Hoe kan je Bitcoins kopen bij de SNS Bank?

Heb je een bankrekening bij de SNS Bank en vraag je je af of het daar mogelijk is om Bitcoins te kopen? Dan moet ik je teleurstellen; het is namelijk niet direct mogelijk om Bitcoins bij de SNS Bank te kopen. Dit betekent gelukkig niet dat het geheel onmogelijk is om Bitcoins te kopen bij deze bank. In dit artikel bespreken we hoe je direct alsnog in Bitcoins kunt beleggen bij de SNS Bank.

Hoe kan je Bitcoins kopen bij de SNS Bank?

De SNS Bank is een Nederlandse bank, waardoor je gemakkelijk met je spaargeld Bitcoins kunt kopen via een exchange. Een exchange is een bedrijf waar je cryptomunten zoals Bitcoins kunt verhandelen. In Nederland bestaan verschillende exchanges, maar zelf ben ik vooral een groot fan van Bitvavo.

Bitvavo is namelijk een erg gebruiksvriendelijke en volledig Nederlandstalige aanbieder. Bovendien kan je bij Bitvavo je eerste € 1000 aan crypto geheel zonder transactiekosten kopen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Beleggen in Bitcoins in 3 stappen

Voordat je met het geld op je SNS rekening kunt beleggen in Bitcoins, moet je het geld eerst overmaken naar je Bitvavo account. Nadat je een account geopend hebt, druk je hiervoor simpelweg op tegoed storten. Je kunt vervolgens kiezen uit het bekende en populaire iDEAL of bankoverschrijving.

Bitvavo account openen

Nadat het geld is binnengekomen op je account kan je direct Bitcoins en andere crypto’s kopen. Hiervoor selecteer je simpelweg de crypto die je wilt kopen en vul je het bedrag in waarvoor je een investering wilt uitvoeren. Wanneer je de Bitcoins vervolgens weer wilt verkopen dan kan dit ook; je kunt het geld van je Bitvavo account vervolgens weer makkelijk overmaken naar je persoonlijke bankrekening.

Tegoed storten Bitvavo

Onthoud wel dat Bitcoins risicovolle investeringen zijn! Beleg daarom echt alleen met geld dat je kunt missen. Het zou zonde zijn om al je spaargeld bij de SNS te verliezen door een slechte investering…

Bitcoins kopen SNS

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *