Aalberts Industries aandelen kopen

Wil je beleggen in Aalberts Industries? Dat kan! Bekijk op deze pagina direct waar je aandelen Aalbert Industries kunt kopen. Je kan hier ook de actuele aandelenkoers van het bedrijf vinden.

Hoe kan je actief beleggen in Aalbert Industries?

Bij Plus500 kan je zelf eenvoudig beleggen in het Nederlandse CFD aandeel Aalberts Industries. Je kan bij Plus500 ook in alle andere aandelen handelen die genoteerd staan op de AEX. Dankzij de aanwezigheid van een hefboom kan je met een laag bedrag al een grote positie innemen. Je kan al vanaf €100 beleggen waardoor je ook met een klein bedrag actief kunt beleggen in Aalbert Industries aandelen.

Door actief te handelen kan je perfect reageren op de laatste marktontwikkelingen. Slecht nieuws? Dan plaats je gewoon een order op een dalende koers! Verwacht je dat het bedrijf gunstige ontwikkelingen gaat doormaken? Dan kan je juist een order plaatsen op een stijgende koers. Gebruik de onderstaande knop om een gratis demo account aan te maken bij Plus500 :

Plus500 aanmelden

Waar kan je Aalbert Industries aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van het bedrijf Aalbert Industries? Dan kan je een lange termijn investering overwegen door aandelen Aalbert Industries te kopen. Wel is het belangrijk om een partij te kiezen die niet al te duur is. Wanneer je echt goedkoop wilt beleggen in Aalbert Industries, dan is eToro een goede keuze. Bij deze broker betaal je namelijk geen commissies over je beleggingen in aandelen. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen:

 etoro aanmelden

Hieronder kan je zien bij welke bedrijven je het beste de aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandelen Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% aan kosten Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Aalbert Industries?

Wil je de actuele koers van Aalbert Industries raadplegen? In de onderstaande grafiek zie je direct voor welke prijs je het CFD aandeel Aalbert Industries kunt kopen en verkopen. Door middel van de knoppen plaats je direct een order.

Over Aalbert Industries

Aalberts Industries ontwikkelt oplossingen voor uiteenlopende klantbehoeften. Het bedrijf is internationaal gespecialiseerd in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf is reeds in 1975 opgericht en inmiddels doorgegroeid tot een stabiele onderneming met ruim 16.400 werknemers en een netto-omzet van meer dan 2,5 miljard miljard euro in 2018.

Binnen Aalbert Industries zijn de taken verdeeld in de groepsactiviteiten Industrial Services en Flow Control welke elk met hun eigen dynamiek uiteenlopende markten bedienen en oplossingen ontwikkelen voor uiteenlopende klantbehoeften. Sinds 1987 is Aalberts Industries beursgenoteerd.

Aalberts industries

Industrial Service

Met de groep Industrial Service worden specialistische producten en proces systemen geleverd voor specifieke marktsegmenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de halfgeleider- en automobielindustrie. Andere voorbeelden zijn de metaalelektro-industrie en precisiebouw, LED- en zonne-erergie-industrie alsmede de medische sector, de turbine- en luchtvaartindustrie, defensie en de (duurzame) energiesector.

Flow Control

De groep Flow Control ontwikkeld, produceert en assembleert producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen. Ze richten zich daarbij onder andere op de woningmarken, commerciële gebouwen, nieuwbouw en renovatie in zowel de private als publieke sector, utiliteitsnetwerken, stadsverwarming en –koeling, brandbeveiliging, irrigatiesystemen, bier- en softdrinkindustrie, laboratoriumsystemen en op diverse overige industriële markten.

Aalberts Industries blijft groeien

Ook in deze voor vele moeilijke tijden realiseert Aalberts Industries een verdere toename van de order positie wat resulteert in een netto-omzet stijging van 6% en een toename van het bedrijfsresultaat van 4%. Voor de stijgingen zijn zowel Industrial Service als Flow Control verantwoordelijk, welke beide een groei hebben gerealiseerd met behoud van de operationele marge.

Hieronder zie je de resultaten van Aalbert Industries. Denk je dat de stijgende trend blijft doorzetten? Dan kan het aantrekkelijk zijn om nieuwe aandelen te kopen voor je portefeuille.

Aalbert Industries resultaten

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment