7-eleven aandelen kopen

Wil je beleggen in de bekende winkelketen 7-Eleven? Dan moet je aandelen Seven & i Holdings Co kopen. Deze holding is namelijk de huidige eigenaar van dit grote bedrijf. Maar hoe kan je nu eigenlijk het beste in 7-Eleven aandelen beleggen? En wat is de actuele koers van de aandelen achter het 7-Eleven bedrijf? In dit artikel lees je alles over dit aandeel!

Waar kan je 7-Eleven aandelen kopen?

Wil je beleggen voor de lange termijn in 7-Eleven? Dan kan je Seven & i Holdings Co aandelen kopen. Dit aandeel kan je vinden bij alle grote brokers. Het is belangrijk om een broker te kiezen met lage tarieven. Op die manier behaal je immers een hoger rendement met je beleggingen.

Hieronder zie je een overzicht met de brokers waar je aandelen Seven & i Holdings Co kunt kopen.

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor 7-Eleven. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen 7-Eleven & beleg gratis in ETF's!
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende 7-Eleven koersen. 86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in 7-Eleven?

Seven & i Holdings Co aandelen zijn over het algemeen minder cyclisch dan aandelen in luxe producten. Dit komt doordat mensen nog steeds boodschappen nodig hebben wanneer het wat minder met de economie gaat. Toch zullen ook de aandeelkoersen van 7-Eleven regelmatig schommelen. Wanneer de resultaten slechter of beter blijken te zijn dan verwacht, kan dit de koers van het aandeel sterk beïnvloeden.

Maar hoe kan je nu eigenlijk het beste actief beleggen in 7-Eleven? Een goede manier om actief te beleggen in 7-Eleven is door de aandelen actief te kopen en verkopen. Dit fysiek doen is echter duur. Het is slimmer om bij Plus500 actief te handelen in 7-Eleven met CFD’s. Je handelt dan in prijsverschillen op het aandeel. Je kan deze manier van beleggen gratis en zonder risico uitproberen met een demo. Gebruik hiervoor de onderstaande knop om een gratis account te openen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van 7-Eleven?

Wil je weten hoe de koers van Seven & i Holdings Co het doet? In de onderstaande grafiek zie je direct voor welke prijs je de CFD-aandelen Seven & i Holdings Co kunt kopen en verkopen. Wanneer je wilt kan je dit ook direct doen met de knoppen naast de grafiek.

Over het bedrijf 7-eleven

7-Eleven heeft winkels in 18 landen. In 2007 werd 7-Eleven de grootste winkelketen ter wereld met toen maar liefst 30.000 filialen. In 2010 waren er bij het bedrijf wereldwijd circa 40.000 werknemers werkzaam. Landen met winkels van 7 Eleven zijn onder andere De Verenigde Staten, Japan, Australië, Canada, Zuid-Korea, Maleisië, Singapore, China en de Scandinavische landen.

De winkelketen begon in een winkel in Dallas, Texas. In die winkel werd melk, ijs en eieren verkocht. De naam van die winkel was Speedeee-Mart. De naam van de winkel werd in 1946 in 7- Eleven veranderd om duidelijk te maken wat de openingstijd van de winkel was. De winkel was open van 7 uur ’s morgens tot 11 uur ’s avonds. In die tijd was het belangrijk om klanten hierop te wijzen, aangezien het voor de tijd  ongewone openingstijden waren.

Tegenwoordig zijn vestigingen van 7-Eleven ondanks de naam bijna altijd 24/7 open. Dit maakt het een ideale keten om nog even snel een boodschap te halen na een feestje.

7 eleven

Etenswaren en andere producten

Onder backpackers in Azië zijn de 7-Eleven winkels erg populair. Dat is niet verbazingwekkend: je vindt in deze winkels allerlei westerse producten. Je vindt er onder andere frisdrank, koffie, broodjes, drogisterijartikelen, sigaretten en praktische artikelen als oplaadkabels en wereldstekkers. Vaak bevindt zich in een 7-Eleven winkel ook een pinautomaat waardoor je er met je bankpas geld kunt opnemen.

Waarom de 7-Eleven winkels veel fans hebben

De 7-Eleven winkels hebben veel fans doordat je er snel kunt vinden wat je nodig hebt. Dat komt doordat alle 7-Eleven winkels hetzelfde zijn ingericht en doordat het assortiment slim is uitgedacht. In deze winkels vind je alle eerste levensbehoeftes en je kunt er bovendien allerlei voor jou onbekende smaken uitproberen. Het zijn smaken die je niet kunt vinden in een Nederlandse supermarkt.

Wil je nieuwe frisdranken proeven? Dan kun je Est Cola, Fanta Watermelon, Fanta Lychee, of Schweppes Lemon drinken. Liefhebbers van ijsjes kunnen Cornetto Kitkat of Cornetto Coreo kopen. Op zoek naar chips in de smaken naturel, barbecue of zeewier? Koop dan Makado chips. Populaire praktische producten zijn anti-muggenspray en tijgerbalsem.

Marktleider in Thailand

Wat betreft de gemakswinkels is 7-Eleven marktleider in Azië. In Thailand bevinden zich maar liefst 11.000 filialen van deze winkelketen. Overigens zijn deze filialen in Thailand 24 uur per dag geopend. Je kunt er altijd binnenstappen om een snack of een maaltijd te halen. Ook kun je er allerlei alledaagse dingen kopen die je bij het doen van de grote boodschappen niet hebt meegenomen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *