Hoe kan je geld opnemen bij BUX?

Wil je het geldbedrag op je BUX-rekening weer opnemen? In dit artikel bespreken we hoe je snel het geld laat uitbetalen!

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je geld opnemen?

  • Ga naar je portfolio
  • Klik op terugboeken
  • Kies de methode
  • Vul het bedrag in dat je wilt opnemen

geld-opnemen-BUX (1)

Hoeveel geld kan je opnemen?

Hoeveel geld je kunt opnemen, hangt af van je open beleggingsposities. Wanneer je al je geld hebt belegd in aandelen, moet je deze eerst verkopen voordat het geld vrijkomt voor een opname. Bij sommige beleggingsproducten heb je bovendien een buffer nodig. Het bedrag dat vrij beschikbaar is, kan je vervolgens laten uitbetalen op je bankrekening.

Veelgestelde vragen over het opnemen van geld

Het minimale bedrag dat je kunt opnemen vanaf je BUX-account bedraagt € 10. Wanneer je het volledige bedrag op je account wilt opnemen is het minimale bedrag dat je kunt opnemen € 1.

Het kan tot 5 dagen duren voordat het geld van je BUX rekening weer op je bankrekening verschijnt.

Je kunt alleen geld overmaken naar een rekening die op je eigen naam staat. BUX staan onder toezicht van de AFM en moet zich dan ook aan alle strenge, Europese richtlijnen houden.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *