Frontier Communications Corporations aandelen kopen

Frontier Communications Corporation is een bekend Amerikaans bedrijf dat telefoon en internetdiensten bidet aan Amerikanen. Wil je beleggen in Frontier? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Ontdek direct bij welke brokers je het goedkoopste Frontier Communications Corporation aandelen kunt kopen en bekijk de actuele koers.

Waar kan je Frontier Communications aandelen kopen?

De prijs van Frontier Communications Corporation heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Denk je dat het bedrijf in de toekomst weer een nieuwe top weet te maken? Dan kan het interessant zijn om Frontier Communications Corporation aandelen te kopen. Je kan dit het beste bij een betrouwbare broker doen. Hieronder zie je bij welke brokers je dit kunt doen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Frontier Communications. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Frontier Communications & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in aandelen Frontier Communications Corporation

Actief beleggen in een aandeel als Frontier Communications Corporation kan erg interessant zijn. Niet zo lang geleden was het aandeel nog meer dan 100 dollar waard. Op het moment van schrijven is de koers gezakt tot een bedrag van 40 dollarcent. Ik hoop in ieder geval dat je geen aandelen hebt gekocht toen het bedrijf nog zoveel waard was.

Door actief te handelen kan je goede resultaten behalen bij zulke bewegingen. Je kan immers ook short gaan. Door short te gaan, speculeer je op dalende koersen en behaal je dus juist bij slecht nieuws een positief resultaat. Je kan actief beleggen in Frontier door gebruik te maken van CFD’s. Een goede partij om te handelen in CFD’s is eToro. Je kan de mogelijkheden bij deze broker gratis uitproberen met een demo :

76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.

Is het verstandig om te investeren in Frontier Communications?

In 2016 sloot de CEO van Frontier, Daniel McCarthy, een deal met een waarde van 10 miljard dollar om de kabelonderneming van Verizon over te kopen. Hierdoor verdubbelde het aantal klanten voor het bedrijf: jammer genoeg neemt de interesse voor betaalde televisie af met de opkomst van bijvoorbeeld Netflix. Veel van die klanten vielen dan ook weg en de besparingen door schaalvoordelen boksen niet op tegen dit verlies.

In de toekomst neemt het aantal klanten waarschijnlijk verder af. Een nieuwe investering in Frontier Communications aandelen is dan ook niet aan te raden. Als actieve handelaar kan je nog wel speculeren op koersschommelingen op het aandeel.

Over Frontier Communications Corporations

Frontier Communications Corporation is een Amerikaans bedrijf. Het bedrijf levert internet-, telefoondiensten aan particulieren en aan zakelijke klanten. Zo houdt het bedrijf mensen verbonden met wat voor hen het belangrijkste is. De medewerkers van Frontier Communications Corporation werken iedere dag in 29 staten aan het innoveren, samenwerken en het leveren aan de klanten. Het in 1935 opgerichte Frontier is een Fortune-500 bedrijf.

Frontier Communications Corporations aandelen

Wat heeft Frontier te bieden?

Frontier biedt niet alleen lokale en langeafstandstelefoonlijnen aan. Het bedrijf biedt ook breedbandinternet, digitale televisie en ondersteuning bij het gebruik van computers aan particulieren en zakelijke klanten in 29 staten van de Verenigde Staten. Als provider van internet staat het bedrijf in de VS op de achtste plaats. Het aantal klanten is 3.735.000. Als provider van betaaltelevisie staat het bedrijf op de elfde plaats. Het bedrijf heeft 838.000 klanten.

Oprichting en uitbreiding van Frontier

Het bedrijf werd opgericht in 1935. De naam van het bedrijf was toen Citizens Utility Companies. Het bedrijf was gevestigd in Minneapolis. Na de Tweede Wereldoorlog had een investeerder uit New York belangstelling voor het bedrijf. Vanaf de jaren vijftig tot in de jaren zeventig breidde het bedrijf zich steeds verder uit.

Veel nieuwe telefoonlijnen in de jaren negentig

In de jaren negentig van de vorige eeuw groeide het bedrijf Citizens Utilities snel. Er werden veel telefoonlijnen verworven. Zo werden er 190.000 telefoonlijnen verworven in de Staten Idaho, Tennessee, West-Virginia en Utah. In 1994 verwierf het bedrijf 270.000 telefoonlijnen in New York en 38.000 telefoonlijnen in Arizona. In de daaropvolgende jaren werden er tot 2000 nog telefoonlijnen in allerlei plaatsen verworven. Zo bleef het bedrijf groeien. Het bedrijf groeide ook door de overname van het bedrijf Ogden Phone in 1997.

Wijziging van de naam

Citizens Utility Company, de naam van het bedrijf bij de oprichting in 1935, werd in mei 2000 gewijzigd in Citizens Communications Company. Vanaf 1 augustus 2008 is de naam van het bedrijf Frontier Communications Company.

Hoe kwam het bedrijf aan de naam Frontier? Door de overname van het bedrijf Global Crossing in 2001. Dit bedrijf had de naam verworven in 1999. Toen kocht het bedrijf de Frontier Company.

Overname van Verizon Communications

In 2009 kondigde Frontier Communications aan dat Verizon Communications zou worden overgenomen. Dit is een bedrijf met 4,8 miljoen vaste lijnen naar particulieren en kleine bedrijven. Voor deze overname werd 8,6 miljard dollar betaald. Bij deze overname werden niet alleen vaste lijnen verworven. Frontier verwierf ook het door Verizon in onder andere Fort Wayne gebouwde glasvezelkabelnet.

Heeft Frontier de juiste keuze gemaakt?

Feit is dat de telefoonlijn steeds minder wordt  gebruikt. Klanten willen kabelinternet van hoge kwaliteit, dus geen internet via de telefoonlijn. Een beursanalist vraagt zich daarom in 2018 af of Frontier wel de juiste keuze heeft gemaakt. Het aantal klanten met een vaste telefoonlijn neemt na de overname van Verizon ieder kwartaal verder af. De overname heeft Frontier geen goed gedaan. Het dividend moest worden geschrapt en de aandelen moesten worden gesplitst. Die splitsing was nodig om verwijdering uit de Nasdaq te voorkomen.

Denk je dat deze overname in de toekomst alsnog kan bijdragen aan de resultaten van Frontier Communications Corporation? Dan kan het verstandig zijn om de aandelen te kopen.

Frontier in cijfers

In 2018 was de omzet van het bedrijf 8,611 miljard dollar. In 2018 werd een verlies geleden van 643 miljoen dollar. Bij het bedrijf werkten in 2018 21.200 mensen.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *