Beleggers Belangen: is het tijdschrift de moeite waard?

Beleggers Belangen is het grootste Nederlandse tijdschrift voor beleggers. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten voordat je een abonnement afneemt. Ook kan je direct zien waar je het voordeligst een abonnement kunt nemen.

Wat is Beleggers Belangen?

Beleggers Belangen tijdschriftBeleggers Belangen is al tientallen jaren het meest bekende tijdschrift voor beleggers. Wanneer je een serieuze belegger bent, kan je het tijdschrift gebruiken om nog betere resultaten neer te zetten. Dankzij de uitgebreide technische analyses en beleggingstips kan je eenvoudiger je eigen strategie opzetten.

Waar kan je Beleggers Belangen afsluiten?

Je kan een abonnement nemen op Beleggers Belangen bij de volgende partijen:

Wat kan je lezen in Beleggers Belangen?

  • De assetallocatierubiek
  • Aan-en verkoopapadviezen voor Europese aandelen
  • Beleggingstips geheel uitgewerkt en al
  • Optiestrategieën die direct toepasbaar zijn
  • Opinies en analyses va de markt.
  • Het laatste relevante beleggingsnieuws
  • Achtergronden met meer diepgang
  • Technische analyses door experts

De geschiedenis van Beleggers Belangen

De oorsprong van het tijdschrift is tientallen jaren geleden te vinden. Het werd in 1957 opgericht als orgaan van de Vereniging van Fondsenhouders en de Vereniging van Effectenbezitters. Het tijdschrift werd echter verkocht en kwam in 1970 in handen van Nijgh & va Ditmar. Sindsdien is het tijdschrift nog meerdere keren van eigenaar en van karakter gewisseld.

De redactie van Beleggers Belangen is gevestigd in Amsterdam en de huidige hoofdredacteur is Johan Brinkham.

Is een tijdschrift over beleggen wel relevant: conclusie review?

Dat hangt helemaal af van de manier waarop je naar beleggen kijkt. Een groot nadeel van een tijdschrift over beleggen is dat papier altijd achterloopt. Met de komst van het internet kan je het laatste beleggingsnieuws immers snel online opzoeken. Wanneer het neerkomt op nieuws, valt de relevantie van een tijdschrift als Beleggers Belangen dan ook tegen.

Toch kan een tijdschrift over beleggen wel toegevoegde waarde hebben. Beleggers Belangen biedt immers diepere analyses aan van hoge kwaliteit. Doordat het tijdschrift op papier wordt geleverd kan je op elk moment de uitgebreide analyses bestuderen.

De uitgebreide analyses van de professionele redactie kunnen dan ook goed dienen als inspiratie voor je eigen beleggingen. Bovendien kan het ook erg vermakelijk zijn om te lezen over iets wat je regelmatig doet: beleggen!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *