VeChain Thor kopen: hoe kan je beleggen in VeChain Thor?

Beleggen in cryptovaluta is op dit moment mateloos populair. Steeds meer mensen denken dat digitale valuta een belangrijke rol kunnen gaan spelen in de toekomstige, financiële wereld. VeChain is één van de projecten die door analisten wordt geroemd door het mogelijke toekomstperspectief. Aangezien de kans klein is dat je bekend bent met deze cryptomunt hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Door dit artikel door te nemen weet je precies wat VeChain Thor is en waar je de cryptomunt voor kunt gebruiken!

Hoe kan je VeChain Thor kopen?

Het kan slim zijn om VeChain Thor te kopen! De cryptomunt VeChain Thor heeft unieke toepassingen die erg nuttig kunnen zijn voor het bedrijfsleven. Doordat bedrijven hun producten van productie tot levering kunnen volgen, kan de markt voor namaakproducten bijvoorbeeld worden bestreden.

Wil je de VeChain Thor cryptomunt kopen? Dat kan je snel online doen! Bij Bitvavo kan je VeChain Thor kopen tegen erg lage tarieven: je betaalt namelijk nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten wanneer je cryptovaluta’s koopt bij Bitvavo. Ook betaal je over de eerste € 1000 geen transactiekosten. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Hoe kan je actief beleggen in VeChain Thor?

Wil je actief beleggen in VeChain Thor? Dan kan bij een online broker! Bij een online broker kan je met CFD’s speculeren op zowel dalende als stijgende VeChain Thor koersen. Bij Plus500 kan je handelen in CFD cryptomunten geheel gratis en zonder risico proberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500;

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is VeChain – functies van de blockchain

Voordat we kunnen kijken naar VeChain Thor is het noodzakelijk om eerst even in te zoomen op VeChain. Dit is nu eenmaal de overkoepelende blockchain van het project. VeChain (VET) is een van de eerste blockchains die echt speciaal werd gebouwd om te voldoen aan de behoeften van klanten op bedrijfsniveau. De ontwikkelaars achter het project proberen de supply chain en het product management te verbeteren door het gebruik van een speciale blockchain

Het bijzondere aan dit project is dat het platform gebruikers een verscheidenheid aan nieuwe functionaliteiten biedt die ervoor zorgen dat de supply chain-protocollen net even wat beter kunnen worden opgezet. VeChain biedt bedrijven de mogelijkheid om een enorme hoeveelheid gegevens eenvoudig bij te houden. Deze data kan zien op dingen als kwaliteit, authenticiteit, opslagtemperatuur en transportstatus. Het bijzondere is dat VeChain al deze functies via een vertrouwensvrij en gedistribueerd zakelijk ecosysteem aanbiedt.

Gas voor het VeChain ecosysteem

VeChain Thor, ook wel bekend als VTHO, is iets anders dan VeChain zelf. Wel speelt het een ontzettend belangrijke rol binnen het ecosysteem van VeChain. VeChain Thor is namelijk noodzakelijk voor het overschrijven van gegevens naar de VeChain Thor blockchain. Dit betekent dat elke transactie (het versturen van tokens of het verzenden van data naar een slim contract) betaald moet worden in VeChain Thor. Je kunt dit in veel opzichten vergelijken met het GAS van NEO voor de blockchain.

Hoeveel VeChain Thor is er nodig voor een transactie? Dit is echt volledig afhankelijk van de grootte van de data die je wilt verzenden. Een eenvoudige VTHO-transactie kost over het algemeen al snel 30 VTHO, terwijl het versturen van een met data gevulde transactie naar een smart contract 1000 VTHO kan kosten. Dit lijkt veel, maar voor bedrijven die enorme hoeveelheden data versturen valt het natuurlijk wel weer mee.

Wat is een toepassing van VeChain?

De VeChain blockchain kan erg nuttig zijn voor ondernemingen. De blockchain richt zich namelijk op het transparant maken van de supplychain: de blockchain kan gebruikt worden om bij te houden hoe een product zich beweegt van de plaats van herkomst tot het moment van levering.

Deze functionaliteit is extra aantrekkelijk voor luxemerken. De producten van luxemerken worden namelijk regelmatig nagemaakt en hierdoor lopen bedrijven rond de $500 miljard mis op jaarlijkse basis. Door gebruik te maken van VeChain kunnen potentiële klanten de authenticiteit van producten verifiëren. Tegelijkertijd kunnen de producenten hun producten volgen, waardoor ze een beter idee hebben van de levensduur van hun producten.

De token THOR wordt vervolgens gebruikt om te betalen voor het gebruik van deze functionaliteiten. Grote bedrijven vinden het geen probleem om te betalen voor dit soort informatie, waardoor VeChain Thor een succes kan worden. Een investering in VeChain Thor is dan ook geen slecht idee!

Is het slim om te beleggen in VeChain Thor?

Wil je beleggen in VeChain Thor dan moet je op de beurs op zoek gaan naar de speciale code VET. Deze token dient echt als waardevermeerdering binnen de VeChain-blockchain. Deze token kan waarde over de blockchain overdragen en slimme contracten triggeren. Dit is dan ook de manier waarop gebruikers betalen voor transacties op Dapps die functioneren op de VeChain-blockchain. Je kunt VET kopen bij heel veel bekende beurzen zoals bijvoorbeeld Bitfinex of Binance.

VeChain’s systeem is zo opgezet dat er in totaal 86.672.634.466 VET kan worden uitgegeven. Dit houdt dus in dat het een schaars middel is, iets wat goed is voor de prijs. Op dit moment staat de munt in de top 30 van de totale cryptomarkt. Dit laat zien dat het een project is wat al wel bekend is bij het grote publiek en wat al een grote groei heeft meegemaakt. Dit betekent natuurlijk niet dat de prijs niet verder kan stijgen. Door de relatief lage risico’s en de goede toekomstperspectieven is dit zeker een munt om te overwegen als je zelf altcoins wilt kopen voor jouw portefeuille.

De komst van VeChain Thor Energy

VeChain Thor is niet de enige token die wordt gebruikt binnen de blockchain van VeChain. We kennen namelijk ook VeChain Thor Energy. Deze speciale token fungeert als een snellere soort valuta voor slimme contracttransacties. Deze tokens zijn niet publiekelijk beschikbaar. Dit houdt dan ook in dat je hier niet in kunt investeren als beginnende belegger. Alleen ontwikkelaars gebruiken deze penningen om hun contractuitvoeringskosten te dekken. Als belegger kan je alleen kiezen voor de reguliere VeChain Thor token. Denk hier dus even goed aan tijdens het beleggen.

VeChain Thor bewaren in speciale wallet

Een fout die veel mensen maken is dat zij VeChain Thor kopen en dat ze de munten vervolgens gewoon op de exchange laten staan. Dit is prima als je actief wilt gaan traden, maar niet als je het vast wilt houden als een investering. Het is namelijk zo dat de kans aanwezig is dat de exchange ooit gehackt zal worden. Indien dit gebeurt kun je fluiten naar jouw VeChain Thor tokens. Het is daarom verstandig om je munten na aanwinst altijd even over te zetten naar een goede wallet als je het safe wilt spelen.

Met een wallet ben je zelf de eigenaar van je tokens en heb je dan ook echt zelf de controle in handen. De papieren wallets zijn zeer toegankelijk, alleen zijn ze weer niet zo handig als de andere wallets. Wij raden je daarom aan om te kiezen voor een software of hardware wallet. De hardware wallets bieden je de meeste bescherming. De software wallets zijn echter een stuk goedkoper. Kies je voor een hardware wallet dan is de Ledger over het algemeen de beste optie om voor te kiezen.

Conclusie – in VeChain Thor beleggen of niet?

Zie je een toekomst in de nieuwe blockchain van VeChain Thor dan is het geen verkeerd idee om de munt op te nemen in jouw beleggingen. Door de hoge mate van veiligheid en anonimiteit is de kans groot dat het project aan zal slaan bij het grote publiek. Wel is het natuurlijk de vraag hoe de overheden er mee om zullen gaan. Uiteindelijk blijft het een persoonlijke keuze om te maken, wij kunnen je alleen van handige adviezen voorzien voor het beleggen in VeChain Thor. Neem ook zeker een kijkje bij de vele andere artikelen die er hier op de site te vinden zijn!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *