Hoe kan je geld storten bij BUX?

In dit artikel laten we direct zien hoe je geld kunt storten op je BUX Zero account. Wanneer je de stappen volgt, kan je binnen enkele minuten aan de slag met beleggen.

Update 2024: BUX Zero is overgenomen door ABN en rekent nu €3 servicekosten per maand, waardoor de broker niet langer voordelig is in vergelijking met de concurrentie. Je kunt bij andere brokers terecht:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoBeleg gratis in bekende ETF's & investeer goedkoop in aandelen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je geld storten bij BUX Zero?

  • Open de BUX Zero applicatie
  • Klik op het portfolio-overzicht
  • Druk op storten
  • Selecteer de betaalmethode die je wilt gebruiken

geld-storten-BUX

Welke betaalmethoden zijn er bij BUX?

Je kunt bij BUX gebruikmaken van verschillende betaalmethoden:

  • Bankoverschrijving
  • Tikki (voor Nederlandse klanten)
  • Open Banking (voor Duitse klanten)

Bankoverschrijving

Wanneer je geld overmaakt via je bank, is het belangrijk dat je de gegevens exact overneemt. Alleen wanneer de begunstigde, IBAN en omschrijving goed worden ingevuld, kan je transactie worden verwerkt. Het kan tot 2 werkdagen duren voordat het geld op je account verschijnt.

Geld storten met Tikki

Speciaal voor Nederlandse klanten, is het mogelijk om met Tikki geld te storten op je account. Nadat je een Tikki hebt betaald, staat het geld direct op je account.

Is het veilig om geld te storten bij BUX Zero?

We hebben de betrouwbaarheid van BUX uitgebreid onderzocht en kwamen tot de conclusie dat het veilig is om geld te storten bij BUX. In dit artikel lees je in meer details hoe betrouwbaar BUX is.

Veelgestelde vragen over het storten van geld

Het storten van geld is bij BUX volledig gratis. Onderzoek wel goed of je bank eventueel extra kosten rekent.

Je kan minimaal € 50 storten op je BUX Zero account. Het is vervolgens al mogelijk om een belegging te openen voor € 10.

Dit hangt van de betaalmethode af die je selecteert. iDEAL, creditcard en Tikki betalingen worden direct verwerkt. Wanneer je voor een bankoverschrijving kiest, kan het tot twee dagen duren. Als het geld daarna nog niet is bijgeschreven op je account, kan je het beste contact opnemen met BUX.

De maximale storting bij BUX bedraagt € 10.000 per keer. Wanneer je meer wilt storten, kan je meerdere transacties uitvoeren.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *