Aalberts Industries aandelen kopen

Wil je beleggen in Aalberts Industries ? Dat kan! Bekijk op deze pagina direct waar je aandelen Aalbert Industries kunt kopen. Je kan hier ook de actuele aandelenkoers van het bedrijf vinden.

Waar kan je Aalbert Industries aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van het bedrijf Aalbert Industries? Dan kan je een lange termijn investering overwegen door aandelen Aalbert Industries te kopen. Wel is het belangrijk om een partij te kiezen die niet al te duur is.

Hieronder kan je zien bij welke bedrijven je het beste de aandelen Aalbert Industries kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Aalbert Industries. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Aalbert Industries & beleg gratis in ETF's!
Plus500 brokerSpeculeer actief op stijgende & dalende Aalbert Industries koersen. 86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Aalbert Industries?

Bij Plus500 kan je zelf beleggen in het Nederlandse CFD-aandeel Aalberts Industries. Je kan bij Plus500 ook in alle andere aandelen handelen die genoteerd staan op de AEX. Dankzij de aanwezigheid van een hefboom kan je met een laag bedrag al een grote positie innemen. Je kan al vanaf € 100 beleggen waardoor je ook met een klein bedrag actief kunt beleggen in Aalbert Industries aandelen.

Door actief te handelen kan je perfect reageren op de laatste marktontwikkelingen. Slecht nieuws? Dan plaats je gewoon een order op een dalende koers! Verwacht je dat het bedrijf gunstige ontwikkelingen gaat doormaken? Dan kan je juist een order plaatsen op een stijgende koers.

Een goede partij om actief te handelen in CFD-aandelen Aalbert Industries is Plus500. Gebruik de onderstaande knop om een gratis demoaccount aan te maken bij Plus500 :

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van Aalbert Industries?

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Aalberts Industries

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Aalberts Industries.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Aalberts Industries zien van de laatste 5 dagen:

Is het slim om Aalbert Industries aandelen te kopen?

Voordat je Aalbert Industries aandelen koopt, is het verstandig om de situatie binnen het bedrijf goed te analyseren. Duik bijvoorbeeld in de jaarcijfers om te onderzoeken of het bedrijf er financieel goed voor staat. Bekijk hoe de schuldenpositie van het bedrijf is en onderzoek of het bedrijf wordt verhandeld tegen een aantrekkelijke verhouding tussen de winst en de aandelenkoers.

Het is daarnaast aan te raden om Aalbert Industries goed te vergelijken met de concurrentie. Wanneer andere bedrijven het beter doen, kan het slimmer zijn om de aandelen van die bedrijven te kopen. Een bedrijf moet altijd de concurrentie voorblijven en dit is tegenwoordig zeker niet altijd een makkelijke taak.

Houd ook rekening met de economische situatie: net zoals veel andere aandelen beweegt de koers van Aalbert Industries ook mee met algemene trends. Het is daarom verstandig om je beleggingen in Aalbert Industries goed te timen.

Hoe kan je investeren in Aalbert Industries?

Je investeert in Aalbert Industries aandelen bij een online broker. Een broker is een bedrijf die het mogelijk maakt voor particuliere beleggers om aandelen te kopen en verkopen. Je kunt dan gebruik maken van een marktorder of een limietorder. Met een marktorder open je het aandeel tegen de laatst beschikbare koers en met een limietorder open je de positie wanneer een bepaalde prijs wordt bereikt.

Ben je benieuwd naar de verschillende brokers die we getest hebben? Bekijk dan ons overzicht van online brokers:

be

Over Aalbert Industries

Aalberts Industries ontwikkelt oplossingen voor uiteenlopende klantbehoeften. Het bedrijf is internationaal gespecialiseerd in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf is al in 1975 opgericht en inmiddels doorgegroeid tot een stabiele onderneming met ruim 16.400 werknemers en een netto-omzet van meer dan 2,5 miljard euro in 2018.

Binnen Aalbert Industries zijn de taken verdeeld in de groepsactiviteiten Industrial Services en Flow Control welke elk met hun eigen dynamiek uiteenlopende markten bedienen en oplossingen ontwikkelen voor uiteenlopende klantbehoeften. Sinds 1987 is Aalberts Industries beursgenoteerd.

Aalberts industries

Industrial Service

Met de groep Industrial Service worden specialistische producten en proces systemen geleverd voor specifieke marktsegmenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de halfgeleider- en automobielindustrie. Andere voorbeelden zijn de metaalelektro-industrie en precisiebouw, LED- en zonne-erergie-industrie evenals de medische sector, de turbine- en luchtvaartindustrie, defensie en de (duurzame) energiesector.

Flow Control

De groep Flow Control ontwikkelt, produceert en assembleert producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen. Ze richten zich daarbij onder andere op de woningmarkten, commerciële gebouwen, nieuwbouw en renovatie in zowel de private als publieke sector, utiliteitsnetwerken, stadsverwarming en –koeling, brandbeveiliging, irrigatiesystemen, bier- en softdrinkindustrie, laboratoriumsystemen en op diverse overige industriële markten.

 

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *