Geld verdienen met gokken op de beurs

Veel mensen zijn bekend met het casino, maar wist je dat het ook mogelijk is om te gokken op de beurs. Op de beurs verhandel je onder andere aandelen, grondstoffen en cryptocurrencies. Door een systeem te gebruiken kan je een vast inkomen opbouwen door te beleggen, maar je kan ook verdienen op de beurs door een gokje te wagen.

Wat is beste manier om te wedden op de beurs?

Bij beleggen heb je altijd twee mogelijkheden: je kan een aandeel, grondstof of indexfonds kopen ofverkopen. Wanneer je iets koopt verdien je geld zodra de koers stijgt en wanneer je iets verkoopt verdien je geld als de koers daalt. Uiteindelijk is je kans op succes dus ongeveer 50%, de brokers alwaar je kan handelen in deze effecten vragen echter een minimale hoeveelheid aan transactiekosten waardoor de kans daadwerkelijk 49,98% bedraagt. Je kan dus best geld verdienen met gokken in aandelen!

Wanneer je gaat gokken met een belegging is het verstandig om de eerste keer meteen je gok uit te voeren, aangezien de statistische kans op een tweede keer succes lager ligt. De beste manier om te gokken op de beurs is door te handelen in CFD’s. Dit zijn contracten waarbij je hefboomwerking kunt toepassen waardoor je met een investering van 1000 euro enorme rendementen kunt behalen.

Er zijn verschillende partijen alwaar je beleggen in CFD's gratis kunt uitproberen. Je ontvangt bij deze partijen direct een gratis demo van 40.000 euro. Klik hier om het overzicht van demo accounts te bekijken .

Hefboom: maakt het mogelijk om met weinig veel te investeren

Hoe waag je een goede gok?

Wanneer je echt een gok wilt wagen is het verstandig om dit te doen op het moment dat er belangrijk nieuws uitkomt. Bij het faillissement van de SNS Bank waren er bijvoorbeeld veel mensen die short gingen op het aandeel SNS. Door het faillissement werd het aandeel plots gewaardeerd tegen een waarde van 0 euro waardoor een ieder die short was gegaan op dit aandeel enorm veel heeft verdiend.

Zonder hefboom zou het rendement 100% bedragen, wanneer je echter een hefboom van één om tien had gebruikt zou dit je een rendement van 1000% hebben opgeleverd. Dat is enorm veel en je zou al je geïnvesteerde vermogen hebben vertienvoudigd. Speculeren kan best winstgevend zijn, maar vergeet niet dat dit soort gokjes ook enorm risicovol zijn. Had je het aandeel gekocht dan had je nu 100% verloren op de positie!

Short gaan: je verdient dan geld wanneer de koers daalt.

Pas op voor een gokverslaving!

gokken beursPas op voor een gokverslaving wanneer je op deze manier een gokje gaat wagen. Er zijn veel gevallen bekend van mensen die verslaafd raakten aan het doen van beleggingen en die hebben enorme vermogens verloren op deze manier. Het is belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het onmogelijk is om consistent te winnen door te gokken. Gok daarom alleen met geld dat je kan verliezen!

Wanneer je echt geld wilt verdienen zal je toch bepaalde selectiecriteria moeten toepassen. Beleggen op zichzelf is namelijk geen geluk sport. Door de grafieken te analyseren aan de hand van technische indicatoren kan je de koers voorspellen en je kans verhogen naar een getal boven de 50 procent. Wanneer je goed met risico’s kan omgaan, is het op deze manier mogelijk om goed geld te verdienen.

Wil je echt goed leren beleggen?

Wil je echt goed leren beleggen? Dan is het belangrijk om je te verdiepen in de verschillende analyses. Je kan gebruik maken van fundamentele analyse en technische analyse. Bij fundamentele analyse kijk je vooral naar de cijfers achter bijvoorbeeld een aandeel. Bij technische analyse probeer je het koersverloop te voorspellen aan de hand van de grafiek.

Wil je snel leren hoe je succesvoller kan zijn met beleggen? Wil je van een gokker veranderen in een echte belegger? Gebruik dan de onderstaande knop om te leren hoe je echt goed kunt beleggen:

Open beleggen cursus

Pagina in het Engels 

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment