Ubisoft aandelen kopen

Ubisoft is een bekende ontwikkelaar van games. De studio is ooit begonnen door vijf broers en groeide vanuit Frankrijk uit tot een internationale onderneming met vele vestigingen verspreid over de wereld. Door in Ubisoft te beleggen, investeer je direct in één van de grootste partijen van de game industrie. Maar hoe kan je het beste Ubisoft aandelen kopen? En wat is de actuele koers van het Ubisoft aandeel? Op deze pagina lees je er alles over!

Hoe kan je actief beleggen in Ubisoft?

Je kan ook inspelen op de laatste ontwikkelingen van het aandeel Ubisoft. Dit doe je door actief te beleggen. Je koopt en verkoopt dan aandelen op basis van het laatste nieuws. Is er bijvoorbeeld nieuws over een nieuw, spannend spel uitgekomen? Dan zou dit de koers van het Ubisoft aandeel zomaar positief kunnen beïnvloeden.

Soms kan het ook verkeerd uitpakken. Bedrijven geven soms winstwaarschuwingen uit waarna de koers van een aandeel kan dalen. Hier kan je op inspelen door een short order te plaatsen op het order. Bij Plus500 kan je perfect actief handelen in CFD-aandelen Ubisoft. Je kan de mogelijkheden bij deze broker geheel gratis uitproberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij Plus500 :

Plus500 aanmelden

Waar kan je Ubisoft aandelen kopen?

Wanneer je aandelen koopt, moet je vertrouwen hebben in de toekomst van het bedrijf. Denk je erover na om Ubisoft aandelen te kopen? Onderzoek dan aan welke games het bedrijf momenteel werkt. Denk je dat deze games een succes gaan worden? Dan kan je door Ubisoft aandelen te kopen goede resultaten neerzetten. Bij eToro kan je geheel zonder commissies het aandeel Ubisoft kopen en verkopen. Gebruik de onderstaande knop om er een gratis account te openen:

eToro aanmelden

Hieronder zie je bij welke brokers je het voordeligst Ubisoft aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Ubisoft Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €4 + 0,05% voor Ubisoft Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,09% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Ubisoft?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel Ubisoft? Hieronder kan je de laatste koersontwikkelingen van de CFD Ubisoft volgen. Ook kan je met de knoppen direct een positie openen.

Over het bedrijf Ubisoft

Het Franse bedrijf Ubisoft Entertainment was vroeger bekend onder de naam Ubisoft. Dit omvangrijke bedrijf is een ontwikkelaar en uitgever van computerspelen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf bevindt zich in Montreuil. Wat betreft de grootte  van dit onafhankelijke bedrijf is deze uitgever van computerspelen in Europa de op twee na grootste en in de Verenigde Staten de op drie na grootste. In de wereld is het, als Japan wordt uitgezonderd, het op drie na grootste bedrijf in de computerspelindustrie. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen. Het totaal aantal vestigingen is 20.

Ubisoft

Een bedrijf met veel ontwikkelstudio’s en dependances

Het bedrijf Ubisoft Entertainment heeft ontwikkelstudio’s en dependances in onder andere Rotterdam, Londen, Parijs, Abu Dhabi, Barcelona, Odessa, San Francisco Shanghai en Singapore. Ieder jaar worden er nieuwe ontwikkelstudio’s en dependances opgericht of overgenomen.

Nieuwe performance capture-studie in Toronto

De in 2012 geopende performance capture-studio had een oppervlakte van 750 vierkante meter. In die studio werden veel computerspelen ontwikkeld. De techniek ontwikkelt zich steeds verder. Daarom werd in 2019 een nieuwe, hypermoderne studio geopend. Dat maakt het mogelijk om een hoger kwaliteitsniveau te bereiken. Er kunnen nog spannender en betere games worden gemaakt voor de  spelers van computergames.

Geschiedenis van Ubisoft Entertainment

De geschiedenis van het bedrijf begint in 1986. Toen werd door 5 broers het bedrijf Ubisoft opgericht. Het bedrijf was gevestigd in de plaats Carentoir in Frankrijk. Door de broers werden computerspelen ontwikkeld. Er werden afspraken gemaakt met andere computerspelontwikkelaars. Het maken van afspraken met bedrijven als Electronic Arts maakte het mogelijk om de door de broers ontwikkelde computerspelen te verspreiden in heel Frankrijk.

Aan het eind van de jaren 90 volgde verspreiding van hun computerspelen in andere landen. De computerspelen werden onder ander verspreid in Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Redstorm Entertainment, een succesvolle Amerikaans uitgever van computergames, werd in 2000 onderdeel van Ubisoft. De naam van het Franse bedrijf werd  Ubisoft Entertainment.

Het eerste spel van Ubisoft

Het eerste officiële spel dat werd uitgegeven door Ubisoft is Zombi. Zombi is een surival horrorgame vanuit first-person. Dit betekent dat je direct door de ogen van de centrale held kijkt. Het spel speelt zich af in Londen waar je tijdens een zombie uitbraak moet overleven.

Groei met Red Storm

Het bedrijf Ubisoft is groot geworden door slim andere partijen over te nemen. Een voorbeeld van een ontwikkelaar die ze overname was Red Storm Entertainment. In 2000 werd dit bedrijf onderdeel van Ubisoft. Games die vervolgens werden ontwikkeld waren onder andere Tom Clancu’s Splinter Cell en Prince of Persia.

Ubisoft in cijfers

Dat Ubisoft Entertainment een succesvol bedrijf is blijkt ook uit de cijfers. Omzet en nettowinst vertonen een stijgende lijn. Omzet in 2019  € 2.092 miljoen. Steeds meer mensen spelen online games. Het aantal games en het succes ervan groeit. Voor 2020  wordt een omzet verwacht van € 2.253 miljoen. De nettowinst in 2019 was € 281 miljoen. Voor 2020 wordt een nettowinst verwacht van € 337 miljoen. Het bedrijf heeft in 2019 15.985 werknemers.

Denk je dat Ubisoft ook in de toekomst mooie cijfers blijft neerzetten? Dan kan het  erg aantrekkelijk zijn om Ubisoft aandelen te kopen!

Aandelen Ubisoft Entertainment

Een aandeel Ubisoft Entertainment is op 21 februari 2020 € 75,060 waard. De koers van het aandeel is de laatste maanden behoorlijk gestegen. Op 25 oktober 2019 moest voor een aandeel slechts € 46,94 worden betaald. De nettowinst zal in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog verder stijgen. Gelet op de steeds sneller stijgende winst worden de aandelen Ubisoft Entertainment steeds meer waard. Het kopen van aandelen Ubisoft Entertainment is daarom het overwegen waard.

Hieronder kan je het koersverloop van het aandeel Ubisoft raadplegen.

Ubisoft koersverloop

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment