Cronos Group aandelen kopen

Het innovatieve bedrijf Cronos Group richt zich op de productie en distributie van cannabis over vijf continenten. Het bedrijf bevordert het cannabisonderzoek, de technologie en de productontwikkeling. De missie van het bedrijf is het verbeteren van het leven van de mensen. Hoe? Door het mogelijk te maken om het volledige potentieel van cannabis te benutten. Geloof je ook in deze strategie? Dan kan het aantrekkelijk zijn om te beleggen in Cronos Group door de aandelen te kopen.

Hoe kan je actief beleggen in Cronos Group?

Actief beleggen in Cronos Group aandelen kan ook erg aantrekkelijk zijn. Wiet aandelen kunnen immers erg volatiel zijn. Dit komt doordat het een nog vrij nieuwe markt is waardoor beleggers nog niet goed weten hoe ze de bedrijven moeten waarderen. Een goede partij om actief te beleggen in CFD Cronos Group aandelen is Plus500. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis account aan te maken (76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's):

Plus500 aanmelden

Waar kan je Cronos Group aandelen kopen?

De wiet markt groeit nog steeds. Heb je er vertrouwen in dat het bedrijf Cronos Group hier slim op weet in te spelen? Dan is het slim om de aandelen te kopen. Je kan het goedkoopste in wietaandelen beleggen bij eToro. Je betaalt bij eToro namelijk geen transactiekosten wanneer je een aandeel koopt. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

etoro aanmelden

Hieronder kan je zien bij welke brokers je de aandelen het goedkoopst kunt aanschaffen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Cronos Group Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €0,50 + $0,004 voor het aandeel Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen $0,01 met $5 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Cronos Group?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het Cronos Group aandeel? In de onderstaande grafiek zie je hoe de CFD koers van Chronos Group zich heeft ontwikkeld. Ook kan je door middel van de knoppen direct een nieuwe positie openen.

De merken van de Cronos Group

De Cronos Group werkt aan een portofolio met een aantal merken. Die merken voldoen aan of overschrijden de behoeften en verwachtingen van hun klanten.

  • Het merk Peace Naturals richt zich op het bouwen en vormgeven van de markt voor medicinala cannabis. Er wordt een heel nieuwe benadering van gezondheid gepromoot. Cannabis kan naast dieet en leefstijl gebruikt worden als ondersteunende therapie.
  • Cannabis van het merk Cove behoort tot de beste cannabis in de wereld. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de beste bloemen van iedere oogst. De cannabistoppen worden met de hand geplukt.
  • Spinach richt zich op het produceren van de donkerste spinazie in de wereld. Deze spinazie is erg koel.
  • Lord Jones is een CBD-olie met veelzijdige toepassingen. Deze CBD-olie bevat geen smaakjes, kleuren of toevoegingen. Omdat de CBD-olie geen smaak bevat, blijft het originele aroma van CBD-olie behouden.
  • Peace+ is een full spectrum aftreksel van hennep. Dit aftreksel bevat allerlei cannabinoïden en terpenen.

Cronos Group is een investeringsbedrijf

De meeste bedrijven die gericht zijn op de wiet richten zich op het produceren van steeds meer wiet. Cronos Group is slimmer. Het bedrijf investeert vooral in Canadese bedrijven die medicinale marihuana produceren. Cronos Group is 100% eigenaar van de bedrijven Peace Naturals en Original BC. Ook is het bedrijf 21,5% eigenaar van Whistler Medical Marijuana Company. Deze drie bedrijven produceren medicinale cannabis. Peace Natural produceer ook cannabis olie.

cronos group

Steeds meer vraag naar medicinale cannabis

De Cronos Group kan profiteren van de groeiende vraag naar medicinale marihuana in Canada. In 2017 groeide het aantal geregistreerde klanten van het medicinale cannabissysteem in Canada met 10% per maand. Denk je dat deze trend zal doorzetten? Dan kan het erg aantrekkelijk te zijn om te beleggen in wiet aandelen zoals Cronos Group.

Risico’s die worden gelopen

Cronos Group loopt ook een aantal risico’s. Zo wordt het voor bedrijven waarschijnlijk steeds eenvoudiger om een vergunning te krijgen om medicinale cannabis te mogen produceren. Meer concurrentie betekent hogere marketingkosten en lagere marges. Wellicht wordt ook wiet voor recreatief gebruik gelegaliseerd. Van deze veel grotere markt kan Cronos Group niet profiteren. Investeerders moeten zich ook realiseren dat het bedrijf jaarlijks verlies lijdt.

Geloof je dat deze risico’s een investering in Cronos Group te riskant maken? Dan kan het slimmer zijn om actief in het aandeel te beleggen. Je kan dan ook profiteren van dalende koersen.

Cronos Group in cijfers

In 2018 heeft het bedrijf een vrij lage omzet van 2,2 miljoen dollar. Het bedrijf heeft in 2018 geen schulden. Wel heeft het bedrijf slechts 89 miljoen dollar in kas.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment