Hitachi aandelen kopen

Hitachi is een groot Japans conglomeraat. In Europa is het bedrijf wellicht niet erg bekend, maar toch staan er zelfs fabrieken van deze producent in Nederland. Met meer dan 300.000 personeelsleden en een miljarden omzet is het bedrijf zeker geen kleintje. Wil je beleggen in Hitachi aandelen? Lees dan hier waar je het beste de Hitachi aandelen kunt kopen! Ook kan je hier direct de actuele koers van het Hitachi aandeel raadplegen.

Waar kan je Hitachi aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van dit enorme Japanse conglomeraat? Dan kan je investeren in aandelen Hitachi via een online broker. Bij verschillende brokers is het mogelijk om direct Japanse aandelen te kopen. Houd dan wel rekening met de wisselkoers: wanneer de euro in waarde daalt tegenover de Japanse Yen kan je zelfs bij een stijgende aandelenkoers een slecht resultaat behalen.

Hieronder zie je bij welke partijen je het goedkoopst Hitachi aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Hitachi. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Hitachi & beleg gratis in ETF's!
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende Hitachi koersen. 86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Hitachi?

Het kan erg interessant zijn om actief te beleggen in Hitachi aandelen. Dit doe je door op verschillende momenten de Hitachi aandelen te kopen en verkopen. Door slim orders te plaatsen kan je op die manier betere beleggingsresultaten behalen. Maar wat is nu eigenlijk een goede partij voor de actieve handel in aandelen?

Een goede broker om actief beleggen in Hitachi aandelen te proberen is Plus500. Bij Plus500 kan je namelijk zonder vaste commissies handelen in CFD’s op Hitachi. Je kunt de mogelijkheden 100% zonder risico uitproberen door middel van een demo. Gebruik hiervoor de onderstaande knop:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van Hitachi?

Wil je weten wat de laatste koers van het aandeel Hitachi is? Hieronder zie je een grafiek met het koersverloop van het CFD-aandeel Hitachi. Met de knoppen kan je direct handelen in het aandeel en plaats je een order.

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Hitachi

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Hitachi.

Analyse van Hitachi

Voordat je besluit of je Hitachi wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Hitachi zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Hitachi zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Hitachi in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Hitachi gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Hitachi is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Over het bedrijf Hitachi

Voorloper van de wereldwijd opererende Hitachi Group was een winkel waar elektronische onderdelen werden verkocht. Uit deze eenmanszaak ontstond de Hitachi Groep wat een wereldwijd opererend bedrijf is. Door dit bedrijf worden nu meer dan 20.000 verschillende producten gemaakt.

Hitachi maakt onder andere industriële machines, telecommunicatieapparatuur, liften, roltrappen, meetapparatuur, medische apparatuur, koelkasten en hogesnelheidstreinen. Deze opsomming is uiteraard niet compleet. Het is in ieder geval een bedrijf met opmerkelijk veel verschillende producten. Deze variatie kan een goede reden zijn om te investeren in Hitachi aandelen.

Hitachi aandelen

De naam Hitachi

Wat betekent de naam Hitachi? Het woord is niet alleen een verwijzing naar de stad Hitachi. Het woord verwijst ook naar het Chinese karakter kanji. Dit karakter betekent letterlijk zonsopgang wat past bij de bedrijfsfilosofie van Hitachi. Dee technologie van dit bedrijf voegt namelijk waarde toe aan mens en maatschappij.

Hitachi Construction Machinery in Nederland

Hitachi Constructie Machinery Europe (HCME) is gevestigd in Nederland. Door dit bedrijf worden grondverzetmachines gemaakt. Het bedrijf heeft enkele fabrieken waarvan de fabriek in Amsterdam wordt gebruikt voor de productie van middelgrote graafmachines van 10 tot 45 ton.

Ook in Oosterhout staan twee fabrieken. In één fabriek worden minigraafmachines gemaakt van 1 tot 6 ton. In een andere fabriek in Oosterhout worden onder ander hijskranen gebouwd. In Oosterhout bevinden zich ook de afdelingen service en onderhoud. Klanten kunnen hier terecht voor onderhoud en reparatie. Klanten kunnen voor onderhoud en reparatie ook terecht in Hoogeveen waar ook een servicevestiging kan worden gevonden.

HCME produceert niet alleen producten voor de Europese markt. Andere markten zijn de voormalige Russische landen, Afrika en het Midden-Oosten. Deze regionale spreiding kan het extra aantrekkelijk maken om Hitachi aandelen te kopen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *