Gratis beleggen

Dankzij de introductie van het beleggen in CFD’s is het nu ook in Nederland mogelijk om beleggen gratis uit te proberen. Beleggen.info heeft deals gesloten met verschillende grote brokers waardoor het mogelijk is om met een gratis bedrag te beleggen! De bonussen lopen op tot tientallen euro’s en dankzij de beschikbare hefboom kan je al direct een leuke winst behalen. Zonder risico beleggen uitproberen met een demo, wie wil dat nu niet?

Ontvang direct een registratie bonus

Tip: Bekijk ook eens ons overzicht van brokers alwaar je een gratis demo kan openen.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen brokers registratiebonussen verstrekken?

Hoe kunnen brokers registratiebonussen verstrekken?

Bedrijven als Plus500 en Markets.com zijn reusachtige brokers waarbij meer dan een miljoen transacties per maand worden verwerkt. Deze brokers verdienen op iedere transactie een klein bedrag: de zogenaamde spread. De spread is het verschil tussen de koop- en verkoopprijs en dit verschil is vaak erg gering. (voor een belegging van €10,000 EUR/USD betaal je bij Plus500 bijvoorbeeld maar twee dollar aan transactiekosten)

Deze brokers leven dus van de spreads die ze binnenkrijgen van hun klanten. Meer klanten betekent automatisch meer spreads, en door het vrijgeven van een registratie bonus hopen ze je als klant aan zich te binden. Plus500 en Markets.com zijn zo erg overtuigd van hun brokerrekening dat ze verwachten dat één op de tien mensen daadwerkelijk besluit om geld te storten om te gaan beleggen. Beleggers blijven vaak gedurende een lange periode bij een broker beleggen waardoor de broker de kosten van de bonus uitgegeven aan de negen andere mensen die besluiten om niet te gaan beleggen weer terugverdient.

Update: 
brokers bieden tegenwoordig geen gratis registratiebonus meer aan. Wel kan je de mogelijkheden proberen door middel van een gratis demo.

Uiteindelijk is de bonus dus eigenlijk een lokkertje, een lokkertje dat je tot niets verplicht

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Plus 500?

  1. Ga naar de Plus500 website 
  2. Download en installeer de trading software
  3. Maak een account aan (mail + wachtwoord)
  4. Je kan direct aan de slag met €20.000 op je demo account!

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

Hoe vraag ik mijn demo aan bij Markets.com?

  1. Ga naar de Markets.com site via deze link
  2. Vul het volledige formulier in
  3. Je ontvangt via de mail je inloggegevens
Na activatie kan je direct aan de slag met je demo account!

Kan ik gratis beleggingstegoed direct opnemen?

Kan ik gratis beleggingstegoed direct opnemen?

Nee, dit is vanzelfsprekend niet mogelijk. Voordat je het gratis tegoed kunt opnemen dien je er een bepaald aantal keren mee belegd te hebben. Het doel van de bonus is om mensen in aanraking te brengen met de mogelijkheden van beleggen en niet het voorzien van een gratis spaarpotje.  De winst die je behaalt met de bonus kan direct opgenomen worden. Vraag bij de broker naar het benodigde volume waarmee je de gratis bonus vrijspeelt en deze gratis kunt opnemen.

Kan ik met €25,00 wel serieus beleggen/verdienen?

Kan ik met €25,00 wel serieus beleggen/verdienen?

Jazeker, dit is mogelijk dankzij het zogenaamde hefboomeffect. Bij moderne brokers kan je gebruik maken van een hefboom tot wel 1:50 waardoor je met de gratis €25,00 direct €1250,00 kan beleggen. Het verschil van de koers tussen het moment van openen en sluiten zal uiteindelijk de winst bepalen; je riskeert echter nooit meer geld dan de initiële storting, aangezien posities automatisch gesloten worden zodra de verloren tegoeden hoger oplopen dan het beschikbare geld.

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Zitten er geen addertjes onder het gras?

Nee! Wij van beleggen.info garanderen dat de demo 100% gratis is. Wanneer je gebruik maakt van de bonus bij één van de aangesloten brokers hoef je dus zelf geen geld in te zetten. Pas zodra je zelf geld stort kan je echt geld verliezen.

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Kan ik meer verliezen dan ik inzet?

Nee, je verliest nooit meer dan je inzet. Zodra je verlies te hoog oploopt wordt de positie automatisch gesloten. Wanneer de positie onverhoopt toch open blijft ligt het risico bij de broker; zelf kan je dus nooit meer verliezen dan er beschikbaar is op je account.

In ons broker overzicht vind je meer informatie over Plus500, Markets.com & andere brokers.

Gratis beleggen tips

Het is verstandig om je gratis aanbod goed te gebruiken! Met dit geld kan je immers ontdekken of online beleggen wat voor je is en of je op deze manier geld kunt verdienen. Wat zou een extra inkomen van 100, 1000 of zelfs 10.000 euro per maand voor jou betekenen? 

Het is dan ook verstandig om verantwoord om te gaan met de gratis bonus. Zet niet meteen je hele bonus in, neem de leer winstgevend beleggen door en leer van je successen en fouten. Beleggen leer je namelijk door ervaring op te doen!