Scalable Capital aanmelden: hoe registreer je een account?

Bij Scalable Capital kan je tegen één vast, laag tarief onbeperkt zonder commissies beleggen. Wil je een account openen bij Scalable Capital? Gebruik dan direct de onderstaande knop om je te registreren:

Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.

Waarom een account openen bij Scalable Capital?

  • Je kunt bij Scalable Capital zonder commissies beleggen in honderden aandelen
  • Tegen een vaste vergoeding kan je onbeperkt zonder commissies beleggen.
  • Je betaalt geen kosten voor het omwisselen van valuta’s.
  • Met spaarplannen investeer je periodiek tegen lage tarieven.
  • Scalable Capital is een betrouwbare Duitse broker
Tip: lees de uitgebreide Scalable Capital review voor meer informatie!

Scalable Capital aanmelden

Wil je een account openen bij Scalable Capital? Gebruik dan direct de onderstaande account & open een account bij deze broker:

Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.Beleggen is risicovol. Promotie link.

Druk vervolgens op de startpagina op de knop investeer nu: om het registratieproces te starten moet je vervolgens een werkend e-mailadres achterlaten. Om het proces te starten, moet je op de verificatielink in de e-mail klikken.

Scalable Capital aanmelden

Scalable Capital registratie

Binnen het registratieproces moet je eerst kiezen voor het type abonnement dat je wilt afsluiten. Met het gratis abonnement betaal je geen transactiekosten op bepaalde ETF’s, maar wel €0,99 per transactie. Je kunt er ook voor kiezen om €2,99 per maand te betalen: je kunt dan geheel zonder commissies in een groot aanbod aan aandelen investeren.

Scalable Capital abonnement kiezen

In de volgende stap binnen het aanmeldproces vul je je volledige persoonlijke gegevens in. Denk hierbij aan je naam, geboortedatum en adres.

In de volgende stap geef je aan hoe je geld wilt storten. Je kunt dit handmatig doen (verwerkingstijd 1-2 dagen) of automatisch (verwerkingstijd 3-4 dagen). Nadat je deze keuze hebt gemaakt, moet je nog de algemene voorwaarden van de broker bevestigen.

Voordat je echt kunt beginnen met beleggen bij Scalable Capital, moet je nog je identiteit bevestigen. Vul hiervoor de gegevens van je paspoort in. Nadat de verificatie volledig is afgerond ben je 100% klaar om te gaan investeren!

Identiteit bevestigen

 

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *