fbpx

Is Plus500 oplichting? Scam rapport.

Op het internet kom je steeds vaker mensen tegen die vragen: is Plus500 oplichting? Voor ons is dit een rare vraag want Plus500 is één van de meest bekende en respectabeleCFD brokers die online beschikbaar is. De vraag zal echter komen door de groeiende populariteit van het beleggen in CFD’s en de onwetendheid die mensen nog hebben over deze manier van beleggen.

Het verbaast ons namelijk ook dat er mensen op het internet te vinden zijn die van mening zijn dat Plus500 oplichters zijn. Dit is verre van de waarheid, maar om de stelling dat Plus500 oplichting is te ontkrachten zijn we dieper in de beweringen gedoken die sommige mensen online maken.

Eigenschappen van een betrouwbare broker

Wanneer je met geld belegt bij een online broker dan is het logisch dat je je zorgen maakt om de betrouwbaarheid. Iemand zou zomaar een valse website op kunnen zetten met het doel om mensen op te lichten. Het is daarom ook slim om bij het kiezen van een broker op enkele eigenschappen te letten die de betrouwbaarheid van de site aantonen.

Bij Plus500 kan je meer van deze eigenschappen afvinken dan bij de meeste andere brokers die hun diensten online aanbieden. Zo wordt Plus500 bijvoorbeeld gereguleerd door de Financial Conduct Authority. Dit is een onafhankelijke instantie die zeer streng toezicht houdt op het gedrag van financiële instellingen in Europa.

Een extra eigenschap die de betrouwbaarheid van Plus500 aantoont is het feit dat zij beursgenoteerd zijn. Doordat aandelen van Plus500 beschikbaar zijn op de London Stock Exchange moeten zij openheid van zaken geven. Daarbij moeten ze als beursgenoteerd bedrijf ook aan een heel scala aan extra wettelijke eisen voldoen.

Plus500 oplichting

Claims dat geld niet is uitbetaald voor Plus500

Wanneer je op internet zoekt of Plus500 oplichting is kom je uit bij enkele claims die sommige mensen maken dat hun geld niet is uitbetaald. Plus500 meldt echter dat deze mensen misbruik hebben gemaakt van de voorwaarden van de broker. Zij hebben bijvoorbeeld meerdere account aangemaakt of hebben een account aangemaakt met valse gegevens. Als dit aan het licht komt dan sluit Plus500 de account van deze mensen.

Verder zijn er ook claims online te vinden dat het beleggen in CFD’s niet eerlijk zou verlopen bij Plus500. Dit heeft vooral te maken met de onwetendheid van mensen over deze manier van beleggen. Het beleggen in CFD’s is immers niet hetzelfde als het standaard beleggen in aandelen. Op onze website kan je meer informatie lezen over het CFD beleggen bij brokers als Plus500.

Waarom wij Plus500 aanbevelen

Als je eenmaal bekend bent met de risico’s en de manier waarop het beleggen in CFD’s verloopt dan is Plus500 een zeer goede broker. Wij kunnen iedereen Plus500 ten volste aanbevelen.

Eigenschappen van de broker die hiervoor zorgen zijn onder andere:

  • de gebruiksvriendelijke software en de gratis demo die je kunt aanmaken.
  • De website & software van Plus500 zijn volledig in het Nederlands beschikbaar.
  • Er zijn nog de lage transactiekosten en worden er geen commissies gerekend.

Plus500 is dus geen scam. Het is een betrouwbare broker waar je tegen lage transactiekosten kunt handelen in CFD's.

Dit alles zorgt ervoor dat Plus500 één van de beste brokers is waar Nederlanders in CFD’s kunnen handelen. Klik hier om een gratis (demo) account te openen bij Plus500>>

Pagina in het Engels

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!