fbpx

Beleggen in Aalberts Industries: koers- en bedrijfsinformatie

Aalberts industriesAalberts Industries ontwikkelt oplossingen voor uiteenlopende klantbehoeften en is internationaal gespecialiseerd in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf is reeds in 1975 en inmiddels doorgegroeid tot een stabiele onderneming met ruim 12.000 werknemers en een netto-omzet van meer dan 1 miljard euro in de eerste helft van 2012, verdeeld in de groepsactiviteiten Industrial Services en Flow Control welke elk met hun eigen dynamiek uiteenlopende markten bedienen en oplossingen ontwikkelen voor uiteenlopende klantbehoeften. Sinds 1987 is Aalberts Industries beursgenoteerd.

Zelf beleggen in Aalberts Industries

Bij Plus500 kan je zelf eenvoudig beleggen in het Nederlandse CFD aandeel Aalberts Industries, maar ook in alle andere aandelen die genoteerd staan op de AEX. Dankzij de aanwezigheid van een hefboom kan je met een laag bedrag al een hoge winst behalen en doordat je al vanaf €100 kunt beleggen kan je al direct enkele aandelen kopen of verkopen. Bekijk hieronder de actuele koers waartegen je in Aalberts Industries aandelen kunt handelen en lees verderop de uitgebreidere bedrijfsinformatie.

Industrial Service

Met de groep Industrial Service worden specialistische producten, processen systemen geleverd voor specifieke marktsegmenten zoals bijvoorbeeld de halfgeleider- en automobielindustrie, maar ook de metalelektro-industrie en precisiebouw, LED- en zonne-erergie-industrie alsmede de medische sector, de turbine- en luchtvaartindustrie, defensie en de (duurzame) energiesector.

Flow Control

De groep Flow Control ontwikkeld, produceert en assembleert producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen. Ze richten zich daarbij onder andere op de woningmarken, commerciële gebouwen, nieuwbouw en renovatie in zowel de private als publieke sector, utiliteitsnetwerken, stadsverwarming en –koeling, brandbeveiliging, irrigatiesystemen, bier- en softdrinkindustrie, laboratoriumsystemen en op diverse overige industriële markten.

Aalberts Industries blijft groeien

Ook in deze voor vele moeilijke tijden realiseert Aalberts Industries een verdere toename van de order positie wat resulteert in een netto-omzet stijging van 6% en een toename van het bedrijfsresultaat van 4%. Voor de stijgingen zijn zowel Industrial Service als Flow Control verantwoordelijk, welke beide een groei hebben gerealiseerd met behoud van de operationele marge.

Bekijk hier de actuele koers van Aalberts Industries en begin direct met beleggen! Bekijk de actuele prijs en koop of verkoop aandelen AEGON op basis van de bedrijfsinformatie. 

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €1000 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!