StoneCo LTD aandelen kopen

Het Braziliaanse bedrijf StoneCo LTD werd opgericht in 2002. Dit bedrijf biedt financiële technologie-oplossingen en betaalbeheertools aan. Ook promoot het bedrijf e-commerce in winkels. Dat doet het bedrijf online en via mobiele kanalen in Brazilië. Wil je beleggen in StoneCo LTD? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het kopen van StoneCo LTD aandelen.

Waar kan je StoneCo aandelen kopen?

Wil je investeren in een wat exotischer bedrijf? Dan is StoneCo een interessante optie. Dit van oorsprong Braziliaanse bedrijf levert haar diensten aan allerlei bedrijven. Het bedrijf heeft een mooie groei laten zien en een belegging kan dan ook zeker het overwegen waard zijn. Wil je zonder hoge commissies te betalen StoneCo aandelen kopen? Bekijk dan direct waar je dit kunt doen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor StoneCo. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen StoneCo & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in aandelen StoneCo

Ben je een meer actieve belegger? Dan kan je door middel van CFD’s actief handelen in StoneCo op het platform van Plus500. Bij Plus500 kan je actief handelen zonder vaste commissies. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor de meer speculatief ingestelde belegger. Wil je de mogelijkheden gratis uitproberen door middel van een demo? Gebruik dan de onderstaande knop om een gratis account aan te maken :

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Wat is de actuele koers van StoneCo

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel StoneCo? In de onderstaande grafiek zie je direct hoe het CFD aandeel Stoneco zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van StoneCo LTD

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van StoneCo LTD.

Analyse van StoneCo LTD

Voordat je besluit of je StoneCo LTD wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe StoneCo LTD zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van StoneCo LTD zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van StoneCo LTD in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat StoneCo LTD gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van StoneCo LTD is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

 

Door het bedrijf aan geboden oplossingen

Het bedrijf biedt verschillende oplossingen aan. Eén van die oplossingen is een Cloud gebaseerd, modulair platform. Dit platform is gebaseerd op API’s. Onderdelen van dit platform zijn geïntegreerde verkoopteams, service en ondersteuning van activiteiten en een on-demand klantenservice.

StoneCo LTD aandelen

Wat het bedrijf handelaren heeft te bieden

StoneCo is een betalingsverwerkingsbedrijf. Het bedrijf biedt aan handelaren en aan geïntegreerde partners geïntegreerde technologie-oplossingen. Die oplossingen zorgen ervoor dat ze probleemloos elektronisch handel kunnen voeren in de winkel, online en via mobiele kanalen.

Een bedrijf dat de afgelopen jaren gegroeid

De financiële cijfers laten duidelijk een groei zien. In 2016 was de omzet van het bedrijf 54 miljoen dollar. In 2019 was die omzet al gegroeid tot 274 miljoen dollar. De brutowinst steeg van 13,1 miljoen dollar in 2016 naar 167 miljoen dollar in 2019. Ook het aantal klanten steeg fors. In 2018 had het bedrijf 138.000 klanten. In 2019 was dit aantal al gestegen. Ondanks deze sterke stijging bleef de klanttevredenheid onveranderd. 68% van de klanten was tevreden.

Een bedrijf dat verder wil groeien

Betalingsverwerkingsbedrijven zijn de afgelopen jaren fors gegroeid. StoneCo heeft zich vooral gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dat heeft het mogelijk gemaakt om de operationele marges uit te breiden. Er is ook een behoorlijke omzet en winstgroei gegenereerd. Het bedrijf wil echter meer.

Samen met mediaconglomeraat Glubo Gropo werd ‘Ton’ geïntroduceerd. Dit is een betaalkaart voor kleine handelaren en onafhankelijke arbeiders. In deze joint-venture heeft StoneCo een aandeel van 76%. Dat biedt de mogelijkheid om het klantenbestand fors uit te breiden. Dat biedt StoneCo dus de mogelijkheid om de komende jaren fors te groeien.

De omstandigheden zijn gunstig. Er zijn in Brazilië meer dan 21 miljoen kleine handelaren en onafhankelijke arbeiders. Het merendeel van de kleine handelaren heeft geen bank. Ze maken dus ook nog geen gebruik van een op een kaart gebaseerde betalingsoplossing. Denk je dat dit een gunstig effect gaat hebben op de aandelenkoers van het bedrijf? Dan kan het verstandig zijn om aandelen te kopen.

Kredietverlening als bijverdienste

StoneCo is geen bank. Toch verleent StoneCo kredietoplossingen aan de klanten. Dit doet ze op dezelfde manier als een bank. Er zijn dus rente inkomsten. Aan deze kredietverlening wordt dus verdiend. Ongeveer 5% van de nieuwe klanten maakt van deze mogelijkheid gebruik.

StoneCo in cijfers

Het bedrijf, met kantoren in heel Brazilië heeft ongeveer 3.574 mensen in dienst. Door het bedrijf worden ruim 200.000 klanten bediend. Tot de klanten behoren verschillende soorten en maten fysieke en digitale handelaren. Er wordt door het bedrijf samengewerkt met ruim 90 geïntegreerde partners.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *