Met 50 euro beleggen

De laatste tijd hebben we van veel mensen de vraag ontvangen of het mogelijk is om met 50 euro te beleggen. Het antwoord is ja, dit is zeker mogelijk! Door met een klein bedrag te beginnen met beleggen kan je zonder een groot risico te lopen toch de mogelijkheden van beleggen uitproberen.

Gratis een demo ontvangen?

Lijkt het je leuk om beleggen geheel gratis uit te proberen door middel van een onbeperkte demo? Dan is het goed om te weten dat er op het moment twee brokers zijn alwaar je geheel risicoloos een behoorlijk geldbedrag kunt gebruiken om te beleggen. Dankzij de mogelijkheid om van een hefboom gebruik te maken (daarover verderop meer) kan je hier al leuke bedragen mee verdienen.

Ook bij Plus500 kan beleggen in CFD's ook uitproberen, je ontvangt bij deze partij direct een demo van €20.000. Plus500 is net wat gebruikersvriendelijker en je kunt er ook Nederlandse aandelen verhandelen wat toch wat gemakkelijker is als Nederlander. Klik hier om bij Plus500 een account aan te maken & ontvang je demo van €20.000!

Met 50 euro beleggen dankzij een hefboom

50 euro beleggenBij online brokers kan iedereen tegenwoordig eenvoudig starten met beleggen. Bij deze online aanbieders is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamde hefboom. Dankzij de mogelijkheid om met een hefboom te beleggen kan je met een relatief laag bedrag (bijvoorbeeld 50 euro) toch veel geld investeren.

Het mooie aan de hefboomconstructie is het feit dat je niet meer risico loopt, het enige wat je namelijk kunt verliezen is je inzet. Wel is het effect van verlies of winst veel sterker waardoor je in één keer meer geld kunt verliezen of winnen. Bij een hefboom van één om twintig kan je met een inzet van €50 bijvoorbeeld voor €1000,00 aan aandelen, grondstoffen of valutaparen verhandelen.

Wanneer je van een hefboom gebruik maakt tikken je verliezen en winsten zwaarder aan. Bij een stijging van €1,00 met een hefboom van één om twintig verdien je direct €20,00 of 40%!

Wat kan je wel en niet doen met 50 euro?

Normaal gesproken zal je een kleine storting van een euro of vijftig doen om de mogelijkheden van beleggen uit te proberen. Door te handelen met 50 euro ontdek je of ook jij serieus geld kunt verdienen met 50 euro en kan je uittesten welke strategie het beste voor jou werkt. Het is belangrijk om wel gewoon serieus te beleggen met die 50 euro: neem geen buitensporige risico’s en probeer echt consistent te handelen.

Wanneer het je lukt om winst te behalen met 50 euro zal het namelijk ook geen probleem zijn om winst te behalen met 500 of 5000 euro. De regels van beleggen zijn namelijk hetzelfde en het is even gemakkelijk om met een klein als met een groot bedrag te handelen. Uiteindelijk is het belangrijk om te ontdekken wat werkt en zodra je dit weet kan je echt beginnen met geld verdienen

Pagina in het Engels 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment