AMG aandelen kopen

Wil je beleggen in AMG of Advanced Metallurgical Group N.V.? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres! Je kunt hier lezen waar & hoe je het beste in AMG aandelen kunt beleggen! Ook vind je op deze pagina de laatste koersinformatie van AMG.

Waar kan je AMG aandelen kopen?

Wil je investeren in AMG aandelen? Hieronder zie je een overzicht van brokers waar je de aandelen van het bedrijf AMG kunt kopen. Je kan eenvoudig zien waar je dit het goedkoopste kunt doen.

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor AMG. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€2,50 voor AMG
Mexem aandelen kopen0,06% met €1,80 minimum voor AMG
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen0,09% met €3,90 minimum & actief handelen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Actief beleggen in AMG

Wil je ook beleggen in deze beursgenoteerde onderneming? Bij Plus500 kan je het CFD-aandeel AMG verhandelen. Een groot voordeel van deze broker is het feit dat je al vanaf 100 euro kunt beleggen in AMG-aandelen.

Je kan bij deze broker zowel speculeren op een stijging als op een daling van de koers. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden geheel zonder risico uitproberen door middel van een gratis demo. Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Actuele koers AMG

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het AMG-aandeel? Bekijk dan hieronder de CFD koers van aandelen AMG. Wil je direct een order plaatsen? Gebruik dan één van de knoppen!

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van AMG

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van AMG.

Analyse van AMG

Voordat je besluit of je AMG wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe AMG zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van AMG zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van AMG in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat AMG gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van AMG is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Hoe kan je het beste beleggen in aandelen?

Voordat je aandelen AMG koopt, is het belangrijk om te begrijpen hoe je het beste kunt beleggen in aandelen. Het is belangrijk om de koop- en verkoop van aandelen altijd voldoende te motiveren. Dit kan je doen door een aandeel analyse uit te voeren. Twee voorbeelden van analyses die je kunt uitvoeren zijn technische en fundamentele analyse.

Technische analyse werkt vooral goed op de korte termijn. Je kan deze vorm van analyse gebruiken om te bepalen wanneer je het beste AMG aandelen kunt kopen. Technische niveaus zijn niveaus waarop de prijs vaak omhoog of omlaag stuitert.

Bij fundamentele analyse kijk je meer naar de prestaties van het bedrijf. Je kijkt dan bijvoorbeeld naar de laatste cijfers om te bepalen of het aandeel momenteel koopwaardig is. Ook vergelijk je het bedrijf met andere partijen in de markt.

Het is voor de rest verstandig om voldoende spreiding toe te passen. Investeer niet al je geld in aandelen AMG. Ga ook voor andere sectoren en andere regio’s. Op die manier zorg je voor een gezonde portfolio die voldoende verdeeld is over de verschillende type aandelen.

Over AMG

AMG staat voor Advanced Metallurgical Group N.V. en is een beursgenoteerd onderneming met het hoofdkantoor Amsterdam. AMG produceert metallurgische producten en systemen voor energie, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en speciale metalen en chemicaliën markten. Het bedrijf bestaat uit meerdere bedrijfstakken.

In 2007 is AMG gesplitst in 2 divisies, Engineering Systems en Advanced Materials. De divisie Engineering Systems maakt ovensystemen voor het verwerken van metaal, Advanced Materials ontwerpt en produceert diverse metaalproducten.

Strategie en toekomst

AMG zal altijd in de gaten moeten houden hoe de markt zich ontwikkelt. Momenteel lijken materialen als vanadium, aluminium, chroom en titanium interessante markten te zijn. Daarnaast is het bedrijf ook geïnteresseerd in lithium wat steeds meer wordt gebruikt.

Beleggen in AMG

AMG als groene producent

Op basis van veilige grondstoffen en strategieën, verticale en horizontale consolidaties en investeringen in technologieën, produceert AMG producenten die bijdragen aan CO2-reductie.

AMG produceert metalen met zeer hoge zuiverheid en complexe metalen producten. Daarnaast ontwerpt en produceert het bedrijf vacuümovens die worden gebruikt om producten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. AMG levert duurzame metaal technologie aan de wereldwijde energie-, lucht- en ruimtevaart, infrastructuur en Speciality Metals en Engineering Systems eindmarkten door hun productie know-how te combineren met technische expertises.

Sterke wereldwijde positie

AMG bestaat al meer dan 100 en weet daardoor perfect hoe het op metallurgisch gebaseerde technologieën kan toepassen op industriële uitdagingen. AMG is gevestigd over de gehele wereld met productievestigingen in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Amerika, Tsjechië, Brazilië, Mexico en Sri Lanka. Daarnaast heeft het ook Sales en Customer service kantoren in België, Rusland, China en Japan.

Deze internationale spreiding maakt het extra interessant om AMG-aandelen te kopen. Wanneer één regio achterblijft, kan je de resultaten compenseren met de resultaten in een andere regio.

AMG zelf is opgericht in november 2006 in Nederland, terwijl de oorspronkelijk basis van het bedrijf voor de ontwikkeling en productie van speciale metalen al in 1911 is opgericht in Duitsland onder de naam GfE Gesselschaft für Elektrometallurgie mbH in Neurenberg.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *