Superior Energy Services aandelen kopen

Superior Energy Services is een bedrijf dat olie- en gasbedrijven voorziet van diverse producten en diensten. Het bedrijf levert de diensten, producten, gereedschappen, apparatuur en het personeel dat de olie- en gasbedrijven nodig hebben voor de productie van olie en gas. Het hoofdkantoor van dit Amerikaanse bedrijf bevindt zich in Houston, Texas. Wil je beleggen in Superior Energy Services? In dit artikel leer je hoe je aandelen Superior Energy Services kunt kopen en ook kan je hier de actuele koers van het aandeel raadplegen.

Waar kan je Superior Energy Services aandelen kopen?

Je kan in olie beleggen door bijvoorbeeld derivaten op de grondstof te kopen. Het kan echter effectiever zijn om aandelen te kopen in een bedrijf dat bezig met olie. Superior Energy Services is een bedrijf waarvan de aandelenkoers flink is gedaald. Op het hoogtepunt was een aandeel honderden dollars waard. Denk je dat deze oude niveaus ooit weer bereikt worden? Dan kan het kopen van Superior Energy Services aandelen aantrekkelijk zijn.

Je kan bij de onderstaande partijen aandelen kopen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
Freedom Finance demoInvesteren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Superior Energy Services. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Superior Energy Services & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Superior Energy Services?

Het is ook mogelijk om actief te beleggen in Superior Energy Services aandelen. Het aandeel is erg volatiel en is flink in waarde afgenomen. Je kan inspelen op dalende koersen door een short order te plaatsen. Met een short order speculeer je namelijk op een dalende koers. Ben je op zoek naar een goede partij om actief te beleggen? Dan is Plus500 een goede optie. Je kan bij dit bedrijf CFD’s op het aandeel kopen en verkopen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen :

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs. Promotie link.

Gespecialiseerde tools en technologieën

Om aan de behoefte van klanten te voorzien heeft Superior Energy Services gespecialiseerde tools en technologieën ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de behoeften van de klanten. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis. Superior Energy Service is een pionier. Het bedrijf is een van de eerste gebruiker van ‘rigless’ plug- en stopservices.

superior energy services

Wat door het bedrijf wordt aangeboden

Superior Energy Services biedt gespecialiseerde gereedschappen voor booractiviteiten aan. Deze tools worden ontwikkeld, geproduceerd, verhuurd of verkocht aan de klanten. Ook biedt het bedrijf klanten drukpompen, vloeistofbehandeling en boorinstallaties aan. Bovendien worden productiediensten aangeboden. Dat zijn interventiediensten en gespecialiseerde hulpmiddelen voor de drukregeling.

Geschiedenis van Superior Energy Services

Dit olieveldservicebedrijf werd in 1989 opgericht door de in Louisiana geboren Terence Hall. Hij was tot 2010 ook de CEO. In dat jaar werd hij opgevolgd door David Dunlap, de huidige CEO. Het bedrijf is vanaf 1995 genoteerd aan de New York Stock Exchange. In 2012 werd het bedrijf Complete Production Services overgenomen. Door die overname groeide Superior Energy Services aanzienlijk. Voor de overname werd een bedrag van circa 2,7 miljard dollar betaald.

2013: twee in beslag genomen olieplatforms

In oktober 2013 nam de Venezolaanse regering twee olieplatforms van Superior Energy Services in beslag. Het bedrijf had die olieplatforms enkele jaren geleden afgesloten. Waarom? Vanwege een meningsverschil over niet betaalde rekeningen door de staatsoliemaatschappij PDSVA.

Inbeslagnames van olieplatformen zijn natuurlijk niet goed voor de zaken. Wanneer dit gebeurt kan het de beurskoers van een bedrijf als Superior Energy Services negatief beïnvloeden. Je kan op zo’n moment besluiten om te beleggen in het bedrijf door short te gaan op de aandelen.

Superior Energy Services in cijfers

Voor het derde kwartaal van 2018 werd door Superior Energy Services een omzet gegenereerd van 573 miljoen dollar. Het nettoverlies op de activiteiten van het bedrijf bedroeg 22 miljoen dollar. Hete bedrijf heeft 1985 medewerkers.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *