Cyber Miles kopen: beleggen in Cyber Miles

Naast het beleggen in aandelen en obligaties is investeren in cryptovaluta op dit moment ontzettend populair. Dit komt met name door het feit dat deze markt bekend staat om de ongekend hoge rendementen die er van tijd tot tijd worden behaald. Eén van de projecten die bij veel mensen op het lijstje staat is Cyber Miles. Ben je benieuwd wat Cyber Miles van plan is en of het verstandig is om ook te beleggen in Cyber Miles? Lees dit artikel dan zeker even door, vandaag komt het namelijk allemaal aan de orde!

Hoe kan je CyberMiles kopen?

CyberMiles kopen kan zeker verstandig zijn. De blockchain heeft veel interessante toepassingen voor e-commerce en waar bitcoin te kort komt, vult CyberMiles aan. Met CyberMiles kan je namelijk tienduizenden transacties per seconde uitvoeren en de vele slimme contracten kunnen e-commerce bedrijven helpen om hun onderneming te decentraliseren.

Wil je de CyberMiles cryptomunt kopen? Dat kan je snel online doen! Bij Bitvavo kan je CyberMiles kopen tegen erg lage tarieven: je betaalt namelijk nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten wanneer je cryptovaluta’s koopt bij Bitvavo. Ook betaal je over de eerste € 1000 geen transactiekosten. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Bitvavo:

Wat is Cyber Miles – functie van het project

Het is handig om op de eerste plaats in te zoomen op wat Cyber Miles precies voor project is. Cyber Miles is aan te merken als een speciaal platform wat draait op de blockchain dat speciaal is ontworpen om snelle e-commerce transacties mogelijk te maken. Het is een project van 5miles, dit is een bekend e-commerce bedrijf uit de Verenigde Staten. Met Cyber Miles hoopt 5miles de protocollen en een bibliotheek van slimme contracten te creëren voor de toekomst van e-commerce. Ze proberen dit mogelijk te maken door het gebruik van proof of stake consensus, een uniek protocol binnen crypto.

Een uniek gedelegeerde proof of stake protocol

CyberMiles maakt gebruik van het gedelegeerd proof of stake protocol. Dit maakt het een bijzonder project vergeleken met andere projecten. In een proof of stake protocol krijgen gebruikers een bepaalde hoeveelheid CMT als onderpand in ruil voor de mogelijkheid om transacties in een nieuw blok van de CyberMiles-blockchain te valideren. EOS is een voorbeeld van een project wat ook gebruik maakt van een dergelijk protocol. In veel opzichten is Cyber Miles dan ook een concurrent van EOS.

Ook met gedelegeerde ‘proof of stake’ benoemt het netwerk meerdere ‘witness nodes’ als speciale partijen die helpen om bepaalde beslissingen op hoog niveau sneller te nemen zonder het hele netwerk te peilen. Hoewel deze methode wel wat meer centralisatie met zich meebrengt is het bewezen dat Blockchains zoals EOS 50.000 transacties per seconde in de testmodus kunnen verwerken. Dit betekent dan ook dat Cyber Miles veel sneller is dan bijvoorbeeld Bitcoin. Hier proberen zij zich dan ook volledig mee te profileren.

Bibliotheek voor slimme contracten

Een groot probleem op het gebied van E-commerce via de blockchain is de complexiteit. Het schrijven van een slim contract hoeft in feite niet zo moeilijk te zijn. Er zijn echter veel e-commerce-markten die het veel te complex maken. Dit is dan ook wat CyberMiles wilt voorkomen en verhelpen. De oplossing van CyberMiles is een bibliotheek van slimme contracten die elk aspect van blockchain E-commerce behandelen. Dit is een speciale bibliotheek die alle slimme contracten op een eenvoudige manier weet te bundelen voor een snellere verwerking.

Veel van deze contracten zijn direct tussen gebruikers. Echter is er een groot gedeelte wat CyberMiles “middleware” noemt. Dit is alle data in het midden die verschillende stukken code met elkaar laten praten. Het standaardiseren en delen van modulaire slimme contracten voor elk onderdeel van de e-commerce-ervaring is een van de belangrijkste doelen CyberMiles. Het is een enorme taak die echt heel veel werk in beslag zal nemen. Mocht het team het echter lukken dan kan het zomaar zijn dat CyberMiles dé grootste speler binnen E-commerce zal worden.

Gebruik van de CMT token

Net als veel andere crypto projecten heeft ook Cyber Miles een speciale token. CMT is het belangrijkste token binnen het bedrijf. Net als Bitcoin en Ethereum wordt deze valuta betaald aan degenen die het netwerk ondersteunen door het valideren van transacties. Om CMT’s te verdienen, moeten netwerkdeelnemers een bepaalde actie verrichten. Dit kan gaan om het volgende:

  • Het verrichten van aankopen of het afsluiten van leningen
  • Het verrichten van een betaling via het platform
  • Het valideren en uitvoeren van Smart Business Contracten op het netwerk

E-commerce bedrijven kunnen gebruik maken van CyberMiles slimme contractinfrastructuur om hun eigen unieke tokens binnen hun platform te lanceren. Je kunt dit in veel opzicht vergelijken met de bekende ERC-20 tokens van het Ethereum platform. De speciale tokens die worden gemaakt door e-commerce sites kunnen vervolgens worden gebruikt om goederen te kopen op het platform zelf. Wil je zelf beleggen in CyberMiles dan zal je altijd beleggen in de CMT token.

Waarom kan investeren in CyberMiles interessant zijn?

Investeren in de cryptomunt CyberMiles kan erg interessant zijn. De blockchain heeft veel nuttige toepassingen voor e-commerce: het is met de blockchain mogelijk om zaken te doen met onbekende mensen terwijl ze wel worden geverifieerd. Het probleem van de huidige blockchaintechnologie is echter de schaalbaarheid: het aantal transacties per seconde ligt te laag waardoor je de techniek niet optimaal kunt toepassen voor een webshop.

CyberMiles biedt een oplossing voor dit probleem, aangezien deze munt tienduizend transacties per seconde kan verwerken. Bovendien zouden de slimme contracten breed inzetbaar zijn, wat CyberMiles erg interessant kunnen maken voor webshops. Heb je vertrouwen in de toekomst van CuberMiles? Dan kan het interessant zijn om te beleggen in CyberMiles door de munt te kopen.

CyberMiles bewaren in een speciale wallet

Zie je na het lezen van het bovenstaande stuk kansen in CyberMiles dan is het geen verkeerd idee om een investering te overwegen. Heb je de munten gekocht bij je exchange dan raden wij je aan om het volgende te doen: zet je munten zo snel mogelijk over naar een speciale wallet. Dit is namelijk de enige manier waarop je veilig bent voor online hackers die toegang willen krijgen tot je geld.

Je beleggingen in CyberMiles kun je het beste bewaren op een hardware wallet zoals de Ledger. Deze hardware wallet kan je overal mee naartoe nemen en ziet er eigenlijk uit als een soort USB stick. Doordat deze wallet niet verbonden is met het internet is je geld altijd veilig. Je kunt ook kiezen voor een software wallet. Deze wallets kan je installeren op je computer. Met deze wallets heb je altijd meer bescherming dan op de exchange zelf.

Conclusie – in CyberMiles beleggen of niet?

Als we de voorstanders van CyberMiles mogen geloven dan wordt CyberMiles echt de meest gekozen blockchain op het gebied van E-commerce. Nu is het natuurlijk wel de vraag of dit niet een te rooskleurig beeld is. Hoewel het team zeker een groot doel heeft is het even afwachten of ze het ook echt waar kunnen maken. Geloof jij dat dit project zomaar eens groot kan worden dan is het verstandig om een klein deel van je vermogen om te zetten naar CyberMiles. Wie weet welke groei ze mee zullen maken!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *