HelloFresh aandelen kopen

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om gezond te eten. Je ziet dan ook dat HelloFresh in trek is onder beleggers. In dit artikel bespreken we hoe je het beste kunt beleggen in HelloFresh.

Hoe kan je beleggen in HelloFresh?

Lekker en gemakkelijk eten was altijd al erg in trek, maar tegenwoordig moet ook alles gezond en verantwoord zijn. Daarom letten steeds meer mensen op het eten van echt goed eten. Hierdoor is de wereld van de maaltijdboxen, waar je geen kant-en-klaarmaaltijden krijgt maar een pakket van samengestelde verse ingrediënten, steeds groter aan het worden met HelloFresh als marktleider. De bezorgers van de groene boxen zie je steeds vaker in het straatbeeld voorbijschieten en deze stijging in populariteit is ook op de aandelenmarkt te merken.

Je kunt HelloFresh aandelen kopen bij een online broker. Hieronder zie je direct bij welke brokers je voordelig HelloFresh aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor HelloFresh. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€2,50 voor HelloFresh
Mexem aandelen kopen0,06% met €1,80 minimum voor HelloFresh
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen0,09% met €3,90 minimum & actief handelen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Over HelloFresh

HelloFresh is een maaltijdbezorger die gericht is op het aanbieden van uitgebreide pakketten met recepten voor verschillende gezinssamenstellingen. Deze pakketten zijn geschikt op gezinnen van twee tot vier personen en afhankelijk van welke recepten je wilt hebben kunnen er tot vijf verschillende recepten in de maaltijdbox zitten. Je kunt bij het bestellen zelf bepalen wat er in de maaltijdbox zit. Als je bijvoorbeeld niet van champignons houdt of geen vlees eet, dan zijn er voldoende opties die wel gekozen kunnen worden.

De boxen van HelloFresh worden besteld door middel van een abonnementendienst. Er wordt van tevoren bepaald hoelang iemand van de service van HelloFresh gebruik wil maken en er wordt ook van voren af aan betaald. Er zijn wel mogelijkheden om tussendoor wel even te kunnen pauzeren of uit te stellen en uiteraard kan er ook tussendoor gestopt worden.

Doordat mensen zich aanmelden voor HelloFresh als een lidmaatschap, kan het bedrijf terugkerende inkomsten genereren. Dit kan het extra interessant maken om te beleggen in HelloFresh aandelen.

Voor wie meer wil halen uit zijn kookkunsten

Het gebruik van de pakketten van HelloFresh is geschikt voor iedere soort koker. Of je nu een chef-kok in de dop bent of eigenlijk zo snel mogelijk klaar wil zijn met in de keuken staan. Dit komt doordat de verschillende recepten bij HelloFresh niet alleen zijn gebaseerd op de ingrediënten, maar ook op het gebied van hoe goed je kunt koken. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar, waardoor het recept ook echt past bij de kwaliteiten van de ontvanger.

De recepten die in de maaltijdboxen zitten zijn altijd net even wat anders dan je meestal zelf zou maken. Zo kun je al veel variëren met bijvoorbeeld (glutenvrije) pasta, typische Hollandse groenten en veel buitenlandse gerechten. Ook kan het zo zijn dat er gespeeld kan worden met ingrediënten die je meestal niet gebruikt of niet kent. Dit kan bijvoorbeeld vlees, groente of fruit zijn dat je in de meeste supermarkten niet in de schappen of bij de versafdeling ziet liggen. Het uitbreiden van een culinaire horizon is hiermee erg eenvoudig.

Hellofresh aandelen kopen

Een rooskleurige toekomst voor HelloFresh

HelloFresh zit al in 12 verschillende landen en biedt de diensten in Nederland al aan sinds 2012. Sindsdien is de waarde van het merk enorm toegenomen. Op de beurs stijgt de waarde van de aandelen al een tijdje lekker door en het ziet er niet naar uit dat deze stijging snel zal ophouden. Dit komt onder andere door de nieuwe gezondere levensstijl die steeds meer mensen aan gaan houden met een voorkeur voor vers en kwaliteit.

Nu er steeds meer vanuit huis gewerkt wordt en er tijdens de coronacrisis sterk op gehamerd wordt dat iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, zie je dat de waarde van maaltijdbezorgers steeds meer waard worden omdat er steeds meer gebruik van gemaakt wordt. Hierdoor stijgt de waarde van HelloFresh zelf ook en worden de aandelen ook steeds meer waard. Deze waarde zal waarschijnlijk op hetzelfde niveau als nu doorkabbelen, waardoor je langzaam maar zeker goed in deze aandelen kunt investeren.

Denk je dat HelloFresh in de toekomst nog veel meer waarde kan creëren door sterkere posities te veroveren op de nieuwe markten? Dan kan het interessant zijn om in HelloFresh aandelen te investeren! Houd wel goed in de gaten of HelloFresh ‘hip’ blijft. Wanneer klanten plotseling massaal overstappen naar een andere partij, dan kan dit de aandelenkoers van HelloFresh flink onder druk zetten.

Strategie voor het kopen van HelloFresh aandelen

HelloFresh is duidelijk een bedrijf met veel potentie: de uitbreiding van Factor 75 is hier een recent voorbeeld van. Met de overname van Factor 75 kan HelloFresh namelijk ook de Amerikaanse markt veroveren. Met meer dan 200 miljoen consumenten en een hoog welvaartsniveau is dit natuurlijk een veelbelovende markt.

Met vrij nieuwe, groeiaandelen is het vaal verstandig om gespreid in te stappen. Door niet in één keer al je geld te investeren voorkom je dat je op het verkeerde moment belegt in HelloFresh. Op die manier optimaliseer je je resultaten.

 

Auteur

Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *