Bitvavo aanmelden: €1000 gratis verhandelen!

Bitvavo is één van de bekendste crypto exchanges van Nederland! Wil je een account aanmaken bij Bitvavo? Druk dan op de onderstaande knop & je betaalt geen transactiekosten over je eerste €1000 aan transacties:

Waarom een account openen bij Bitvavo?

  • Bij Bitvavo betaal je nooit meer dan 0,25% aan transactiekosten.
  • Bitvavo is een betrouwbare en volledig Nederlandstalige partij.
  • Je kunt je crypto bij Bitvavo staken en op die manier een hoger rendement behalen.
  • Het is bij Bitvavo al mogelijk vanaf €5 om crypto te kopen!
  • De software van Bitvavo is enorm gebruiksvriendelijk.
Tip: lees de uitgebreide Bitvavo review voor meer informatie!

Bitvavo aanmelden: hoe werkt dat?

Wil je beginnen met beleggen in crypto? Gebruik dan de onderstaande knop om direct een account te openen en betaal tijdelijk geen transactiekosten over je eerste €1000 aan transacties:

Door op de knop begin met investeren te drukken, kan je vervolgens een account openen bij Bitvavo.

Bitvavo aanmelden

Voor het openen van een account, hoef je vervolgens alleen een e-mailadres en wachtwoord te kiezen. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail. Om de registratie te voltooien druk je vervolgens op de bevestigingslink.

Bitvavo registreren

Bitvavo registratie stappen

Bitvavo staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank. Hierdoor moeten ze zich aan diverse regels houden, die er onder andere voor moeten zorgen dat het platform niet gebruikt wordt voor het witwassen van geld.

In de eerste stap moet je aangeven waarvoor je de Bitvavo rekening wilt gebruiken. Ben je bijvoorbeeld van plan om actief te handelen of wil je in crypto investeren voor de lange termijn?

 

Bitvavo registratie

In de tweede stap van de registratie vul je je volledig adresgegevens in. Het is belangrijk dat je deze gegevens eerlijk invult!

In de derde stap verifieer je vervolgens je identiteit door een kopie van bijvoorbeeld je paspoort te uploaden.

Nadat je deze stappen bent doorlopen kan je beginnen met het verhandelen van crypto’s via Bitvavo.

Geld storten op Bitvavo account

Je kunt een tegenrekening koppelen aan je Bitvavo account. Deze bankrekening moet op je eigen naam staan, anders wordt de storting automatisch ongedaan gemaakt. Je kunt de rekening aan je account koppelen door een betaling uit te voeren. Wanneer je dit één keer gedaan hebt, kan je het geld vervolgens laten uitbetalen naar deze rekening.

Enkele laatste tips voor beleggen bij Bitvavo

Bij het aanmelden van een Bitvavo account, is het aan te raden om gebruik te maken van 2FA (twee factor authenticatie). Met 2FA maak je het een stuk lastiger voor hackers om op je account in te loggen, aangezien je een unieke code nodig hebt die gegenereerd wordt met je mobiele telefoon.

Wanneer je nog meer veiligheid wilt toevoegen, kan je je crypto naar een wallet versturen. Houd er rekening mee dat er eenmalige extra verificatiestappen nodig zijn om een externe wallet te kunnen gebruiken. Bitvavo moet namelijk vaststellen dat je daadwerkelijk de eigenaar bent van deze wallet, wat je kan doen door een screenshot in te sturen.

Wil je in meer details lezen hoe beleggen bij Bitvavo werkt? Lees dan deze uitgebreide Bitvavo handleiding!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *