ServiceNow aandelen kopen

De enterprise IT cloud company ServiceNow automatiseert en beheert IT-service relaties over grenzen heen. Dankzij die service kunnen bedrijven een centraal registratiesysteem voor IT realiseren. Ook kunnen de bedrijven handmatige taken automatiseren, processen standaardiseren en verouderde systemen vervangen. Wil je beleggen in ServiceNow door de aandelen te kopen? Ontdek hier hoe je zelf kunt beleggen in ServiceNow.

Hoe kan je actief beleggen in aandelen ServiceNow

Actief beleggen wordt steeds populairder! Bij een beweeglijk aandeel als ServiceNow is deze populariteit niet zo vreemd. Door actief te beleggen kan je immers betere beleggingsresultaten behalen. Je kan door middel van CFD’s inzetten op zowel stijgende als dalende koersen. Hierdoor kan je binnen alle marktomstandigheden winst maken.

Maar bij welke partij kan je nu het beste actief beleggen? Plus500 is een betrouwbare partij waar je actief kunt speculeren op de prijzen van aandelen. Dit doe je door middel van CFD’s. Een groot voordeel van Plus500 is dat je de mogelijkheden geheel gratis en zonder risico met een demo kunt uitproberen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen:

Waar kan je ServiceNow aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van ServiceNow? Dan kan je de aandelen kopen! Het is altijd belangrijk om een goed instapmoment te selecteren. Spring er niet blind in en doe onderzoek naar de toekomstplannen van het bedrijf. Op die manier zorg je ervoor dat je de beste resultaten behaalt met je belegging.

Ben je benieuwd waar je goedkoop aandelen kunt kopen? Hieronder zie je direct waar & tegen welke tarieven je dit doet:

BrokerKostenAanmelden
DEGIRO-review-logo€0,50 + $0,04 voor ServiceNow
eToro logo aandelen€0 voor ServiceNow. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
$0,01 per aandeel met $5 minimum
BinckBank logo€1 + 0,1% met €6 minimum

Actuele koers ServiceNow

Ben je benieuwd naar de actuele koers van ServiceNow? Hieronder kan je de actuele CFD koers van ServiceNow bekijken. Gebruik de knoppen om direct een CFD order te plaatsen.

Wat doet ServiceNow?

ServiceNow biedt de mogelijkheid om het werk van werknemers beter te laten werken. Werknemers werken dus niet meer zoals de software het voorschrijft. Ze werken zoals ze zelf willen. Klanten van het bedrijf ontvangen wat ze nodig hebben. Ze ontvangen het wanneer ze het nodig hebben. ServiceNow noemt dit ‘’the smarter way to workflow’’.

De door ServiceNow geleverde digitale workflows creëren geweldige belevingen. Ook vergroten die workflows de productiviteit van de werknemers en van het bedrijf. De complexiteit van het werk wordt door ServiceNow vereenvoudigd op een enkelvoudig internetplatform.

Maar wat is een workflow nu eigenlijk? Een workflow is een herhaalde set aan activiteiten. Het geeft aan hoe een individu of een groep mensen iets bereiken. De tussenliggende stappen staan hierbij aangegeven. Het gaat om de systematische organisatie van resources in processen om deze om te zetten in een eindresultaat. ServiceNow probeert dit soort processen te vereenvoudigen.

ServiceNow aandelen

Wat is ServiceNow?

ServiceNow is een platform. Dit platform kan gebruikt worden om workflows te automatiseren. De flows om workflows te automatiseren kunnen door bedrijven zelf worden gebouwd. Dit bouwen kunnen ze doen met de Flow designer. Dit is een no-code/lowcode editor.

Het bouwen wordt meestal gedaan zonder code. Is er behoefte aan een code? Dan kan er een code worden gebruikt. Klanten zelf hun workflows laten automatiseren is niet interessant, want dit brengt een enorme overlap met zich mee. Daarom kwam ServiceNow met out-of-the-box workflows. Klanten kunnen dan met een druk op de knop een workflow realiseren.

ServiceNow is een platform met applicaties

ServiceNow besloot om bovenop het platform applicaties te bouwen. Die applicaties voegen meerwaarde toe aan de workflows. Klanten kunnen bijvoorbeeld zaken visueel maken of ze kunnen een ticketing systeem voor ondersteuning toevoegen. Er ontstaan zo steeds meer workflows, ook voor buiten de IT.

Maken klanten een bepaalde soort workflow veel zelf. Is er dus kennelijk behoefte aan? Workflows waar klanten kennelijk een grote behoefte aan hebben worden door ServiceNow zelf ontwikkeld. Vervolgens komen die workflows out-of-the-box beschikbaar. Dit heeft voor de klanten als voordeel dat ze de workflow niet langer zelf hoeven te onderhouden.

ServiceNow maakt mobiel werken mogelijk

In 2019 kondigde de Amerikaanse IT-leverancier ServiceNow aan dat het bedrijf oplossingen ging aanbieden om medewerkers hun werkzaamheden op mobiele apparaten te laten uitvoeren. Ze kunnen dan bijvoorbeeld met een mobiele app rapportages opvragen en doorsturen. Die mobiele app kunnen ze ook gebruiken om bijvoorbeeld verlofaanvragen goed te keuren.

Er worden diverse apps ontwikkeld. Met de Guided App Creator kunnen gebruikers applicaties bouwen volgens het ‘what you see is what you get’ principe. Met de app Mobile Onboarding kan de indiensttreding van nieuwe medewerkers worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

ServiceNow in cijfers

In 2019 realiseerde de Amerikaanse IT-leverancier ServiceNow een omzet van 3,5 miljard dollar. Dat is 33% meer dan in 2018. In 2019 werd er voor de eerste keer winst behaald. De nettowinst was 627 miljoen dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *