eToro aanmelden: open direct een account!

Wil je direct een gratis demoaccount openen bij eToro? Dat kan! Gebruik de onderstaande knop & betaal geen commissies over het kopen & verkopen van echte aandelen:

Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing, bezoek etoro.com/trading/fees. Promotie link.

Waarom een account openen bij eToro?

  • Je kunt bij eToro zonder commissies beleggen in bekende echte aandelen.
  • Het is bij eToro mogelijk om andere beleggers te volgen… geheel automatisch!
  • Je kunt bij eToro speculeren op zowel dalende als stijgende koersen.
  • De software van eToro is erg gebruiksvriendelijk en zeker aan te raden.
  • Je kunt bij eToro beleggen in aandelen, crypto en ETF’s!
Tip: lees de uitgebreide eToro review voor meer informatie!

eToro account openen

Druk op de onderstaande knop om direct een account te openen bij eToro:

76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.

Op de homepagina van eToro druk je vervolgens op de knop start met investeren.

eToro aanmelden

Het openen van een demoaccount is bij eToro vervolgens snel gedaan. Je hoeft hiervoor alleen een e-mailadres en wachtwoord achter te laten. Het is bij eToro ook mogelijk om een account te openen via je Gmail of Facebook account.

eToro registreren

eToro echt account aanmelden

Met een demoaccount kan je virtueel & geheel zonder risico beleggen uitproberen. Wanneer je er klaar voor bent, kan je ervoor kiezen om geld te storten op je eToro account. Je moet voordat je dit kunt doen wel wat extra stappen doorlopen.

Je moet bijvoorbeeld je gegevens zoals die in je paspoort of identiteitsbewijs staan invullen:

  • Naam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adres

eToro account openen

Let erop dat je gegevens echt moeten kloppen. Je kunt alleen een account openen bij eToro, wanneer je alles goed invult.

In het aanmeldproces moet je vervolgens nog enkele gegevens invullen:

Ervaring: eToro controleert of je voldoende ervaring met beleggen hebt.

Kennis: eToro controleert of je voldoende kennis van beleggen hebt.

Inkomen: eToro onderzoekt ook of je voldoende vermogen hebt om te beleggen.

Voordat je echt kunt beginnen met beleggen, moet je nog enkele extra verificatiestappen doorlopen. Je moet bijvoorbeeld je telefoonnummer bevestigen en een kopie van je paspoort en adresbewijs uploaden.

Je vraagt je misschien af waarom je zoveel stappen moet doorlopen om een account te openen bij eToro. Binnen Europa bestaan er strenge regels die moeten voorkomen dat mensen beleggingsrekeningen gebruiken om bijvoorbeeld geld wit te wassen. Het is daarom belangrijk om het beleggingsaccount te verbinden met de gebruiker.

Ook heeft eToro een zorgplicht. Door vragen te stellen, kunnen ze vaststellen wat voor belegger je bent en wat voor producten bij je passen. Op die manier kan je je dus met een gerust hart aanmelden bij eToro!

Wil je in meer details lezen hoe beleggen bij eToro werkt? Lees dan de uitgebreide eToro tutorial!

Risicowaarschuwing eToro

eToro is een multi-asset platform waar je kunt beleggen in zowel aandelen als crypto assets & CFD’s.

CFD’s zijn complexe financiële effecten en hebben een hoog risico op het verliezen van geld vanwege de hefboom. 76% van de retail beleggers verliest geld met het verhandelen van CFD’s bij deze aanbieder. Vraag jezelf af of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je het hoge risico op het verliezen van geld kan accepteren.

Resultaten uit het verleden zijn geen aanwijzing voor toekomstige resultaten. Trading resultaten in de afgelopen vijf jaar kunnen onvoldoende zijn om beleggingsbeslissingen te nemen.

Copytrading is geen beleggingsadvies. De waarde van je beleggingen kan zowel omhoog als omlaag gaan.

Crypto assets zijn hoog volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en neemt geen verantwoordelijkheid voor de correctheid en compleetheid van de inhoud van deze publicatie, die is gepubliceerd door onze partner met publiek beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *