd Brave, hier laten we je zo wat meer over zien. BAT kan worden uitgewisseld tussen adverteerders, uitgevers en internetgebruikers op basis van hun activiteit op het internet. Dit is bedoeld om de handel tussen alle drie de groepen net even wat makkelijker te maken.

Hoe werkt Basic Attention Token dan precies vraag je je af? Gebruikers worden beloond met BAT voor het bekijken van bepaalde video’s. Dit maakt het voor de uitgevers mogelijk om advertenties te maken met een hogere impact. De adverteerders kunnen er zeker van zijn dat hun boodschap wordt bekeken door een publiek wat ook echt zin heeft om die specifieke reclame te bekijken. Het eindresultaat is een nieuw soort digitaal advertentieplatform wat volledig draait op BAT. Gebruikers kunnen de BAT houden maar ook inwisselen voor normaal geld als ze dit willen. Met BAT kunnen ze vervolgens hun favoriete adverteerders of content creators belonen.

Online adverteren wordt steeds populairder en BAT springt hier goed op in. Dit kan dan ook een goede reden zijn om te beleggen in BAT door de cryptomunt te kopen.

Basic Attention Token beleggen

De totstandkoming van BAT

Iedereen die wilt beleggen in BAT zou wel moeten weten wat voor soort totstandkoming het project achter de rug heeft. BAT werd gecreëerd door Brendan Eich en vervolgens verder ontwikkeld door Brave Software. Belangrijk om te weten is dat beide twee projecten echt los van elkaar staan.

Het hele concept van de token is dat het tot doel heeft om alle fraude en tussenpersonen uit te schakelen. De bedenker van de Basic Attention Token had een duidelijke visie om klanten, adverteerders en gebruikers te helpen. Hij benadrukte het doel om elk ongemak tijdens het gebruik van het internet te verhelpen. Uiteindelijk besloot hij een ecosysteem te creëren met het doel om dat te bereiken. Doordat het team echt de belangen van de gebruikers op de eerste plaats zet is het op dit moment zo dat veel beleggers willen investeren in Basic Attention Token.

Belangrijkste onderdelen van BAT

Zoals we al even kort hebben laten zien maakt BAT gebruik van een speciale soort browser om ervoor te zorgen dat het gehele platform goed draait. Nu is dit niet het enige onderdeel van het BAT project. Om je wat meer te laten zien over de werking hebben we de belangrijkste onderdelen van het project even voor je onder elkaar gezet:

  • Brave Browser – BAT werkt op een webbrowser genaamd Brave. Dit is de browser die ook is ontwikkeld door het team dat de token heeft gecreëerd. Precies, het team wat het beleggen in BAT mogelijk heeft gemaakt. Brave is een gratis browser die ruim 3-6 keer snelle kan laden dan de andere browsers. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat ze alleen advertenties laten zien als gebruikers ervoor kiezen om ze te zien. Gebruikers van de Brave browser kunnen zich aanmelden voor het Brave Rewards programma. Hiermee worden ze in BAT voor het bekijken van advertenties. Advertenties worden alleen ingeschakeld als de gebruiker daarvoor kiest.
  • Brave Micropayments Ledger – Om de beweging van BAT te volgen, gebruikt Brave de Brave Micropayments Ledger. Het idee is het door middel van de speciale Brave Micropayments Ledger mogelijk is om adverteerders, uitgevers en lezers slimme contracten af te laten sluiten. Door deze slimme contracten is het vervolgens mogelijk om de transacties veel sneller af te ronden op het platform. Brave onderzoekt het gebruik van zero-knowledge proofs voor zijn blockchain. Hiermee streven ze net even wat meer anonimiteit na dan vroeger. In feite komt deze techniek erop neer dat het niet meer mogelijk is om persoonlijke data te achterhalen bij het verrichten van een transactie op de browser.

In Basic Attention Token beleggen via een exchange

Wil je graag investeren in Basic Attention Token dan is het over het algemeen het makkelijkste om dit te doen met een exchange. Deze exchange, ook wel een soort beurs, is de plek waar vraag en aanbod samen weet te komen. Hier is het dan ook mogelijk om de Basic Attention Token aan te schaffen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een account op een site als Bitvavo of Binance. Middels deze exchanges kan je op een eenvoudige wijze zelf ook beleggen in Basic Attention Token. Je kunt je munten op de beurs laten staan na aanschaf, echter kun je ze ook naar een wallet overzetten.

Conclusie – in Basic Attention Token beleggen of niet?

Mocht je een toekomst zien in Basic Attention Token dan is het geen verkeerd idee om de munt ook zelf te kopen en om zo een aardig rendement na te streven. Door de bijzondere techniek en de jarenlange ervaring is de kans groot dat het project aan zal slaan bij het grote publiek. Wel is het natuurlijk de vraag of er niet een ander project op zal komen met eenzelfde soort visie. Uiteindelijk blijft het een persoonlijke keuze om te maken, al hebben we met deze informatie je alvast op het goede spoort gezet. Dit maakt het een stuk makkelijker om een keuze te maken over je beleggingen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *