ASMI aandelen kopen (2024) – koers & analyse

Wil je ASMI aandelen kopen? In dit artikel lees je direct hoe je aandelen ASMI kunt kopen en kan je de laatste aandelenkoers van het bedrijf raadplegen.

Waar kan je ASMI aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in ASMI en denk je dat de koers ook op de lange termijn blijft stijgen? Dan kan je een investering overwegen door ASMI aandelen voor de lange termijn te kopen. Hieronder zie je direct bij welke brokers je aandelen ASMI kunt kopen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor ASMI. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen ASMI! Je kunt je inleg verliezen.
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat kan het interessant maken om ASMI aandelen te kopen?

 • Sterke positie binnen de semiconductor industrie: ASMI is een sterke speler binnen de groeiende semiconductor markt en staat vooral bekend om haar wafer processing
 • Technologische innovatie: ASMI investeert veel geld in R&D voor het produceren van semiconductors.
 • Strategische samenwerkingen: ASMI werkt met andere leidende semiconductor producenten samen, waardoor het haar marktpositie kan verstevigen.
 • Positief toekomstbeeld: door de opkomst van nieuwe technieken zoals 5G en kunstmatige intelligentie neemt de vraag naar geavanceerde elektronisch apparatuur verder toe.

Wat zijn de risico’s van beleggen in ASMI aandelen?

 • Markttrends: wanneer het minder goed gaat met de economie, zie je dat de vraag naar chips vaak tijdelijk afneemt.
 • Intense concurrentie: ASMI ervaart sterke concurrentie van bedrijven als Applied Materials, Lam Research en Tokyo Electron.
 • Technologische ontwikkelingen: de technologie ontwikkelt zich snel en de producten die ASMI vandaag levert kunnen morgen nutteloos zijn. ASMI moet zichzelf daarom steeds snel opnieuw uitvinden.
 • Supply chain: verstoringen binnen de supplychain kunnen de leveringen binnen ASMI onder druk zetten.

Wat zijn de grootste concurrenten van ASMI?

 • Lam Research
 • Tokyo Electron
 • ASML Holding
 • KLA Corporation
 • Teradyne

Hoe kan je aandelen ASMI kopen?

 • Registreren bij een broker: je kunt ASMI aandelen kopen bij een aandelen broker. Ben je benieuwd wat betrouwbare brokers zijn? Klik dan hier!
 • Rekening activeren: activeer je rekening door de (1) vragenlijst te beantwoorden (2) een kopie van je paspoort te uploaden (3) een bewijs van je adres te delen
 • Geld storten: stort vervolgens voldoende geld om je beleggingsrekening om in ASMI aandelen te investeren.
 • Aandeel ASMI kopen: zoek het aandeel ASMI binnen het beleggingsplatform en vul het bedrag in dat je wilt investeren. Met een marktorder koop je de aandelen direct en met een limietorder stel je zelf een prijs in die je maximaal wilt betalen.

Wat is de actuele koers van ASMI?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel ASMI? In de onderstaande grafiek zie je direct hoe ASMI aandelen presteren. Je kunt met de kopen & verkopen knoppen bovendien direct beginnen met het verhandelen van ASMI aandelen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van ASMI

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van ASMI.

Beurskoersen van ASMI over de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van ASMI zien van de laatste 5 dagen:

Wel of niet aandelen ASMI kopen?

De vraag naar chips zal alleen maar stijgen, wat ASMI een interessante belegging kan maken. Ondanks het positieve toekomstbeeld, is het wel belangrijk om ASMI te blijven vergelijken met de concurrentie. Op die manier ontdek je of het ASMI lukt om de concurrentie voor te blijven, aangezien de technologie snel ontwikkelt.

Aangezien ASMI een technologie aandeel is, zijn de prestaties erg cyclisch. De aandelenkoers is dan ook volatiel; bepaal voor jezelf of dit een probleem is. Niet alle aandelen zijn even geschikt voor elk type belegger.

Aalberts Industries
Aalberts Industries
ABN AMRO
ABN AMRO
Adyen
Adyen
AEGON
AEGON
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
Akzonobel
Akzonobel
Aperam
Aperam

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *