UnitedHealth Group aandelen kopen (2024) – koers & analyse

Wil je investeren in het grootste zorgbedrijf van de wereld? Dan kan het aantrekkelijk zijn om UnitedHealth Group aandelen te kopen. Op deze pagina bespreken we hoe je het beste kunt beleggen in UnitedHealth Group aandelen en je kunt op deze pagina ook de laatste aandelenkoers raadplegen.

Hoe kan je UnitedHealth Group aandelen kopen?

Zorg wordt steeds belangrijker: zeker met de sterke vergrijzing. Dit kan een investering in een bedrijf als UnitedHealth natuurlijk erg interessant maken. Wil je weten waar je deze aandelen het beste kunt kopen? Bekijk dan direct het overzicht:

BrokerKostenReview
Aanmelden
Freedom Finance demoInvesteren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende CFD UnitedHealth Group koersen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor UnitedHealth Group. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen UnitedHealth Group & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de aandelenkoers van UnitedHealth?

Ben je benieuwd naar de aandelenkoers van UnitedHealth? In de onderstaande grafiek zie je tegen welke koers je de aandelen kunt kopen & verkopen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van UnitedHealth Group

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van UnitedHealth Group.

Analyse van UnitedHealth Group aandelen

Voordat je besluit of je UnitedHealth Group wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe UnitedHealth Group zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van UnitedHealth Group zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van UnitedHealth Group in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat UnitedHealth Group gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van UnitedHealth Group is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Wat zijn de voordelen van beleggen in UnitedHealth aandelen?

 • Diversificatie: UnitedHealth biedt diverse gezondheid gerelateerde diensten aan waaronder verzekeringen en data-analyse.
 • Oudere bevolking: vergrijzing kan bijdragen aan de winstgevendheid van het bedrijf in de toekomst.
 • Sterke positie: doordat UnitedHealth voldoende innoveert, kan het bedrijf haar sterke positie behouden.

Wat zijn de risico’s van investeren in UnitedHealth aandelen?

 • Afhankelijk van regulatie: de regelgeving rondom gezondheidsverzekeringen beïnvloeden de resultaten van UnitedHealth sterk.
 • Competitieve industrie: de gezondheidsbranche is competitief en verschillende bedrijven bieden vergelijkbare producten aan. Houd het marktaandeel van UnitedHealth daarom goed in de gaten.

Wat zijn de grootste concurrenten van UnitedHealth?

 • Anthem
 • Cigna
 • Aetna

Hoe kan je aandelen UnitedHealth kopen?

 • Stap 1: klik hier om de beste aandelen brokers met elkaar te vergelijken.
 • Stap 2: open vervolgens een account en doorloop de activatiestappen.
 • Stap 3: selecteer het aandeel UnitedHealth om het orderscherm te openen.
 • Stap 4: vul het bedrag in dat je wilt investeren in aandelen UnitedHealth.
 • Stap 5: druk op kopen om de aandelenorder naar de beurs te versturen.
 • Stap 6: evalueer regelmatig je belegging in UnitedHealth.

Over het bedrijf UnitedHealth Group

Het bedrijf Unitedhealth Group Incorporated is een bedrijf in de gezondheidszorg. Het hoofdkantoor van dit bedrijf met winstoogmerk is gevestigd in Minnetonka, Minnesota.

UnitedHealth biedt gezondheidsproducten en verzekeringen aan. Dit bedrijf is wanneer je naar de omzet kijkt het grootste zorgbedrijf in de wereld. Van de inkomsten van het bedrijf is 80% afkomstig van UnitedHealthcare.

De divisies van het bedrijf

Het bedrijf UnitedHealthcare bestaat uit vier divisies:

 • Door UnitedHealthcare Employer and Individual worden plannen voor gezondheidsuitkeringen en diensten voor grote werkgevers aangeboden
 • Door UnitedHealthcare Medicare and Retirement worden gezondheids- en welzijnsdiensten aangeboden aan personen van 65 jaar en ouder.
 • Door UnitedHealthcare Community and State worden staatprogramma’s bediend. Die staatprogramma’s zorgen voor economisch achtergestelde, medisch achtergestelde mensen.
 • Door UnitedHealthcare Global worden 6,2 miljoen mensen bediend met medische voorzieningen. De meeste mensen wonen in Chili, Brazilië, Colombia en Peru.

UnitedHealth aandelen kopen

Uitbreiding thuiszorg voor moeders en verbetering van de gezondheid

In november 2020 is United Health Foundation een partnerschap aangegaan met Any Baby Can. Met deze samenwerking wil het bedrijf de thuiszorg voor moeders verbeteren.

Wel of niet UnitedHealth aandelen kopen?

Voordat je besluit om UnitedHealth aandelen te kopen, is het belangrijk om de marktsituatie goed te analyseren. Gezondheidszorg wordt steeds belangrijker, zeker nu de bevolking vergrijst. Tegelijk is er veel concurrentie, waardoor het voor UnitedHealth alsnog lastig kan zijn om een sterke positie te behouden. Door rekening te houden met deze factoren kan je bepalen of het nu interessant kan zijn om UnitedHealth aandelen te kopen.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *