SpineGuard aandelen kopen

Er wordt steeds meer ontwikkeld om de gezondheid van mensen te kunnen verbeteren en ziektes en andere problemen aan het lichaam zo goed mogelijk te kunnen verbeteren. De technologie hiervoor staat tegenwoordig voor niks en daardoor kunnen er steeds meer zaken gemaakt worden. SpineGuard is één van deze bedrijven. Dit bedrijf is actief op de medische markt om ervoor te zorgen dat mensen met klachten aan hun wervelkolom weer beter kunnen functioneren. SpineGuard is ook vindbaar op de beurzen, maar is het verstandig om hierin te investeren? In dit artikel bespreken we hoe je kunt beleggen in SpineGuard door de aandelen te kopen.

Hoe kan je SpineGuard aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in het business model van SpineGuard? Dan kan het interessant zijn om aandelen SpineGuard toe te voegen aan je portfolio.

Bij DEGIRO kan je SpineGuard (en andere aandelen) tegen voordelige tarieven kopen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen bij DEGIRO:

Ben je benieuwd bij welke andere brokers je Amerikaanse aandelen zoals SpineGuard kunt kopen? Bekijk dan de onderstaande grafiek:

BrokerKostenReview
Aanmelden
Freedom Finance demoInvesteren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Spineguard. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Spineguard & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Over SpineGuard

SpineGuard is een bedrijf dat in 2009 is opgericht als een dochterbedrijf van SpineVision. Het bedrijf is opgericht in Frankrijk en heeft het hoofdkantoor staan in een buitenwijk van Parijs. SpineGuard is gespecialiseerd in technologische ontwikkelingen voor chirurgische ingrepen aan de wervelkolom. Het bedrijf wordt deels gesteund door de Franse overheid om de toepassingen verder te kunnen ontwikkelen.

De toepassingen van SpineGuard maken gebruik van DSG-technologie. Dit is technologie die gebruikmaakt van elektrische geleidingen om te kunnen werken met bloed, bloedvaten, bot en neuraal weefsel. Om deze technologie ook toe te kunnen passen in de Verenigde Staten, heeft SpineGuard ook een kantoor geopend in San Francisco. Dit kantoor is bedoeld voor de Amerikaanse verkoop van de toepassingen en de marketing eromheen.

SpineGuard aandelen kopen

SpineGuard op de beurzen

Aandelen van SpineGuard worden al verhandeld sinds 2013 op de Franse aandelenbeurs AlterNext. Hier staat de onderneming bekend onder de afkorting ALSGD. Het is nog niet bekend of SpineGuard ook de stap gaat maken naar de Amerikaanse beurzen zoals de NASDAQ.

SpineGuard is een aandeel dat sterke koersschommelingen kent. Dit komt door verschillende activiteiten in de medische wereld, zoals nieuwe vergunningen en natuurlijk de coronacrisis. Toch bleek SpineGuard eind 2020 een grote sprong in waarde te maken. De aandeelhouders zagen hun inkomen toen de lucht in schieten, zo recht als de wervelkolommen die het systeem moet ondersteunen.

Echter bleek deze rush van korte duur, omdat de waarde van de aandelen al gauw weer stagneerde. Vooral in deze tijden kan beleggen in aandelen in bedrijven binnen de medische wereld erg spannend zijn.

De toekomst van SpineGuard aandelen

Of er weer een keer een grote knal wordt gemaakt op de beurzen door SpineGuard is niet zomaar te zeggen. Het hangt er veel vanaf van hoe de medische wereld eraan toe is binnenkort.

SpineGuard heeft het te verduren afhankelijk van de noodzaak om de DSG-technologie in te kunnen zetten. Zo zorgt de huidige pandemie ervoor dat veel mensen hun operatie uitstellen uit angst voor een besmetting. Dit betekent dat er steeds minder vraag is naar de technologieën van SpineGuard en daardoor wordt de waarde van het bedrijf ook daalt. Maar zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in de medische wereld en er meer gelet kan worden op de reguliere zorg en andere operaties, dan kan de waarde weer vrij snel omhoogschieten.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *