Beleggen in Singapore

Singapore is één van de grote economische centra in Azië. Ondanks de beperkte omvang gaat er enorm veel geld om in deze kleine stadsstaat. Wil je zelf beleggen in de economie van Singapore? Dan kan het interessant zijn om bekende aandelen uit Singapore te kopen. In dit artikel kan je lezen hoe en waar je dit het beste kunt doen.

Waar kan Singaporese aandelen kopen & verkopen?

Je kunt beleggen in Singapore door aandelen of EFT’s op de index te kopen. Het is hierbij belangrijk dat je een betrouwbare partij kiest zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Eén manier om actief te beleggen in Singapore aandelen is door CFD’s in te zetten. CFD’s zijn goede beleggingsinstrumenten voor de speculatie in stijgende en dalende aandeelkoersen. Een goede partij om op deze manier te beleggen is Plus500. Gebruik de onderstaande knop om een gratis demo account te openen bij deze partij (CFD service, 76,4% verliest geld):

Plus500 aanmelden

beleggen singapore

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om Singapore aandelen op te kopen. Heb je veel vertrouwen in de toekomst van het land? Doe dan goed onderzoek naar de verschillende aandelen uit de regio. Vervolgens zie je hieronder bij welke partijen je het beste aandelen uit Singapore kunt kopen:

Broker
DEGIRO aandelen €10 + 0,06% voor Singapore Meer informatie Aanmelden
Flatex aandelen kopen €0 voor alle aandelen Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,15% met SGD 5 minimum Meer informatie Aanmelden

Wisselkoers

De wisselkoers is een belangrijke factor wanneer je gaat beleggen in Singapore. Wanneer de euro het relatief gezien minder goed doet, kan je een verlies behalen zelfs wanneer de koersen van de aandelen uit Singapore stijgen. Het is wanneer je gaat beleggen daarom belangrijk om de situatie in de wereld altijd goed in de gaten te houden.