Gratis beleggen

Dankzij de introductie van het beleggen in CFD’s is het nu ook in Nederland mogelijk om beleggen gratis uit te proberen. Beleggen.info heeft deals gesloten met verschillende grote brokers waardoor het mogelijk is om met een gratis demo te beleggen! De bonussen lopen op tot tientallen euro’s en dankzij de beschikbare hefboom kan je al direct een leuke winst behalen. Zonder risico beleggen uitproberen met een demo, wie wil dat nu niet?

Ontvang direct een gratis demo

Tip: Bekijk ook eens ons overzicht van brokers alwaar je een gratis demo kan openen.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

  1. Ga naar de Plus500 website 
  2. Download en installeer de trading software
  3. Maak een account aan (mail + wachtwoord)
  4. Je kan direct aan de slag met €20.000 op je demo account!

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

  1. Ga naar de Markets.com site via deze link
  2. Vul het volledige formulier in
  3. Je ontvangt via de mail je inloggegevens
Na activatie kan je direct aan de slag met je demo account!

Kan ik gratis beleggingstegoed direct opnemen?

Kan ik gratis beleggingstegoed direct opnemen?

Nee, dit is vanzelfsprekend niet mogelijk. Voordat je het gratis tegoed kunt opnemen dien je er een bepaald aantal keren mee belegd te hebben. Het doel van de bonus is om mensen in aanraking te brengen met de mogelijkheden van beleggen en niet het voorzien van een gratis spaarpotje.  De winst die je behaalt met de bonus kan direct opgenomen worden. Vraag bij de broker naar het benodigde volume waarmee je de gratis bonus vrijspeelt en deze gratis kunt opnemen.

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Nee, je verliest nooit meer dan je inzet. Zodra je verlies te hoog oploopt wordt de positie automatisch gesloten. Wanneer de positie onverhoopt toch open blijft ligt het risico bij de broker; zelf kan je dus nooit meer verliezen dan er beschikbaar is op je account.

In ons broker overzicht vind je meer informatie over Plus500, Markets.com & andere brokers.

Gratis beleggen tips

Het is verstandig om je gratis aanbod goed te gebruiken! Met dit geld kan je immers ontdekken of online beleggen wat voor je is en of je op deze manier geld kunt verdienen. Wat zou een extra inkomen van 100, 1000 of zelfs 10.000 euro per maand voor jou betekenen? 

Het is dan ook verstandig om verantwoord om te gaan met de gratis bonus. Zet niet meteen je hele bonus in, neem de leer winstgevend beleggen door en leer van je successen en fouten. Beleggen leer je namelijk door ervaring op te doen!