OGN kopen: Hoe kan je beleggen in Origin Protocol?

Met Beleggen in cryptocurrencies kan je hoge rendementen behalen, al helemaal wanneer je de juiste projecten weet te kiezen. Dit heeft met name te maken met het feit dat er veel bedrijven zijn die kiezen voor de onderliggende techniek van de blockchain. Eén van de projecten die op dit moment aan populariteit aan het winnen is, is het project Origin Protocol. Dit project is dan ook erg populair onder veel beleggers. Als je er zelf over nadenkt om te beleggen in Origin Protocol, dan is het geen verkeerd idee om dit artikel even door te lezen. In dit artikel kan je namelijk alle belangrijke informatie vinden over het beleggen in dit project.

Waar kan je Origin Protocol (OGN) kopen?

Origin Protocol wil de decentrale marktplaatsen mogelijk maken. Voor veel diensten zoals Uber en Airbnb betalen we hoge transactiekosten. De makers van OGN willen deze kosten laten verdwijnen door alles decentraal beschikbaar te stellen. Met het Origin Protocol moet het mogelijk worden. Heb je vertrouwen in deze cryptomunt? Dan kan het slim zijn om te beleggen in OGN door de munt te kopen.

Wil je Origin Protocol voor de lange termijn kopen en vind je het fijn om de volledige controle te houden over de cryptomunt? Dan is Bitvavo een goede optie! Bij het Nederlandse Bitvavo koop je cryptomunten tegen ongekende lage transactiekosten: je betaalt nooit meer dan 0,25%. Bovendien hoef je over de eerste € 1000 helemaal geen kosten te betalen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Hoe kan je actief beleggen in Origin Protocol?

Cryptomunten zoals Origin Protocol schommelen constant in waarde. Je kunt hier slim op in te spelen door CFD-posities te openen op zowel dalende als stijgende koersen. Bij eToro kan je door gebruik te maken van CFD’s actief handelen in cryptomunten. Het mooie is dat je eToro geheel gratis & zonder risico kunt uitproberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.

Wat is Origin Protocol? – functie van het project

Aangezien nog lang niet iedereen bekend is met de werking van Origin Protocol is het handig om hier eerst even goed naar te kijken. Het Origin Protocol is gericht op het bouwen van een deeleconomie zonder tussenpersonen met behulp van de Ethereum blockchain en IPFS. Dit betekent dat er wordt geprobeerd om een nieuwe markt op te zetten die volledig draait op de techniek die we van Ethereum zelf gewend zijn.

Om echte peer-to-peer handel mogelijk te maken is het met het Origin Protocol niet meer nodig om transactiekosten te betalen. Dit komt door het feit dat er geen gecentraliseerde tussenpersonen meer te vinden zijn op de markt. Kopers en verkopers kunnen hierdoor veel geld besparen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de betalingen te laten lopen via de website van Origin.

Nu OGN is toegevoegd aan Crypto.com is het voor gebruikers mogelijk om bepaalde spullen of digitale valuta’s te kopen tegen de meest voordelige prijzen. Op dit moment worden zowel credit cards als de bankoverschrijvingen ondersteund. Aangezien Crypto.com ook de MCO Visa Card aanbiedt, maakt dit OGN extra nuttig. Dit maakt het voor gebruikers namelijk makkelijker om cryptocurrencies over te zetten in fiatvaluta’s. Deze kunnen ze vervolgens gebruiken bij meer dan 40 miljoen bedrijven die over heel de wereld te vinden zijn.

In feite kan het gezien worden als een poging om de banken buiten spel te zetten en om te zorgen voor een geheel nieuw financieel systeem. Een systeem wat niet alleen goedkoper is, maar wat ook nog eens veel eerlijker is.

Origin protocol kopen

Hoe werkt Origin Protocol eigenlijk?

Het Origin Protocol is dus aan te merken als een speciaal soort blockchain platform voor het bouwen van gedecentraliseerde marktplaatsen. Deze markten zouden in staat moeten zijn om de vrije handel net even wat beter vorm te geven. Origin zorgt voor lagere tarieven door kopers en verkopers in staat te stellen elkaar veilig te ontmoeten en transacties te verrichten zonder tussenpersonen.

Het biedt ook betere stimulansen door ervoor te zorgen dat iedereen een aandeel in het netwerk kan hebben door bij te dragen aan de groei ervan. Dit wordt gedaan door te investeren in de tokens die er te vinden zijn op het platform van Origin Protocol. Het Origin Protocol maakt het voor ruim 2 miljard mensen die op dit moment geen bankrekening hebben mogelijk om alsnog toegang te krijgen tot de markt. Dit is dan ook gelijk de potentie van het project. Als het project groot wordt dan wordt het ook écht groot.

Het belang van Crypto.com

Zoals je in het begin van dit artikel hebt kunnen lezen is Origin Protocol gebruikt als ondersteuning voor de website van Crypto.com. Crypto.com werd in 2016 opgericht vanuit de gedachte dat het een fundamenteel mensenrecht is om controle te hebben over je eigen geld en je eigen online identiteit. Met vandaag de dag meer dan 1 miljoen gebruikers op haar platform, biedt Crypto.com een krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten. Deze site heeft er onder andere voor gezorgd dat het kopen van digitale valuta een stuk makkelijker is geworden voor ‘de gewone man’.

Crypto.com is gebouwd op een onderliggende blockchain die bekend staat om de hoge mate van veiligheid en privacy. Hierdoor kunnen de mensen die in landen wonen die wat minder positief zijn tegenover crypto valuta (bijv. China of Rusland) ook eenvoudig beleggen.

In Origin Protocol beleggen via een exchange

Beleggen in Origin Protocol is een prima optie als je in de veronderstelling bent dat het een project is wat echt een goede toekomst heeft. Als je zelf graag wilt beleggen in Origin Protocol dan moet je even op zoek gaan naar een professionele exchange voor het verhandelen van de tokens. De exchange is de beurs waar vraag en aanbod samen weet te komen. Door te kiezen voor een betrouwbare beurs zoals Bitvavo is het ook voor jou mogelijk om veilig aan de slag te gaan met het beleggen. Dit maakt het mogelijk om met een gerust hart geld te investeren in de nieuwe crypto projecten.

Na je aanschaf is het mogelijk om jouw tokens van Origin Protocol over te zetten naar een wallet. Dit is net even iets veiliger, al is het ook altijd mogelijk om je tokens gewoon bij de exchange zelf te stallen.

Conclusie – in Origin Protocol beleggen of niet?

Origin Protocol wordt steeds populairder onder beleggers. Er zijn dan ook veel mensen die een echte toekomst in dit project zien. Het is echter nog wel de vraag of het team in staat is om de doelstellingen te behalen of dat Origin Protocol toch niet zo groot zal worden als nog wel eens wordt gedacht. Indien je zelf denkt dat Origin Protocol zomaar eens groot kan worden dan is beleggen in dit project niet zo verkeerd.

Al is het wel echt een persoonlijke keuze om te maken, je weet namelijk nooit hoe het precies uit zal pakken. We hopen in ieder geval dat we jou met de informatie uit dit artikel wat beter op weg hebben kunnen helpen bij het beleggen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *