Binance aanmelden: 20% korting op je transactiekosten!

Binance is de grootste & bekendste crypto exchange van de wereld! Ik deel graag korting met mijn bezoekers en daarom ontvang je met de onderstaande link permanent 20% korting op je transactiekosten. Gebruik de onderstaande knop om je direct aan te melden bij Binance:

Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis + je ontvangt €10 gratis:

Waarom een account openen bij Binance?

  • Binance heeft het uitgebreidste aanbod aan crypto op de markt.
  • Met maximaal 0,1% aan kosten is Binance misschien wel de goedkoopste partij.
  • Je kunt bij Binance een gratis creditcard met cashback aanvragen.
  • Met Binance educatie leer je alles wat je moet weten over crypto.
  • De liquiditeit van het platform is enorm waardoor je snel kunt handelen.
Tip: lees de uitgebreide Binance review voor meer informatie!

Binance aanmelden: zo doe je dat!

Wil je een account openen bij Binance? Gebruik de onderstaande knop om je direct te registreren bij Binance en profiteer direct van de permanente 20% korting:

Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)Binance is niet meer actief in Nederland sinds 17 juli 2023! Je kunt je door op deze knop te drukken aanmelden bij Bitvavo als een alternatief; hier betaal je 0,25% aan transactiekosten en verhandel je de eerste €10.000 gratis (promotie link)

Je kunt bij Binance een account aanmaken met je E-mail of telefoon, of je kunt je direct aanmelden met je Apple of Google account.

Binance aanmelden

Nadat je een account hebt ontvangen, krijg je een verificatiecode. Je moet deze vervolgens invullen binnen het registratieproces om de aanmelding te voltooien.

Binance registreren

Binance registratie vervolg

Voordat je volledig gebruik kunt maken van je Binance account, moet je je identiteit bevestigen.

Binance account openen

Het verifiëren van je account kost ongeveer twee dagen: dit komt doordat een medewerker van Binance alle gegevens moet nakijken. Voor de verificatie moet je de volgende stappen doorlopen:

  • Persoonlijke informatie: de bekende NAW gegevens die je overal moet achterlaten.
  • ID: je moet een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs uploaden.
  • Bewijs van adres: je moet een bewijs van je woonplaats uploaden.
  • Gezichtsherkenning: met behulp van je telefoon moet je je gezicht scannen.
  • Vragenlijst: over hoe je de Binance rekening wilt gebruiken.

Nadat je de verificatie bent doorlopen, moet je alleen nog wachten op goedkeuring vanuit Binance. Wanneer je alle gegevens correct hebt verstrekt, komt dit normaal gesproken altijd goed.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *