fbpx

Gratis beleggen uitproberen

Er zijn diverse brokers alwaar je beleggen gratis kunt uitproberen. Je ontvangt dan een fictief bedrag waarmee je de mogelijkheden geheel zonder risico kunt uitproberen. Dit kan erg aantrekkelijk zijn voor nieuwe beleggers die op zoek zijn naar een goede broker.

Probeer beleggen gratis uit

Markets.com: ontvang een gratis oefenaccount

Bij Markets.com ontvang je nu een gratis oefenaccount waarmee je de mogelijkheden kunt uitproberen. Markets.com is een grote broker alwaar je actief kunt handelen in onder andere aandelen en valuta’s. Dankzij de uitgebreide analysemogelijkheden en de Nederlandstalige software kan je direct goed aan de slag. Klik hier om een account aan te maken >>

Gratis beleggen Markets.com

De software van Markets.com kan je gratis uitproberen

Plus500: €40.000 aan gratis fictief tegoed!

Plus500 is één van de meest bekende en gebruiksvriendelijke platforms om te handelen. Je kan de mogelijkheden er uitproberen met een fictief tegoed van €40.000. Daarmee kan je direct behoorlijke resultaten behalen! Het is verstandig om gebruik te maken van deze demo zodat je ontdekt of beleggen goed bij je past. Klik hier om een account aan te maken >> 76,4% van de retailbeleggers verlies geld met CFD's.

Gratis beleggen Plus500

Bij Plus500 kan je direct aan de slag met een gratis demo

Tip: Bekijk ook eens ons overzicht van brokers alwaar je een gratis demo kan openen.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

  1. Ga naar de Plus500 website 
  2. Download en installeer de trading software
  3. Maak een account aan (mail + wachtwoord)
  4. Je kan direct aan de slag met €40.000 op je demo account!

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

  1. Ga naar de Markets.com site via deze link
  2. Vul het volledige formulier in
  3. Je ontvangt via de mail je inloggegevens
Na activatie kan je direct aan de slag met je demo account!

Wat kan ik met een gratis demo?

Wat kan ik met een gratis demo?

Met een demo kan je alle mogelijkheden 100% gratis uitproberen. Je kan dan handelen in bijvoorbeeld aandelen of grondstoffen zonder dat je het risico loopt om echt geld te verliezen. Dit is dus de perfecte manier om te ontdekken of beleggen wat voor je is. De resultaten die je binnen de demo behaalt, zijn gelijk aan de resultaten die je met echt geld behaalt zou hebben. Wanneer je er klaar voor bent kan je vervolgens met echt geld aan de slag.

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Nee, je verliest nooit meer dan je inzet. Zodra je verlies te hoog oploopt wordt de positie automatisch gesloten. Wanneer de positie onverhoopt toch open blijft ligt het risico bij de broker; zelf kan je dus nooit meer verliezen dan er beschikbaar is op je account.

In ons broker overzicht vind je meer informatie over Plus500, Markets.com & andere brokers.

Gratis beleggen tips

Het is verstandig om je gratis aanbod goed te gebruiken! Met dit geld kan je immers ontdekken of online beleggen wat voor je is en of je op deze manier een hoog rendement kunt behalen. Wat zou een rendement van 100, 1000 of zelfs 10.000 euro per maand voor jou betekenen? 

Het is dan ook verstandig om verantwoord om te gaan met de gratis demo. Probeer de mogelijkheden goed uit en begin pas met echt geld zodra je voldoende kennis hebt. Bekijk ook onze cursus leer winstgevend beleggen om je vaardigheden te verbeteren. Beleggen leer je namelijk door ervaring op te doen!

Pagina in het Engels