Aalberts Industries aandelen kopen (2024) – koers & analyse

Wil je beleggen in Aalberts Industries aandelen? Bekijk op deze pagina direct waar je aandelen Aalbert Industries kunt kopen. Je kan hier ook de actuele aandelenkoers van het bedrijf vinden.

Waar kan je Aalbert Industries aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van het bedrijf Aalbert Industries? Dan kan je een lange termijn investering overwegen door aandelen Aalbert Industries te kopen & verkopen bij een betrouwbare broker:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Aalbert Industries. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Aalbert Industries & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van Aalbert Industries?

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Aalberts Industries

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Aalberts Industries.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Aalberts Industries zien van de laatste 5 dagen:

Wat kan een belegging in Aalbert Industries interessant maken?

 • Sterke financiële prestaties: Aalbert Industries heeft over de afgelopen jaren goede resultaten neergezet.
 • Diversificatie: Aalbert Industries heeft een prominente positie opgebouwd binnen verschillende marktsegmenten en behaalt inkomsten uit verschillende bronnen.
 • Innovatie: Aalbert Industries investeert veel geld in R&D om de concurrentie voor te blijven.
 • Sterke internationale positie: Aalbert Industries heeft een sterke internationale positie opgebouwd.

Wat zijn de risico’s van beleggen in Aalbert Industries?

 • Economische volatiliteit: tijdens een economische recessie kunnen de resultaten van het bedrijf onder druk komen te staan.
 • Concurrentie: Aalbert Industries heeft te maken van sterke concurrentie. Nieuwe partijen kunnen de producten aanbieden tegen lagere prijzen, waardoor de winstmarges van het bedrijf onder druk komen te staan.
 • Technologische ontwikkelingen: wanneer het Aalbert Industries niet lukt om de laatste technologische ontwikkelingen bij te houden, kunnen de resultaten onder druk komen te staan.
 • Supply chain verstoringen: problemen binnen de supplychain kunnen de winstgevendheid van Aalbert Industries onder druk zetten.

Hoe kan je beleggen in Aalbert Industries aandelen?

 • Broker account openen: een aandelenbroker maakt het mogelijk om aandelen zoals Aalbert Industries te kopen en verkopen. Klik hier om de verschillende brokers met elkaar te vergelijken.
 • Account activeren: neem de tijd om je account te activeren door een kopie van je paspoort te uploaden.
 • Geld storten: bedenk hoeveel geld je in Aalbert Industries wilt investeren en stort dit bedrag direct op je rekening.
 • Aalbert Industries aandelen kopen: vind vervolgens het aandeel Aalbert Industries binnen het trading platform en vul het bedrag in dat je wilt investeren.
 • Beleggingen evalueren: neem regelmatig de tijd om te controleren of je beleggingen nog bij je huidige strategie passen.

Wat zijn de concurrenten van Aalbert Industries?

 • XYZ Corporation
 • ABC Industries
 • LMN Group
 • PQR Enterprise
 • MNO Manufacturing

Hoe kan je investeren in Aalbert Industries?

Je investeert in Aalbert Industries aandelen bij een online broker. Een broker is een bedrijf dat het mogelijk maakt voor particuliere beleggers om aandelen te kopen en verkopen. Je kunt dan gebruikmaken van een marktorder of een limietorder. Met een marktorder open je het aandeel tegen de laatst beschikbare koers en met een limietorder open je de positie wanneer een bepaalde prijs wordt bereikt.

Ben je benieuwd naar de verschillende brokers die we getest hebben? Bekijk dan ons overzicht van online brokers:

Over Aalbert Industries

Aalberts Industries ontwikkelt oplossingen voor uiteenlopende klantbehoeften. Het bedrijf is internationaal gespecialiseerd in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf is al in 1975 opgericht en inmiddels doorgegroeid tot een stabiele onderneming met ruim 16.400 werknemers en een netto-omzet van meer dan 2,5 miljard euro in 2018.

Binnen Aalbert Industries zijn de taken verdeeld in de groepsactiviteiten Industrial Services en Flow Control welke elk met hun eigen dynamiek uiteenlopende markten bedienen en oplossingen ontwikkelen voor uiteenlopende klantbehoeften. Sinds 1987 is Aalberts Industries beursgenoteerd.

Aalberts industries

Industrial Service

Met de groep Industrial Service worden specialistische producten en proces systemen geleverd voor specifieke marktsegmenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de halfgeleider- en automobielbranche. Andere voorbeelden zijn de metaalelektro-branche en precisiebouw, LED- en zonne-energie-industrie evenals de medische sector, de turbine- en luchtvaartbranche, defensie en de (duurzame) energiesector.

Flow Control

De groep Flow Control ontwikkelt, produceert en assembleert producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen. Ze richten zich daarbij onder andere op de woningmarkten, commerciële gebouwen, nieuwbouw en renovatie in zowel de private als publieke sector, utiliteitsnetwerken, stadsverwarming en –koeling, brandbeveiliging, irrigatiesystemen, bier- en softdrinkindustrie, laboratoriumsystemen en op diverse overige industriële markten.

Is het slim om Aalbert Industries aandelen te kopen?

Voordat je Aalbert Industries aandelen koopt, is het verstandig om de situatie binnen het bedrijf goed te analyseren. Duik bijvoorbeeld in de jaarcijfers om te onderzoeken of het bedrijf er financieel goed voor staat. Bekijk hoe de schuldenpositie van het bedrijf is en onderzoek of het bedrijf wordt verhandeld tegen een aantrekkelijke verhouding tussen de winst en de aandelenkoers.

Het is daarnaast aan te raden om Aalbert Industries goed te vergelijken met de concurrentie. Wanneer andere bedrijven het beter doen, kan het slimmer zijn om de aandelen van die bedrijven te kopen. Een bedrijf moet altijd de concurrentie voorblijven en dit is tegenwoordig zeker niet altijd een makkelijke taak.

Houd ook rekening met de economische situatie: net zoals veel andere aandelen beweegt de koers van Aalbert Industries ook mee met algemene trends. Het is daarom verstandig om je beleggingen in Aalbert Industries goed te timen.

Wel of niet aandelen Aalbert Industries kopen?

Aalbert Industries staat bekend om haar sterke positie en investeert sterk in R&D waardoor het steeds de nieuwste producten op de markt kan brengen. Wel is het belangrijk om Aalbert Industries met de concurrentie te vergelijken voordat je de aandelen koopt. Op die manier zie je direct of het bedrijf nog goed reageert op de laatste trends. Bekijk ook of aandelen Aalbert Industries goed binnen je beleggingsportfolio passen.

ABN AMRO
ABN AMRO
Adyen
Adyen
AEGON
AEGON
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
Akzonobel
Akzonobel
Aperam
Aperam
Arcadis
Arcadis

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *