Aperam aandelen kopen

Aperam is een multinational, actief in meer dan 30 landen, gespecialiseerd en toonaangevend in roestvrij staal, elektrisch en speciaal staal. Het bedrijf is opgedeeld in 3 divisies: Stainless & Electrical Steel, Service & Solutions en Alloys & Specialties. Aperam is van mening dat ze door hun passie, flexibiliteit en vindingrijkheid de macht en de kennis hebben om de wereld te kunnen veranderen.

Waar kan je Aperam aandelen kopen?

Wil je aandelen Aparam kopen? Heb je vertrouwen in de economie en de wereldwijde vraag naar roestvrij staal? Dan kan je een investering zeker overwegen. Je kan aandelen voor de lange termijn kopen bij een broker.

Hieronder kan je zien bij welke brokers je in Aperam kunt beleggen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Aperam. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€2,50 voor Aperam
Mexem aandelen kopen0,06% met €1,80 minimum voor Aperam
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen0,09% met €3,90 minimum & actief handelen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Aperam?

Wist je dat je zelf actief kunt handelen in het aandeel Aperam? Bij de broker Plus500 kan je posities openen op dit CFD-aandeel. Je kan vervolgens voorspellen dat de koers gaat stijgen of dalen. Met actieve handel kan je dus ongeacht de marktsituatie de juiste orders plaatsen.

Wil je de mogelijkheden van beleggen in Aperam zelf uitproberen zonder risico? Dan kan met de gratis demo! Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van Aperam?

Ben je op zoek naar de actuele koers van het bedrijf Aperam? Dan ben je hier aan het goede adres. Hieronder zie je een grafiek met de actuele CFD koers van het aandeel Aperam. Wanneer je wilt kan je zelf posities openen op het aandeel door gebruik te maken van de knoppen.

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Aperam

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Aperam.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Aperam zien van de laatste 5 dagen:

Hoe kan je Aperam aandelen kopen?

Wil je Aperam aandelen zelf kopen? Dat kan! In dit deel van het artikel bespreken we in het kort hoe je zelf kunt beleggen in Aperam door de aandelen te kopen.

Voordat je investeert in Aperam, is het belangrijk om te onderzoeken of dit verstandig is. Je kan hiervoor in ieder geval de volgende zaken onderzoeken:

  • Doet Aperam het goed in vergelijking met de concurrentie?
  • Staat Aperam er financieel goed voor of is het bedrijf in de problemen?
  • Heeft Aperam duidelijke toekomstplannen en is er ruimte voor groei?
  • Hoe is de algemene vraag naar staal wereldwijd?

Met je analyse kan je bepalen of het slim is om nu Aperam aandelen te kopen. Wanneer je Aperam aandelen wilt kopen, dan kan je dit doen bij een broker. Een broker is een bedrijf die het mogelijk maakt om aandelen te verhandelen. Wil je weten waar je het goedkoopste Aperam aandelen kunt kopen? Klik dan hier om direct de beste brokers met elkaar te vergelijken.

Nadat je een account hebt geopend bij een broker, kan je de aandelen Aperam kopen & verkopen. Je doet dit door een order naar de aandelenbeurs te versturen. Je hebt hierbij twee verschillende opties:

  • Marktorder: met een marktorder koop je het aandeel tegen de huidige prijs.
  • Limietorder: met een limietorder koop je het aandeel tegen een bepaalde prijs.

Je kunt er ook voor kiezen om een stop loss in te stellen. Met een stop loss sluit je de beleggingspositie automatisch wanneer je een bepaald verlies hebt bereikt. Vergeet niet om je belegging tussendoor te evalueren: op een gegeven moment kan het verstandig zijn om je positie weer te verkopen.

Ontstaan Aperam op de beurs

Aperam is afgesplitst van het grote ArcelorMittal. Deze opsplitsing gebeurde in januari 2011. Elke aandeelhouder van ArcelorMittal ontving één aandeel voor elke twintig aandelen ArcelorMittal.

Aperam

Capaciteit Aperam

Aperam heeft een capaciteit van 2,5 miljoen ton platte roestvrij staal in Europa en Brazilië (27% van de omzet per segment in 2009).  Ze verkopen bijna 2 miljoen ton per jaar. Ze zijn als producent ook marktleider in speciale producten met een hoge toegevoegde waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrische stalen en nikkellegeringen.

Het succes van Aperam

Aperam heeft een uniek en sterk geïntegreerde distributie, verwerking en dienstverleningsnetwerk en een uniek vermogen om roestvaste en speciale producten te produceren van goedkope biomassa (houtskool). Het industriële netwerk is geconcentreerd in 6 grote fabrieken in België, Frankrijk en Brazilië.

Daarnaast kunnen ze profiteren van hun sterk geïntegreerde netwerk van 19 centers, 10 transformatie faciliteiten (gelaste buizen, precisie strips en platte staven) en 30 verkoopkantoren.

Het bedrijf is opgedeeld in 3 divisies: Stainless & Electrical Steel, Service & Solutions en Alloys & Specialties. Aperam is van mening dat ze door hun passie, flexibiliteit en vindingrijkheid de macht en de kennis hebben om de wereld te kunnen veranderen.

Unieke kenmerken

Aperam is uniek doordat ze een wereldwijde toonaangevende producent zijn van roestvrij en speciaal stalen producten. Daarnaast hebben ze een lange termijn groeipotentieel van de roestvrij en speciaal staalindustrie hebben. Ook zijn ze bekend door de toonaangevende R&D capaciteiten en een effectief werkkapitaal- en risicomanagement.

Ze werken continu aan verbetering en hebben de mogelijkheden en de capaciteit om van low-cost houtskool roestvrij en speciaal staal te produceren. Daarnaast zitten ze door hun wereldwijde geïntegreerde distributienetwerk altijd in de buurt van hun klanten.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *