Hoe kan je een gratis aandeel ontvangen bij BUX Zero?

Bij BUX Zero kan je 100% gratis meerdere aandelen ontvangen. In dit artikel bespreken we hoe je direct een gratis aandeel ontvangt en we onderzoeken of er een addertje onder het gras zit.

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Bovendien ontvang je niet langer aandelen wanneer je een account opent. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
Investeren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Claim direct je gratis aandeel

  • Stap 1: open een account bij BUX door op deze link te drukken.
  • Stap 2: verifieer je account zodat je ermee kunt handelen
  • Stap 3: stort een bedrag van minimaal 50 euro
  • Stap 4: na goedkeuring ontvang je een gratis aandeel

Is het aandeel echt gratis?

Het aandeel dat je bij BUX Zero ontvangt na het openen van een account is echt helemaal gratis. Wel is het nodig om je account te verifiëren en om een storting te doen. Je hoeft vervolgens overigens geen aandelen te kopen of verkopen. Je kunt het geld op je account vervolgens weer gewoon opnemen wanneer je dat wilt en je ontvangt dan alsnog je gratis aandeel.

Wil je nog meer aandelen ontvangen?

Het is bij BUX mogelijk om nog meer gratis aandelen te ontvangen. Je kunt je aanmeldlinkje namelijk delen met vrienden. Wanneer je vrienden ook een account openen en geld storten dan ontvang je opnieuw een gratis aandeel. Het maximale aantal gratis aandelen dat je kunt ontvangen is tien: je verdient dan tot wel € 2000 voor het doorverwijzen van vrienden.

Vrienden-uitnodigen-BUX

Hoeveel is het aandeel waard?

De gratis aandelen worden bij BUX Zero geheel willekeurig toegewezen. Je aandeel kan dan ook tussen de € 1 en € 200 waard zijn.

Waarom geeft BUX gratis aandelen weg?

BUX Zero geeft gratis aandelen weg om klanten te lokken. Ze hopen dat je nadat je een account hebt geopend zo enthousiast bent over hun platform, dat je er ook begint met beleggen. BUX verdient geld wanneer je veel handelt in bijvoorbeeld aandelen.

Niet iedereen die een gratis aandeel aanvraagt, begint natuurlijk met beleggen bij BUX. Dit is geen probleem voor deze broker: hier houden ze al rekening mee. Wanneer één op de tien gebruikers belegt dan kunnen ze daar op de lange termijn alsnog winst mee maken.

Kan je het gratis aandeel verkopen?

Je kunt het gratis aandeel op elk moment weer verkopen! Het is dan ook aan te raden om goed te onderzoeken hoe het bedrijf waarvan je een gratis aandeel hebt ontvangen ervoor staat. Wanneer je vertrouwen hebt in het bedrijf, kan je het aandeel vasthouden in de hoop dat deze in de toekomst meer waard wordt. Twijfel je hierover? Dan kan je het aandeel verkopen en omzetten in geld.

Zijn er verborgen voorwaarden?

Er zit gelukkig geen addertje onder het gras. Aangezien BUX onder toezicht staat bij de AFM, kunnen ze niet zomaar de voorwaarden veranderen. Gratis betekent in dit geval dan ook echt helemaal gratis. Je kunt helemaal zelf weten wat je met het aandeel doet en er zijn geen verdere voorwaarden aan verbonden.

Wanneer ontvang je het gratis aandeel?

Je ontvangt het gratis aandeel tussen 15:45 en 22:00 tussen maandag en vrijdag. Wanneer je storting is uitgevoerd voor deze tijd, ontvang je het gratis aandeel doorgaans dezelfde middag nog. Wanneer je na een paar dagen nog geen gratis aandeel hebt ontvangen, kan je contact opnemen met de klantenservice voor ondersteuning.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *