Aandelen ASM International kopen

Beursgenoteerde onderneming ASM International is leverancier van productiemachines voor de halfgeleiderindustrie. Denk je erover na om te beleggen in ASM? Op deze pagina kan je lezen hoe je aandelen ASM kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van het ASM aandeel vinden. Op die manier kan je direct beslissen of je wilt beleggen in ASM.

Hoe kan je actief beleggen in ASM?

Bij Plus500 kan je eenvoudig beleggen in het bedrijf ASM. Bij deze broker kan je het CFD-aandeel ASM kopen en verkopen met als doel het behalen van een bepaalde koerswinst. Doordat je ook short kunt gaan kan je ook goede resultaten behalen wanneer de koers van het aandeel daalt.

Wil je beleggen in ASM met CFD’s gratis uitproberen met een demo? Gebruik dan de onderstaande knop om een gratis account te openen:

Plus500 aanmelden

Waar kan je ASM aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de toekomst van ASM? Denk je dat de vraag naar productiemachines voor de halfgeleiderindustrie op de lange termijn zal toenemen? Dan kan het interessant zijn om ASM aandelen voor de lange termijn te kopen. Veel mensen vergeten het om rekening te houden met de transactiekosten. Dit is een grote fout: transactiekosten kunnen het rendement fors verlagen. Een goede partij om ASM aandelen te kopen is eToro. Bij eToro kan je alle Nederlandse aandelen kopen zonder commissie te betalen. Gebruik de onderstaande knop om direct een account te openen:

etoro aanmelden

Wil je weten waar je het voordeligst ASM aandelen kunt kopen en verkopen? Bij deze Nederlandse brokers kan je eenvoudig in dit aandeel investeren:  

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel ASM Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% voor ASM Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van ASM?

Ben je op zoek naar de actuele koers van het aandeel ASM? Hieronder zie je de koers van het CFD aandeel ASM. Je kan ook direct een CFD in het aandeel kopen door op de knoppen te drukken:

 

 Het bedrijf ASM

ASM is in Europa de grondlegger van machines voor het fabriceren van halfgeleiders. Naast de eigen onderneming ASM International ontstond in Veldhoven ASM Holding in 1984 vanuit een joint venture met Philips. In 1993, na de verkoop van het dochterbedrijf ASM-Fico, ontstond BE Semiconductor Industries in Duiven. Beide bedrijven, afsplitsingen van ASM International, zijn beursgenoteerd.

ASM International Holding is gevestigd in Almere en heeft voor de front-end (het ontwikkelen, produceren en bewerken van wafers) bedrijven in onder andere Europa, Amerika, Singapore, Japan en voor de back-end (de assemblage en verpakking van IC’s) bedrijven in Hongkong, Singapore, Maleisië en China.

ASM international aandelen kopen

ASM International NV wijdt haar middelen aan het onderzoek, de ontwikkeling, productie, marketing en onderhoud van apparatuur en materialen die worden gebruikt in de verwerking van wafers, assemblage en verpakking van halfgeleiders. Hun motto is om al hun activiteiten uit te voeren met eerlijkheid en integriteit.

Naast de Europese vestigingen zijn er ook verkoop- en servicekantoren in verschillende andere landen, wereldwijd zo’n 20 buiten Europa. Over de gehele wereld heeft ASM zo’n 17.000 werknemers.

De naam ASM

Oorspronkelijk staat de afkorting ASM voor Advanced Semiconductor Materials, terwijl tegenwoordig deze afkorting ook als naam wordt gebruikt. Daarnaast hanteert ASM International in al haar correspondentie de afkorting ASMI als (bedrijfs-)naam. In oudere publicaties werd in enkele gevallen ook de spelling ASMi, dus met een kleine letter i, gebruikt.

Oorspronkelijk is de onderneming opgericht door Arthur del Prado, waarna in 2008 zijn destijds 26-jarige zoon Chuck tot zijn opvolger werd benoemd. Doordat Arthur grootaandeelhouder was, was de stemming over de benoeming van zijn zoon als zijn opvolger echter maar een formaliteit.

De resultaten van ASM

Hieronder zie je een gafiek met de meest recente resultaten van het bedrijf ASM. Op basis van de resultaten kan je besluiten of je wilt handelen in het aandeel.

ASM resultaten

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!