HelloFresh aandelen kopen (2024) – koers & analyse

Hellofresh speelt goed in op de gezondheidstrend. Wil je ook beleggen in Hellofresh door de aandelen te kopen? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over Hellofresh aandelen!

Hoe kan je beleggen in HelloFresh?

Lekker en gemakkelijk eten was altijd al erg in trek, maar tegenwoordig moet ook alles gezond en verantwoord zijn. Daarom letten steeds meer mensen op het eten van echt goed eten.

Hierdoor is de wereld van de maaltijdboxen, waar je geen kant-en-klaarmaaltijden krijgt maar een pakket van samengestelde verse ingrediënten, steeds groter aan het worden met HelloFresh als marktleider. De bezorgers van de groene boxen zie je steeds vaker in het straatbeeld voorbijschieten en deze stijging in populariteit is ook op de aandelenmarkt te merken.

Je kunt HelloFresh aandelen kopen bij een online broker. Hieronder zie je direct bij welke brokers je voordelig HelloFresh aandelen kunt kopen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor HelloFresh. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen HelloFresh & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van Hellofresh?

Ben je benieuwd naar de actuele koers van het aandeel Hellofresh? In de onderstaande grafiek zie je direct hoe Hellofresh aandelen presteren. Je kunt met de kopen & verkopen knoppen bovendien direct beginnen met het verhandelen van Hellofresh aandelen.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Hellofresh

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Hellofresh.

Analyse van Hellofresh

Voordat je besluit of je Hellofresh wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Hellofresh zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Hellofresh zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Hellofresh in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Alibaba gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met de data van Alpha Vantage de voorspellingen van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Hellofresh is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Waarom kan het slim zijn om HelloFresh aandelen te kopen?

 • Groeimarkt: steeds meer mensen vinden gezond koken belangrijk en HelloFresh speelt slim in op deze markt.
 • Lidmaatschap: HelloFresh profiteert van terugkerende inkomsten doordat het gebruikmaakt van het lidmaatschap model.
 • Innovatie: HelloFresh verbetert constant haar aanbod, waardoor de diensten erg populair zijn onder haar klanten.
 • Internationale expansie: HelloFresh verovert regelmatig nieuwe regio’s, waardoor het bedrijf verder kan groeien.
 • Flexibel: HelloFresh spreekt een breed publiek aan, doordat ze veel flexibiliteit aanbiedt aan haar klanten.

Wat zijn de risico’s van beleggen in HelloFresh aandelen?

 • Intense concurrentie: HelloFresh ervaart steeds meer concurrentie van andere bedrijven die maaltijdboxen bezorgen.
 • Stijgende kosten: de ingrediënten en verpakkingen van HelloFresh worden steeds duurder, wat de winstgevendheid onder druk kan zetten.
 • Afhankelijkheid: HelloFresh is volledig afhankelijk voor haar inkomsten van de maandelijks betalende klanten. Wanneer gebruikers massaal overstappen, kan de positie van HelloFresh sterk verslechteren.

Wat zijn de grootste concurrenten van HelloFresh?

 • Blue Apron
 • Sun Basket
 • Home Chef
 • Plated
 • EveryPlate

Hoe kan je beleggen in HelloFresh?

Je kunt beleggen in HelloFresh bij een aandelen broker. Nadat je een account hebt geopend bij je favoriete broker, kan je direct beginnen met het kopen en verkopen van HelloFresh aandelen.

Je kunt hierbij gebruikmaken van marktorders en limietorders. Met een marktorder koop je het aandeel direct tegen de huidige prijs en met een limietorder koop je het aandeel tegen een vastgestelde prijs.

Vergeet niet om regelmatig je belegging in HelloFresh te evalueren. Wanneer HelloFresh niet langer binnen je beleggingsportfolio past, kan je de aandelen weer verkopen.

Over HelloFresh

HelloFresh is een maaltijdbezorger die gericht is op het aanbieden van uitgebreide pakketten met recepten voor verschillende gezinssamenstellingen. Deze pakketten zijn geschikt voor gezinnen van twee tot vier personen en afhankelijk van welke recepten je wilt hebben kunnen er tot vijf verschillende recepten in de maaltijdbox zitten. Je kunt bij het bestellen zelf bepalen wat er in de maaltijdbox zit. Als je bijvoorbeeld niet van champignons houdt of geen vlees eet, dan zijn er voldoende opties die wel gekozen kunnen worden.

De boxen van HelloFresh worden besteld door middel van een abonnementendienst. Er wordt vooraf bepaald hoelang iemand van de service van HelloFresh gebruik wil maken en er wordt ook van voren af aan betaald. Het is mogelijk om de levering tijdelijk te pauzeren.

Doordat mensen zich aanmelden voor HelloFresh als een lidmaatschap, kan het bedrijf terugkerende inkomsten genereren. Dit kan het extra interessant maken om te beleggen in HelloFresh aandelen.

Verschillende niveaus

HelloFresh is goed aan het aanpassen van haar pakketten voor de klant. Je kunt namelijk aangeven of je alleen makkelijke of ook moeilijke recepten wilt ontvangen. Deze flexibiliteit maakt HelloFresh een interessante keuze voor haar klanten, wat het een goede investering kan maken.

Hellofresh aandelen kopen

Internationale expansie Hellofresh

HelloFresh is actief in 12 verschillende landen, wat de nodige voordelen biedt. Doordat HelloFresh actief is in verschillende markten, is het minder afhankelijk van de economische en politieke ontwikkelingen in één regio. Bovendien kan het bedrijf verder groeien door nieuwe markten te veroveren.

De uitbreiding van Factor 75 is hier een recent voorbeeld van. Met de overname van Factor 75 kan HelloFresh namelijk ook de Amerikaanse markt veroveren. Met meer dan 200 miljoen consumenten en een hoog welvaartsniveau is dit natuurlijk een veelbelovende markt.

Denk je dat HelloFresh in de toekomst nog veel meer waarde kan creëren door sterkere posities te veroveren op de nieuwe markten? Dan kan het interessant zijn om in HelloFresh aandelen te investeren! Houd wel goed in de gaten of HelloFresh ‘hip’ blijft. Wanneer klanten plotseling massaal overstappen naar een andere partij, dan kan dit de aandelenkoers van HelloFresh flink onder druk zetten.

Wel of niet HelloFresh aandelen kopen?

Of het verstandig is om HelloFresh aandelen te kopen, hangt af van je persoonlijke situatie. Het koersverloop van HelloFresh is grillig te noemen. Na de beursgang steeg de koers van €10 naar bijna €100 om vervolgens weer terug te zakken naar ongeveer €20.

Door actief te beleggen in HelloFresh aandelen, kan je constant reageren op de laatste trends. HelloFresh is een groeiaandeel, wat betekent dat de aandelen sterk reageren op wijzigingen in de rentestand.

Onderzoek daarom goed of HelloFresh aandelen binnen je risicotolerantie passen. Op die manier kan je verstandig beleggen in HelloFresh.

 

Aalberts Industries
Aalberts Industries
ABN AMRO
ABN AMRO
Adyen
Adyen
AEGON
AEGON
Ahold Delhaize
Ahold Delhaize
Akzonobel
Akzonobel
Aperam
Aperam

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *