Geld verdienen op het internet: 64 bewezen methoden!

Wil je ook goed geld verdienen? Heb je toegang tot het internet? Gebruik dan deze 64 methoden om gegarandeerd online geld te verdienen! Geld verdienen was nog nooit zo leuk!

Inhoudsopgave toon

Manier 1: actief beleggen

Een goede manier om geld te verdienen op het internet is actief beleggen. Door actief te beleggen, kan je speculeren op stijgende en dalende koersen. Wanneer er negatief economisch nieuws uitkomt, kan je bijvoorbeeld besluiten om short te gaan op een aandeel. Je verdient dan geld wanneer de koers van het aandeel daalt. Actief beleggen of daghandel maakt het mogelijk om hoge rendementen te behalen.

Actief beleggen is echter geen garantie tot rijkdom! Om succesvol te beleggen, moet je precies begrijpen welke factoren de beurskoersen beïnvloeden. Voordat je actief gaat beleggen, is het dan ook verstandig om onze daghandel cursus door te nemen. Je kan ook een gratis demo openen waarmee je beleggen zelf zonder risico kunt uitproberen. Onthoud: beleggen brengt altijd risico’s met zich mee!

Manier 2: vragenlijsten

Je mening is geld waard! Op het internet kan je geld verdienen door vragenlijsten of enquêtes in te vullen. Voordat je kunt meedoen, moet je eerst de nodige algemene gegevens invullen. Op die manier kunnen bedrijven een interessante doelgroep vinden voor hun onderzoeken.

Een bekende partij is PanelClix. Bij PanelClix spaar je punten voor elk onderzoek waaraan je deelneemt. Gemiddeld kan je aan zo’n twee vragenlijsten per maand meedoen. Hiermee kan je al snel een leuk extra bedrag verdienen. Klik hier om een gratis account te openen bij PanelClix.

Een vrij nieuwe partij waar je ook mee kunt doen aan vragenlijsten is SAMSAM. Het doel van SAMSAM is vooral om het invullen van vragenlijsten leuk te houden. De lijsten zijn dan ook mooier ontworpen en je maakt kans op het winnen van leuke prijzen. Klik hier om een gratis account te openen bij SAMSAM.

Geld verdienen vragenlijst

Manier 3: advies geven

Je kan leuk geld verdienen met het geven van advies. Het is hiervoor belangrijk om eerst vast te stellen waar je bovengemiddeld veel kennis van hebt. Sport je bijvoorbeeld veel? Misschien kan je mensen tegen betaling helpen bij het opstellen van een goed trainings- en voedingsschema. Ben je goed met belastingen? Misschien kan je mensen helpen met hun belastingen tegen een vergoeding.

Je kunt uiteindelijk met bijna elke vaardigheid wel geld verdienen. De uitdaging is vaak het opbouwen van een klantenbestand. Ga hiervoor eerst op zoek binnen je eigen netwerk. Zodra je de eerste klanten hebt ontvangen, kan je je klantenbestand gemakkelijk verder gaan uitbouwen.

Manier 4: werken als freelancer

Door als freelancer te werken kan je veel geld verdienen. Hiervoor heb je wel specifieke vaardigheden nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van goedlopende teksten voor bedrijven. Ook is er vaak veel vraag naar ontwerpers en mensen die zoekmachine optimalisatie kunnen uitvoeren. Op Sitedeals kan je eenvoudig een advertentie plaatsen waarin je jezelf als freelancer aanbiedt.

Daarmee houden de mogelijkheden echter niet op. Op het internationale Fiverr vind je nog veel meer originele invalshoeken mensen die hun eigen diensten verhuren. Je kan bijvoorbeeld een uniek liedje bestellen of een mooie dame je merk laten promoten. Je kan Fiverr dan ook goed gebruiken voor het aanbieden van een erg breed scala aan freelance diensten.

Fiverr logo

Manier 5: affiliate marketing

Er is veel geld te verdienen op het internet door middel van affiliate marketing. Bij affiliate marketing betaalt een bedrijf je voor het aanbrengen van leads. Denk hierbij bijvoorbeeld een aan verzekeringsmaatschappij die je betaalt om klanten aan te brengen. Een ander voorbeeld is een goed doel die per donateur betaalt.

Je kunt affiliate marketing doen vanuit je eigen blog of socialemediakanaal. Bedenk eerst wel even goed welke doelgroep je wilt aanspreken. Een voorbeeld van een goed affiliate netwerk is Daisycon. Bij Daisycon heb je direct toegang tot de campagnes van vele grote bedrijven. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een bedrijf persoonlijk aan te schrijven.

Manier 6: Als oppas werken

Een manier om wat extra geld te verdienen is door als oppas te werken. Ouders willen zo nu en dan ook een nachtje de stad in. Zeker zodra het kind of de kinderen slapen is het makkelijk geld verdienen.

Heb je het niet zo weg van kinderen? Pas dan eens op een huisdier! Gebruik de applicatie PetBacker om op zoek te gaan naar huisdiereigenaren in je buurt die nog op zoek zijn naar een oppas. Het is bij PetBacker ook mogelijk om betaald te worden voor het uitlaten van honden.

Honden uitlaten voor geld

Manier 7: rondleidingen geven in je stad

Weet je veel over je stad? Ga dan rondleidingen geven! Je kan zelfstandig iets beginnen of je aanmelden bij een organisatie die al actief is binnen de stad. Er worden in grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam ook regelmatig gratis tours georganiseerd. Je kunt als tourgids toch wat geld verdienen met deze tours, aangezien de toeristen vaak een leuke fooi geven.

Manier 8: Van baan wisselen

Zit je al een tijdje vast in dezelfde baan? Dan loont het om eens rond te kijken. Mensen die te lang in dezelfde baan blijven hangen, verdienen vaak minder. Werkervaring in verschillende bedrijven maakt je waardevoller. Bovendien ontvang je vaak een hoger salaris wanneer je door een ander bedrijf wordt weggekaapt. Ze moeten je immers overtuigen niet?

Manier 9: auto’s wassen

Heb je een vrije zondag en wil je wat extra geld verdienen? Ga dan auto’s wassen! Bel aan bij je buren en vraag of je voor een tientje de auto eens goed onder handen mag nemen. Goede kans dat sommige buren instemmen. Daar kan je toch weer lekker van uit eten die avond.

Auto wassen voor geld

Manier 10: schoonmaken voor geld

Een schoonmaker inhuren wordt steeds populairder. Als schoonmaker verdien je al snel meer geld dan bij andere basis baantjes. Bovendien ben je vrij flexibel in het indelen van je tijd. Je kan bijvoorbeeld makkelijk besluiten om slechts enkele uurtjes extra per week te werken.

Een mooi platform waar je als schoonmaker kunt werken is Helpling. Dit platform werkt schoonmakers en klanten eenvoudig met elkaar in contact. Op die manier hoef je niet zelf omslachtig op zoek te gaan naar klanten.

Manier 11: dividend

Je kunt ook geld verdienen door te genieten van dividenduitkeringen. Wanneer je aandelen bezit ontvang je soms dividend. Bedrijven keren dan een deel van de winst uit. Wanneer je geld wilt verdienen door dividend te ontvangen, is het verstandig om aandelen te kopen die stabiel een hoog dividend uitkeren. Een goed voorbeeld hiervan is Shell.

Om dividend te kunnen ontvangen, heb je een account nodig bij een goede broker. In het artikel aandelen kopen ontdek je waar je het beste aandelen kunt kopen voor het ontvangen van dividend. Klik op de onderstaande knop om de vergelijking direct te zien:

Manier 12: vermogensgroei

De rijken op aarde snappen allemaal het principe van vermogensgroei. Geld maakt uiteindelijk geld. Wanneer je echt goed geld wilt verdienen, moet je dan ook werken aan vermogensgroei. Dit kan je doen door te beleggen op de lange termijn in bijvoorbeeld een indexfonds.

Het krachtigste principe bij vermogensgroei is rente op rente of samengestelde interest. Wanneer je het rendement keer op keer weer investeert groeit je vermogen exponentieel. Wanneer je vermogen groot genoeg is, hoef je nooit meer geld te verdienen door hard te werken.

Wil je weten hoe je het beste zelf in indexfondsen kunt beleggen? Lees dan ons artikel over dit onderwerp:

Samengestelde rente

Manier 13: verhuur van huizen

Vastgoed kan erg lucratief zijn. Het kan dan ook erg aantrekkelijk zijn om een tweede woning te kopen en om deze te verhuren. Veel ouders kiezen er bijvoorbeeld voor om een studentenwoning te kopen voor hun zoon of dochter. Door deze vervolgens te verhuren aan mensen die ze vertrouwen, verdienen ze geld zonder de extra zorgen.

Over het algemeen is vastgoed een goede investering. De prijzen van woningen stijgen immers mee met de inflatie. Op de lange termijn beschermt het je geld dan ook tegen inflatie. Bovendien is de huur die je ontvangt vaak hoger dan het bedrag dat je aan je hypotheek kwijtbent.

Wil je weten welke mogelijkheden er bestaan voor beleggingen in vastgoed? Lees dan ons artikel over beleggen in vastgoed:

Manier 14: Airbnb verhuren

Het kan erg lucratief zijn om je woning te verhuren via Airbnb, zeker in toeristische steden. Jammer genoeg hebben veel lokale overheden de mogelijkheden om je woning te verhuren beperkt. In Amsterdam kan dit bijvoorbeeld nog maar 30 dagen. Door je woning te verhuren tijdens feestdagen verhoog je de inkomsten per nacht significant.

Heb je geen zin om de boekingen, schoonmaak en reserveringen zelf te doen? Maak dan gebruik van een dienst als Bnbmanager. Bnbmanager neemt al deze zorgen uit handen tegen een gering percentage van de opbrengsten. Zelf maak ik altijd gebruik van deze dienst wanneer ik mijn woning verhuur.

Airbnb geld verdienen

Manier 15: onderhandel een hoger salaris

Eén van de redenen dat vrouwen minder verdienen dan mannen, is dat ze minder onderhandelen. Actief onderhandelen over je salaris heeft een positief effect op de hoeveelheid geld die je verdient. Het is daarom belangrijk om hier energie in te stoppen. Bereid het wel goed voor en geef aan waarom je vindt dat je meer geld zou moeten verdienen.

Manier 16: Schulden afbetalen

De beste manier om serieus veel geld te verdienen, is door schulden af te betalen. Op een doorlopend krediet betaal je bijvoorbeeld al snel een rentepercentage van acht tot tien procent. Door je schulden af te betalen, verdien je al direct geld! Je betaalt dan niet meer die tientallen of honderden euro’s aan rente op maandbasis.

Manier 17: fotografie

Ook met fotografie kan je goed geld verdienen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je een goed toestel bezit en dat je ook weet hoe je deze moet gebruiken. Je kan jezelf bijvoorbeeld als fotograaf voor evenementen verhuren. Dit kan een clubavond zijn of een romantische bruiloft. Het loont vaak om je op een speciaal vakgebied te specialiseren.

Ook kan je jezelf neerzetten als portretfotograaf. Maak je bijvoorbeeld graag professionele foto’s voor iemands LinkedIn? Of ben je goed in het opzetten van een modellen portfolio? Het is verstandig om in het begin enkele gratis klussen uit te voeren zodat je een naam opbouwt en een portfolio kunt samenstellen.

Model fotogeld verdienen

Manier 18: webshop opzetten

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om een webshop op te zetten. Hiervoor kan je een gratis webshop CMS als Magento inzetten. Bij het runnen van een succesvolle webshop komen wel de nodige dingen kijken. Zo heb je een inschrijving bij de kamer van koophandel nodig. Daarnaast moet je natuurlijk een duidelijke niche kiezen. Probeer niet direct Bol.com te verslaan. Nee, bedenk in welke hoek je je goed kunt specialiseren en leg daar de focus op.

Manier 19: bezorger

Je kan ook parttime als bezorger gaan werken. Meld je bijvoorbeeld aan bij UberEats. Het voordeel van deze bezorgdiensten is dat je je tijd vaak helemaal kunt indelen. Je kan dus zelf beslissen wanneer je enkele bezorgingen wilt uitvoeren. Wanneer het weer goed is, kan je het bezorgen van eten leuk combineren met een work-out op je fiets.

Uber eats geld verdienen

Manier 20: mystery shopper

Winkels willen vaak weten hoe hun personeel het doet. Hiervoor zetten ze mystery shoppers in. Mystery shoppers bezoeken een winkel om te kijken of ze bijvoorbeeld correct begroet worden. Soms voeren ze ook speciale opdrachten uit om te kijken of het personeel goed reageert. Vervolgens moet je als mystery shopper vaak een klein verslagje schrijven.

Je kan eenvoudig geld verdienen als mystery shopper bij bijvoorbeeld Multi-Value. Het aanmaken van een account is gratis en je kan vervolgens zelf bepalen welke klussen je aanneemt.

Manier 21: telefonisch of op straat verkopen

Je kan ook geld verdienen door producten te verkopen. Er zijn verschillende bedrijven die zich hierin specialiseren. Je werkt dan als beller in een callcenter waarbij je op een charmante wijze producten aan de man moet brengen. Sommige bedrijven zullen je ook op straat plaatsen waar je mensen direct aanspreekt.

Het leuke aan verkopen is dat je extra veel geld kunt verdienen wanneer je succesvol bent. Je ontvangt vaak een minimale basis vergoeding en een leuke commissie voor iedere verkoop die je realiseert.

Manier 22: Marktplaats verkopen

Je kunt ook geld verdienen met het verkopen van producten op Marktplaats. Zoek bijvoorbeeld eens op zolder of je nog overbodige producten hebt liggen. Je kan het ook professioneler aanpakken en bepaalde producten in grotere hoeveelheden kopen. Vervolgens kan je ze met een winstmarge per stuk weer op Marktplaats van hand doen.

Marktplaats geld verdienen

Manier 23: dropshipping

Dropshipping is een ideale manier om geld te verdienen voor mensen die geen voorraad kunnen aanleggen binnen het huis. Bij dropshippen verkoop je namelijk de producten van een andere partij. De andere partij regelt vervolgens alle aspecten: ze zijn verantwoordelijk voor het verzenden van de producten.

Je bent zelf vervolgens wel verantwoordelijk voor het klantcontact en het doorgeven van de orders. Er bestaan verschillende dropship bedrijven in bijvoorbeeld China. Je kan daar tegen bodemprijzen allerlei leuke producten vinden. Net zoals bij het oprichten van een webshop, is het ook hier belangrijk om een specifieke niche te kiezen.

Manier 24: auto verhuren

Het is de tijd van de deeleconomie! Je kan namelijk ook geld verdienen met het verhuren van je auto. Hiervoor kan je gebruik maken van snappcar. Snappcar heeft een eigen sleutelloze oplossing bedacht zodat je niet zelf steeds de sleutel hoeft af te geven. Op die manier kan je auto dus als een extra inkomstenbron dienen. Bovendien is je auto bij Snappcar volledig verzekerd.

Manier 25: bed and breakfast

Heb je een lege kamer over in je huis? Begin dan een bed and breakfast! Met een bed and breakfast kan je goed geld verdienen, zeker in de grote steden. Bovendien haal je een hoop gezelligheid in huis. Wel is het belangrijk om de regels er goed op na te slaan. In Amsterdam is het bijvoorbeeld alleen toegestaan om een bed and breakfast te starten wanneer je het huis niet ook al verhuurt via Airbnb.

Bed and breakfast geld verdienen

Manier 26: als Uber chauffeur

Een andere manier om geld te verdienen is om als Uber chauffeur te gaan rijden. Het rijden als Uber chauffeur is jammer genoeg niet meer zo vrij als vroeger. Je kan dan ook niet zomaar voor Uber gaan rijden. In Nederland heb je eerst een officiële licentie nodig. Wanneer je aan al deze eisen voldoet kan je wel lekker flexibel aan de slag als Uber chauffeur. Je werkt wanneer en waar je wilt!

Manier 27: Artikelen schrijven

Je kan flink geld verdienen met het schrijven van informatieve artikelen. Het onderwerp maakt hierbij niet uit. Je kan schrijven over alles wat je interessant vindt. Je kan bijvoorbeeld een artikel schrijven over de laatste belasting ontwikkelingen of over een specifiek hondenras. Maar hoe verdien je hier nu geld aan?

Dit doe je door de artikelen te plaatsen op de juiste website. Sommige websites hebben veel bezoekers en delen de advertentie-inkomsten maar al te graag met je. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een blog te starten: misschien word je wel een bekende inlfuencer..

Manier 28: online foto’s verkopen

Schiet je wel eens een mooi plaatje? Dan kan je daar goed geld mee verdienen! Op Shutterstock kan je je foto’s namelijk gratis voor geld beschikbaar stellen. Nadat je een foto hebt toegevoegd is deze zichtbaar aan bezoekers over de gehele wereld. Je krijgt vervolgens voor iedere download een mooie vergoeding. Wanneer je foto populair is, kan dit flink oplopen.

Manier 29: Bijles geven

Een andere goede manier om geld te verdienen is door bijles te geven. Dit gebeurt tegenwoordig vaak via het internet. Je kan dan tegen betaling bijles geven in bijvoorbeeld een taal of een middelbare school vak. Ben je ergens bovengemiddeld goed in? Bied jezelf dan aan als bijlesdocent en verdien extra geld via het internet.

Bijles geven

Manier 30: psychologische studie

Voor psychologische studies zijn er altijd proefpersonen nodig. In de laboratoria van universiteiten zoals de Uva en de VU worden dan ook regelmatig deelnemers gezocht. Je ontvangt een gemiddelde vergoeding van 10 euro per uur. De proefjes zijn vaak interessant om aan deel te nemen en je draagt ook nog eens bij aan de wetenschap als geheel.

Bezoek voordat je afreist naar het laboratorium van een universiteit eerst eens de website. Op die manier kan je zien of er interessante studies beschikbaar zijn.

Manier 31: medicijnenstudie

Met een medicijnenstudie kan je al snel duizenden euro’s verdienen. Je moet voor deze studies vaak een langere periode in een afgesloten omgeving leven. Er worden dan nieuwe medicijnen toegediend en je doet tussendoor allerlei testjes om te zien of er bijwerkingen optreden. Tussendoor heb je veel vrije tijd waarin je bijvoorbeeld mag lezen of series kan kijken.

De risico’s van een medicijnenstudie zijn beperkt. Ze testen alleen medicijnen op je die al verschillende belangrijke stadia zijn gepasseerd. Toch is er natuurlijk altijd een kleine kans dat er iets misgaat. Voor de dapperen onder ons kan een medicijnenstudie toch een interessante optie zijn om wat extra geld te verdienen.

Manier 32: app ontwikkelen

Applicaties voor de telefoon zijn helemaal in. Wanneer je een populaire applicatie ontwikkelt, kan je daar veel geld mee verdienen. Bij gratis applicaties kan je geld verdienen door het vertonen van advertenties. Bij betaalde applicaties verdien je geld doordat klanten je applicatie kopen. Voor het ontwikkelen van een winstgevende app is creativiteit erg belangrijk.

Je kan er voor kiezen om iemand een app voor je te laten ontwikkelen. Dit kan aantrekkelijk zijn wanneer je zelf niet voldoende vaardigheden bezit om een app te ontwikkelen. Werk je unieke idee echter eerst goed op papier uit zodat je goed kunt overbrengen wat de programmeur precies moet doen.

Geld verdienen app ontwikkelen

Manier 33: software ontwikkelen

Ook het ontwikkelen van succesvolle software kan veel geld opleveren. Het is belangrijk dat je eerst nagaat of het idee dat je hebt al bestaat. Vervolgens moet je iemand zoeken die de software voor je kan ontwikkelen. Bij software kan je geld verdienen door extra diensten te verkopen of door direct geld te vragen voor het softwarepakket.

Je kunt er ook voor kiezen om online software te ontwikkelen. Sommige van deze softwarepakketten hebben de eigenaars erg veel geld opgeleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website software van Webs.com. Alle betaalde gebruikers betalen iedere maand een vast bedrag om van de extra mogelijkheden gebruik te kunnen maken.

Manier 34: haar verkopen

Wist je dat je flink geld kunt verdienen door je haar te verkopen? Dat maakt een kappersbezoek opeens een stuk winstgevender. Jammer genoeg werkt deze manier van geld verdienen voornamelijk goed voor vrouwen. Langer haar levert namelijk veel meer geld op. Ook grijs haar is verrassend genoeg waardevoller. Het haar wordt gebruikt om natuurlijke pruiken van te maken. Je kan je haar hier verkopen.

Manier 35: je lichaam verkopen

Ze noemen het wel het oudste bekende beroep. Of dit waar is, valt te betwisten. Feit is dat mensen het al miljoenen jaren voor hun plezier doen. En waar zou je daar niet wat extra geld aan verdienen? Over het algemeen is deze manier van geld verdienen makkelijker bereikbaar voor vrouwen dan voor mannen.

Geld verdienen lichaam

Manier 36: goud en zilver (ver)kopen

Je kan veel geld verdienen met het beleggen in goud en beleggen in zilver. Beide edelmetalen worden vaak als veilige havens gezien. Hierdoor stijgen de koersen vaak flink wanneer het economisch even minder goed gaat. Je kan actief handelen in goud via een beleggingsrekening bij een online broker.

Je kan er ook voor kiezen om goud en zilver fysiek te kopen. Dit kan in de vorm van munten en grotere baren.

Manier 37: Statiegeld

Een goede manier om wat extra geld te verdienen is door het innen van statiegeld. Kijk eerst zelf eens welke flessen je nog in huis hebt. Wanneer je echt actief bent, kan je eens aanbellen bij mensen in de buurt om te kijken of je bijvoorbeeld bierkratten mag terugbrengen. Het maakt je misschien niet rijk, maar je kan er wel wat extra mee verdienen.

Manier 38: tijdelijk werk

Heb je wat lege tijd op te vullen? Dan kan je tijdelijk werk overwegen. Bij Indeed kan je naast fulltime en parttime banen ook veel tijdelijk werk vinden. Dit zijn vaak kleine baantjes in bijvoorbeeld de horeca waar je toch wat extra geld mee kunt verdienen.

Manier 39: vertaler

Beheers je twee talen op een hoog niveau? Dan kan je je diensten als vertaler aanbieden. Vertalers ontvangen al snel 5 tot 15 cent per woord afhankelijk van het niveau van je vaardigheden. De grootste uitdaging in eerste instantie is het vinden van goede klanten. In het begin kan het dan ook verstandig zijn om je diensten tegen een sterk gereduceerd tarief aan te bieden. Op die manier kan je een portfolio opbouwen.

Manier 40: YouTube kanaal

Voor de meeste mensen is YouTube voornamelijk een bron van vermaak. Maar wist je dat je ook goed geld kunt verdienen met de bekende videowebsite? Bij filmpjes worden namelijk advertenties vertoond en hier kan je wanneer je goede content maakt van profiteren. Google betaalt tussen de 40 cent en 4 euro per 1000 views.

Er bestaan tegenwoordig zogenaamde vloggers die hun fulltime inkomen uit YouTube halen. Wanneer je 4 euro per 1000 views ontvangt en iedere video ontvangt 100.000 views dan verdien je toch al snel een enorm bedrag! Zeg echter niet direct je baan op, een bekende vlogger worden is niet zomaar gedaan. In Nederland is er immers maar plek voor een handjevol grote YouTube sterren.

Geld verdienen YouTube

Manier 41: Instagraminfluencer

Instagram is een bekend sociaal netwerk dat draait om het delen van afbeeldingen en video’s. Maar wist je dat je ook goed geld kunt verdienen als influencer op Instagram? Hiervoor moet je wel bijzonder actief zijn. Naast een groot aantal volgers zul je ook veel moeten communiceren met je volgers.

Je kunt deze website gebruiken om als beginnende influencer in contact te komen met andere merken. Merken maken graag gebruik van echte mensen, aangezien we eerder producten komen die worden aangeraden door mensen zoals jij en ik. In het begin is het lastig om geld te verdienen. Grote namen halen echter al snel duizenden euro’s per post binnen.

Manier 42: ontwerpen

Wanneer je creatief bent ingesteld, kan je goed geld verdienen met het ontwerpen van dingen. Website-eigenaren willen bijvoorbeeld vaak nieuwe logo’s en templates laten ontwerpen. Maar ook buiten de wereld van het internet kan je geld verdienen met ontwerpen.

Lokale bedrijven hebben bijvoorbeeld een eigen huisstijl nodig. Je kan dan de folders of het briefpapier van een nieuwe onderneming ontwerpen. Wanneer je handig bent met bijvoorbeeld Photoshop, kan je leuk verdienen aan het ontwerpen van allerlei zaken.

Manier 43: meubels kopen en opknappen

Deze manier om geld te verdienen is perfect voor mensen die wat handiger met hun handen zijn. Je kunt op bijvoorbeeld Marktplaats eenvoudig meubels kopen tegen een lager bedrag. Soms worden ze zelfs weggegeven.

Met een nieuw likje verf en wat aanpassingen kan je een oud meubelstuk weer helemaal hip maken. Vervolgens vang je opeens geld voor het meubelstuk dat je eerst (bijna) gratis hebt opgehaald. Deze manier van geld verdienen is dan ook perfect voor iedereen die het leuk vindt om flink te klussen.

Manier 44: Facebook advertenties

Niet iedereen staat erbij stil, maar sociale netwerken zoals Facebook proberen geld aan je te verdienen. Als gewone gebruiker van de dienst profiteer je hier niet van. Wanneer je het echter slimmer speelt kan je zelf ook geld verdienen met Facebook advertenties. Maar hoe doe je dit?

Dit kan je doen door bijvoorbeeld een product te vinden dat veel mensen willen hebben. Vervolgens gebruik je Facebook advertenties om de doelgroep aan te spreken. Wanneer je ervoor zorgt dat je advertentiekosten lager liggen dan de winst die je genereert dan heb je een goede markt te pakken! Met Facebook advertenties komt het neer op veel trial-and-error. Geef dus niet te snel op.

Facebook geld verdienen

Manier 45: CV opstellen

Veel mensen staan te springen om een baan. Wanneer je mensen hiermee kunt helpen, kan je daar leuk wat extra geld aan verdienen. Mensen hebben vaak moeite met het opstellen van een goede CV of sollicitatiebrief. Je kunt tegen betaling mensen helpen binnen dit proces.

Een tweede paar ogen zorgt ervoor dat die slordige fout er net uitgehaald wordt. Je kan ook helpen bij het verbeteren van het ontwerp van de CV. Je klanten kan je vinden door middel van een website of door bijvoorbeeld een advertentie te plaatsen in een lokaal krantje.

Manier 46: Je vaardigheden delen

We hebben zelf vaak niet door hoe bijzonder een specifieke vaardigheid die we bezitten is. Wanneer andere mensen willen leren wat je kan doen, dan kan je daar geld aan verdienen. Dit kan van alles zijn. Of je nu goed bent in salsa, talen, tekenen of klussen!

Probeer je vaardigheden eens te delen en ontdek hoeveel mensen daar voor over hebben.

Manier 47: handel in domeinen

Wist je dat je grof geld kunt verdienen met domeinen? Sommige domeinen gaan voor miljoenen over de toonbank. Het hebben van een aantrekkelijk domein verhoogd de kans op succes dan ook fors. Je kunt ook een graantje meepikken en wat extra geld verdienen met de handel in domeinen.

Wanneer je een goed domein op het oog hebt, dan kan je deze eenvoudig registreren bij één van de vele domein registars. Vervolgens is Sedo de perfecte website om je domein te koop aan te bieden. De website werkt met een veilingsysteem en behandelt de verkoop van A tot Z.

Geld verdienen domeinen

Manier 48: handel in verzamelobjecten

Wat de gek ervoor geeft… dat geldt voor veel dingen in het leven. Bij de handel in verzamelobjecten speel je precies in op dat gevoel. Je hebt vaak wel een zekere mate van kennis en hobbyisme nodig om hierin te volharden.

Je kunt geld verdienen met het verhandelen van bijvoorbeeld boeken, postzegels of zeldzame munten. Ga op zoek naar koopjes op bijvoorbeeld (online) markten en verkoop ze vervolgens weer voor meer door. Wanneer je sterk kunt onderhandelen, verhoog je je winst sterk.

Manier 49: Peer 2 peer lening

Je kunt ook geld verdienen met het uitlenen van je geld. Wanneer je dit met een laag risico wilt doen, kan je investeren in obligaties. Obligaties zijn schuldbewijzen van bedrijven en overheden. Wanneer je meer geld wilt verdienen kan je ook peer 2 peer lenen overwegen.

Bij deze vorm van lenen, leen je via een bedrijf je geld uit aan andere particulieren of bedrijven. Het rentepercentage op deze vorm van geld uitlenen ligt een stuk hoger. Natuurlijk is er ook het risico dat de partij het geld niet meer kan terugbetalen. Veel bedrijven spreiden echter het risico over meerdere leningen.

Manier 50: Huis als filmset verhuren

Niet alle films worden ouderwets in een studie opgenomen. Voor sommige films zijn de makers op zoek naar iets meer authenticiteit. Het is dan ook mogelijk om je huis te verhuren als filmset. Dat is nog eens een leuke manier om geld te verdienen! En wellicht zie je je woonkamer binnenkort terug in de volgende kaskraker!  Op deze site kan je je huis aanmelden als locatie.

Huis als filmstudio

Manier 51: websites testen

Ook website eigenaren hebben bepaalde doelen voor ogen met hun websites. Het kan voor hen dan ook erg belangrijk zijn om een website uitgebreid te laten testen. Je kan dan ook geld verdienen met het uitgebreid testen van de verschillende paden binnen een site.

Soms wordt er ook speciaal aandacht besteed aan de manier waarop je de site gebruikt. De eigenaar kan dan zien of de doelen die er gesteld zijn, bereikt worden. Door te kijken hoe je de website gebruikt, kunnen er wijzigingen worden doorgevoerd.

Manier 52: printer cartridges teruggeven

Dit is één van de makkelijkste manieren om geld te verdienen op deze lijst. Het teruggeven van printer cartridges kost namelijk erg weinig moeite. Via deze website kan je de cartridges eenvoudig opsturen. Het opsturen van de cartridges is helemaal gratis en je ontvangt al snel enkele euro’s per cartridge. Op die manier verdien je geld en red je het milieu!

Geld verdienen printer inkt

Manier 53: gezond zijn & hardlopen

Je kan ook extra geld verdienen door gezond te zijn. Uit studies is gebleken dat financiële beloningen kunnen leiden tot veranderingen in gedrag. Hier heeft de maker van Runister duidelijk naar geluisterd. Met Runister verdien je namelijk geld door te sporten. Maar hoe werkt dit precies?

Iedereen die gebruikmaakt van Runister  stort eerst een klein bedrag van 10 euro. Vervolgens wordt er door middel van de telefoon bijgehouden hoeveel je rent. Je krijgt betaald per kilometer die je rent. Wanneer je meer rent, krijg je meer betaalt per kilometer. Op die manier nemen je verdiensten steeds verder toe.

Geld verdienen hardlopen

Manier 54: virtuele assistent

Een hippe nieuwe manier om geld te verdienen is door jezelf als virtuele assistent te verhuren. Je ondersteunt een ondernemer door bepaalde kantoortaken uit handen te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van mails, het verwerken van kleine administratieve taken en het aannemen van de telefoon.

Als virtuele assistent kan je een leuk extra uursalaris verdienen. Wil je geld verdienen als virtuele assistent? Laat het mensen weten op bijvoorbeeld SiteDeals. Dit is de perfecte website om je vaardigheden als een virtuele assistent aan te bieden.

Manier 55: Werken voor Amazon

Je kunt ook geld verdienen door kleine klusjes uit te voeren voor Amazon. De website van Amazon is gigantisch, en het is voor deze internetgigant lastig om alle content bij te houden. Daarom maakt Amazon gebruik van Amazon Mechanical Turk.

Je voert binnen dit programma zogenaamde microtaken uit. Denk hierbij aan het controleren van de spelling of bepaalde gegevens van een product. Je ontvangt per minitaak vaak enkele centen. Wanneer je veel taken uitvoert, kan het bedrag toch leuk oplopen.

Manier 56: verdien aan je reizen

Natuurlijk kan je al geld aan je reis verdienen door je woning tijdelijk via Airbnb te verhuren. Wat veel mensen niet weten, is dat je ervaring ook geld waard is. Ga je bijvoorbeeld vaak naar hetzelfde vakantieland op bezoek? Begin dan je eigen blog en informeer mensen over alle opties die je vakantiebestemming te bieden heeft.

Je kan hier vervolgens geld aan verdienen door gebruik te maken van affiliate marketing. Je krijgt dan een percentage betaalt van alles wat mensen besteden aan vakanties naar dit land. Op die manier heb je straks een mooie herinnering aan je vakantie en verdien je er nog een leuk bedrag aan ook!

Manier 57: gokken in het casino

Op de lange termijn wint het casino natuurlijk altijd. Op de korte termijn kan je echter geluk hebben en geld verdienen met gokken in het casino. Je kan bijvoorbeeld je geld inzetten op een kleur bij roulette. Ook kan je geluk hebben en een grote jackpot winnen op de slotmachine (ik heb bij Hollands Casino wel eens € 1.700 en € 900 gewonnen!).

Wanneer je liever online speelt dan is dit ook mogelijk. Het aanbod aan online casino’s is erg uitgebreid en je kan hier alle bekende spellen spelen. Onthoud echter dat je heel waarschijnlijk niet rijk gaat worden van gokken in een casino. Speel daarom verstandig!

Manier 58: professioneel poker spelen

Poker en beleggen hebben best veel overeenkomsten. Bij beide speelt het managen van risico’s een grote rol. Poker is niet volledig een kansspel. Natuurlijk zijn er kanselementen aanwezig. Wanneer je echter erg goed bent in poker, kan je consequent geld verdienen met dit prachtige spel.

Sommige mensen kiezen ervoor om deel te nemen aan toernooien in bijvoorbeeld casino’s. Dit heeft als voordeel dat je de andere spelers echt kunt proberen te lezen. Wel pakt het casino een deel van de winst af. De meeste professionele poker spelers zoeken dan ook hun heil bij online partijen. Dit is flexibeler en de kosten liggen doorgaans lager.

Poker geld verdienen

Manier 59: parkeerplek verhuren

Woon je in een stad en bezit je een parkeerplek? Dan kan je hier leuk geld mee verdienen. Op deze site kan je namelijk je parkeerplek verhuren. Met de stijgende parkeerkosten zal je parkeerplek in de toekomst alleen maar meer waard worden.

Manier 60: Koken delen

Ben je een goede kok en maak je altijd teveel eten klaar? Dan is Thuisafgehaald de perfecte plek voor jou! Op deze website kan je namelijk porties van je eten verkopen aan buurtgenoten. Vervolgens ontvang je beoordelingen over je kookkunsten waardoor je direct weet of je een goede chef bent.

Geld verdienen met het eten dat je toch al ging klaarmaken is natuurlijk mooi meegenomen. Bovendien is het een leuke manier om je buurtgenoten wat beter te leren kennen.

Manier 61: geld terugkrijgen bij verhoging prijs

Heb je een product net gekocht en is de prijs direct daarna flink gedaald? Dan kan je dit geld vaak terugclaimen. Een goede partij die je hiervoor kunt gebruiken is Paribus. Deze site scant automatisch je aankoopbewijzen en dient de claims voor je in.

Ook met vakanties die je boekt op bijvoorbeeld Booking.com kan het aantrekkelijk zijn om de prijzen in de gaten te houden. Soms kan de prijs een paar weken later plotseling veel lager zijn. Wanneer je geboekt hebt met de optie tot annulering kan je eenvoudig voor de nieuwe prijs boeken en je reservering annuleren.

Manier 62: Bankrekening openen

Het openen van verschillende bankrekeningen kan leuk uitpakken. Veel bankrekeningen geven je namelijk een gratis welkomstbonus van bijvoorbeeld € 50. Dat is toch mooi verdiend! Houd daarom de aanbiedingen van banken goed in de gaten en laat deze extra bonus niet liggen.

Manier 63: Aanbieders vergelijken

Je kan ook geld verdienen door het goed vergelijken van verschillende aanbieders. Het verschil tussen bijvoorbeeld de goedkoopste en duurste elektriciteits- provider is enorm. Door op het juiste moment over te stappen kan je al snel honderden euro’s besparen.

Ook in andere productgroepen is het verstandig om aanbieders goed te vergelijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzekeringen, leningen en telefonie abonnementen. Op onze site kan je eenvoudig vergelijken waar je het goedkoopst kunt beleggen.

Manier 64: online beleggen

Aan de slag met online beleggen

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van online beleggen of traden. Maar wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van deze manier van geld verdienen?

  • Je kunt overal beleggen: je hebt alleen maar het internet nodig.
  • Dankzij de mogelijkheid om een hefboom te gebruiken kan je met weinig handelen.
  • Beleggen kan je vaak gratis uitproberen door middel van een demo.
  • Door een short positie te openen kan je ook in een dalende markt beleggen.
  • Door de gebruiksvriendelijke software kan je orders openen op alle aandelen.

Wil je ook beginnen met beleggen?  Open dan een gratis (demo) account bij een broker en ga direct aan de slag!

Hoe werkt beleggen?

goed geld verdienenWanneer je gaat handelen bij een online broker kan je geld verdienen door het kopen en verkopen van aandelen, grondstoffen en indexfondsen. Dit kan je eenvoudige wijs doen door met je muis op de juiste knop te drukken. Vervolgens bepaalt het moment waarop je de sluiten knop gebruikt hoeveel winst of verlies je maakt.

Wanneer je een effect koopt verdien je geld bij een stijgende prijs, wanneer je een effect verkoopt verdien je geld bij een dalende prijs. De winst of het verlies is pas definitief zodra je positie hebt gesloten.

Wanneer je de verkeerde beslissing neemt verlies je juist geld. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen.

Je systeem automatiseren

Je kunt betere resultaten behalen door je beleggingsstrategie te automatiseren. Professionele daytraders kijken slechts één keer per dag of er aantrekkelijke koop- of verkoopmomenten zijn. Door vervolgens orders in te stellen kan je het effect de volgende dag automatisch kopen of verkopen. Het automatiseren gaat zelfs nog veel verder!

Je kunt namelijk ook gebruikmaken van een stop loss en een take profit. Een stop loss is een waarde waarop je automatisch je verlies neemt en een take profit is een waarde waarop je automatisch je winst neemt. Door deze waarden in te stellen hoef je openstaande posities niet langer te managen waardoor je gewoon zonder zorgen naar je werkt kunt gaan.

Bedenk: hoe meer je het beleggen uiteindelijk als een systeem gaat zien des te succesvoller je zult worden. Oefen voldoende: je zult niet de eerste zijn die veel geld verliest met beleggen.

Echt goed geld verdienen op het internet?

Er zijn grofweg drie manieren waarop je ontzettend veel geld kunt verdienen: het opstarten van een bedrijf, het investeren in onroerend goed en beleggen. Naar mijn mening is de laatste optie het makkelijkst toegankelijk doordat je het gratis kunt uitproberen door middel van een demo. Ik sluit het artikel graag af met enkele tips waarmee je echt goed geld kunt verdienen op het internet met beleggen.

  • Luister niet naar je emoties: bedenk van tevoren waar je verlies neemt.
  • Oefen eerst met een demo, maar wacht niet te lang en stap over op echt geld.
  • Probeer patronen te herkennen en volg de algemene beweging van de markt.
  • Maak altijd gebruik van een stop loss, beperk je verliezen!
  • Zorg ervoor dat je verlies om winst verhouding hoger dan één is.

Wil je meer beleggen tips? In dit artikel lees je 14 gouden beleggen tips!

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *