Wat is de BUX token?

BUX heeft ook een eigen cryptocurrency: de BUX token. In dit artikel bespreken we wat de BUX token is en hoe je deze zelf kunt kopen.

Wil je beleggen bij BUX zelf proberen? Open dan een account & ontvang een gratis aandeel met een waarde tot €200:

Wat is de BUX token?

De BUX token (BUX) is een Binance Smart Chain (BSC) BEP-20 utiliteitstoken die gebruikt kan worden binnen het cryptoplatform van BUX.

Op het moment van schrijven heeft de BUX token één functie: wanneer je er 1000 bezit dan kan je zonder commissies te betalen handelen in de cryptocurrencies die beschikbaar zijn bij BUX. Commissievrij handelen is overigens alleen mogelijk wanneer je gebruikmaakt van een marktorder.

BUX heeft overigens grote plannen en is van plan om de cryptomunt in de toekomst nog meer functies mee te geven.

Hoe kan je de BUX token kopen?

Je kunt de BUX token kopen door euro’s of Bitcoins om te ruilen voor de cryptocurrency. Verifieer hiervoor eerst je BUX crypto account. Nadat je account geverifieerd is, kan je onbeperkt handelen.

Zoek vervolgens de BUX token binnen de applicatie en vul het bedrag in waarvoor je deze wilt kopen. Door vervolgens op bevestigen te drukken, worden de cryptomunten direct aan je account toegevoegd.

Hoe is de prijsontwikkeling van BUX token?

Net zoals bij andere cryptocurrencies, kan je ook met de BUX token speculeren op het koersverloop. In de onderstaande afbeelding zie je direct dat de koers van de BUX token flink heeft bewogen:

BUX-token-1

Door het op juiste moment in te stappen, had je een mooie koerswinst kunnen behalen. Wel is het belangrijk om de risico’s goed in de gaten te houden: met crypto’s kan je snel een fors bedrag verliezen. Het kan verstandig zijn om gespreid in te stappen: op die manier stap je zowel tegen lage als hoge koersen in.

Onthoud dat de vraag naar de BUX token de uiteindelijke prijs bepaald. Wanneer veel mensen crypto’s verhandelen op BUX, zal de vraag naar de BUX-token toenemen. Wanneer een gebruiker immers 1000 tokens koopt, kan hij commissievrij handelen in de overige crypto’s. Houd daarom goed de populariteit van crypto’s en BUX in de gaten, aangezien deze het koersverloop van de BUX token kunnen beïnvloeden.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *