UnitedHealth Group aandelen kopen

Wil je investeren in het grootste zorgbedrijf van de wereld? Dan kan het aantrekkelijk zijn om UnitedHealth Group aandelen te kopen. Op deze pagina bespreken we hoe je het beste kunt beleggen in UnitedHealth Group aandelen en je kunt op deze pagina ook de laatste aandelenkoers raadplegen.

Hoe kan je actief beleggen in UnitedHealth Group?

Je kunt actief beleggen in UnitedHealth Group door gebruik te maken van CFD’s. Met CFD’s kan je namelijk speculeren op zowel koersstijgingen als koersdalingen van dit beursgenoteerde zorgbedrijf. Op die manier kan je altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen en je resultaten optimaliseren. Wil je actief handelen in UnitedHealth aandelen gratis proberen met een demo? Gebruik dan de knop om direct een gratis demo te openen bij Plus500, één van de meest betrouwbare CFD brokers:

Waar kan je UnitedHealth Group aandelen kopen?

Zorg wordt steeds belangrijker: zeker met de sterke vergrijzing. Dit kan een investering in een bedrijf als UnitedHealth natuurlijk erg interessant maken. Wil je weten waar je deze aandelen het beste kunt kopen? Bekijk dan direct het overzicht:

BrokerKostenAanmelden
DEGIRO-review-logo€0,50 + $0,04 voor UnitedHealth Group
eToro logo aandelen€0 voor UnitedHealth Group. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
$0,01 per aandeel met $5 minimum
BinckBank logo€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de aandelenkoers van UnitedHealth?

Ben je benieuwd naar de CFD aandelenkoers van UnitedHealth? In de onderstaande grafiek zie je tegen welke koers je de CFD aandelen kunt kopen & verkopen.

Over het bedrijf UnitedHealth Group

Het bedrijf Unitedhealth Group Incorporated Is een bedrijf in de gezondheidszorg. Het hoofdkantoor van dit bedrijf met winstoogmerk is gevestigd in Minnetonka, Minnesota. Door dit bedrijf worden gezondheidsproducten en verzekeringen aangeboden. Dit bedrijf, dat in 2019 een omzet had van 242,2 miljard dollar, is wat betreft omzet het grootste zorgbedrijf in de wereld. Van de inkomsten van het bedrijf is 80% afkomstig van UnitedHealthcare. In 2020 staat de onderneming op de 7e plaats in de Fortune 500 lijst.

De divisies van het bedrijf van het bedrijf

Het bedrijf UnitedHealthcare bestaat uit vier divisies:

  • Door UnitedHealthcare Employer and Individual worden plannen voor gezondheids uitkeringen en diensten voor grote werkgevers aangeboden
  • Door UnitedHealthcare Medicare and Retirement worden gezondheids- en welzijnsdiensten aangeboden aan personen van 65 jaar en ouder.
  • Door UnitedHealthcare Community and State worden staatprogramma’s bediend. Die staatprogramma’s zorgen voor economisch achtergestelde, medisch achtergestelde mensen en voor mensen die niet het voordeel hebben van gezondheidszorg die door de werkgever wordt gefinancierd.
  • Door UnitedHealthcare Global worden 6,2 miljoen mensen bediend met medische voorzieningen. De meeste mensen wonen in Chili, Brazilië, Colombia en Peru. De door het bedrijf met medische voorzieningen bediende mensen wonen ook nog in 130 andere landen.

Geschiedenis van het bedrijf

Richard Taylor Burke richtte in 1974 Charter Med Incorporated op, een particulier bedrijf dat gevestigd is in Minnetonka, Minnesota. Om het bedrijf te reorganiseren werd in 1977 de UnitedHealth Corporation opgericht. Dit bedrijf, dat de moedermaatschappij werd van Charter Med, had als doel om het nieuw opgerichte Physicians Health Plan van Minnesota te beheren.

Via haar dochteronderneming Diversified Pharmaceutical Services startte Unitedhealthcare in 1988 met het beheer van apothekers vergoedingen. Door die dochteronderneming werden zowel de via de apotheken als via de post geleverde apotheek voordelen beheerd.

In 1994 werd de dochteronderneming Diversified Pharmaceutical Services voor 2,3 miljard dollar verkocht aan SmithKline Beecham. Bij een reorganisatie in 1988 werd het bedrijf een holding van de onafhankelijke bedrijven UnitedHealthcare, Ovations, Une Prise, Specialized Care Services en Ingenix. De naam van het bedrijf werd gewijzigd in UnitedHealth Group.

UnitedHealth aandelen kopen

Uitbreiding thuiszorg voor moeders en verbetering van de gezondheid

In november 2020 is United Health Foundation een partnerschap aangegaan met Any Baby Can. Dit partnerschap met Any Baby Can, een in Texas gevestigde organisatie. Is aangegaan om de thuiszorg voor moeders te verbeteren en om de gezondheid te verbeteren van risicovolle prenatale kinderen en hun moeders in Austin, Texas en in de omliggende gemeenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *