Brunel aandelen kopen

 

Denk je erover om te beleggen in Brunel? Bekijk dan eerst op deze pagina waar je het beste aandelen Brunel kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van Brunel vinden.

Hoe kan je actief beleggen in Brunel?

Wil je actief handelen in het koersverloop van het aandeel Brunel? Dat kan! Actief handelen kan erg voordelig zijn wanneer er veel koersbewegingen zijn. Je kan dan immers orders plaatsen op zowel de kleine bewegingen omlaag als op de kleine bewegingen omhoog.

Een goede partij om actief in een bedrijf als Brunel te handelen is Plus500. Je kan bij deze broker de mogelijkheden geheel gratis uitproberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om een gratis account te openen:

Plus500 aanmelden

Waar kan je Brunel aandelen kopen?

Wil je investeren in Brunel door de aandelen aan je portefeuille toe te voegen? Voordat je aandelen koopt, is het verstandig om goed te kijken naar de kosten. De meest voordelige partij op de markt is momenteel eToro. Bij eToro betaal je namelijk helemaal geen commissies over het aandeel Brunel. Met de onderstaande knop kan je direct een account openen bij deze partij:

etoro aanmelden

We hebben de goedkoopste aanbieders voor je op een rij gezet zodat je niet teveel geld kwijt bent aan transactiekosten.

Broker
Flatex aandelen kopen € 0 voor aandeel Brunel Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen € 2 + 0,038% voor Brunel Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen € 1 + 0,1% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met € 6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Brunel?

De koers van Brunel verandert elke dag. Dit komt doordat er op elk moment van de dag een andere hoeveelheid orders uitstaan. Hieronder zie je de actuele CFD koers van Brunel. Ook kan je met de knoppen direct Brunel CFD aandelen kopen en verkopen.

Is het slim om te investeren in Brunel?

Je vraagt je misschien af of het verstandig is om te investeren in Brunel aandelen. Dit hangt sterk af van je doel en tijdshorizon. Op de korte termijn kan je natuurlijk altijd speculeren op koersschommelingen in de aandelenkoers van Brunel. Op de lange termijn is het kopen van Brunel aandelen echter lang niet altijd verstandig.

Het aandeel Brunel is namelijk het perfecte voorbeeld van een cyclisch aandeel. Dit betekent dat de aandelenkoers van Brunel sterk samenhangt met de wereldwijde economische situatie. Wanneer het namelijk goed gaat met de economie, neemt de vraag naar de diensten van Brunel toe. Koop daarom de aandelen pas nadat je de staat van de economie goed hebt onderzocht.

Over Brunel

Brunel is een arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel en van oorsprong een Nederlands bedrijf. Het werd in 1975 opgericht door J. Brand onder de naam “Multec”, dat zich toen richtte op het detacheren van ingenieurs. In 1988 werd ook het detacheren van non-engineering specialisten aan de activiteiten toegevoegd. 

Andere naam, verdere groei

Vanaf 1989 is de naam voor alle werkmaatschappijen omgezet naar een herkenbare, corporate naam, namelijk Brunel. Brunel is vernoemd naar de Britse engineer Isambard Kingdom Brunel. Daarna is Brunel alleen maar blijven groeien en uitbreiden en is het ook de internationale markt op gegaan. Van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Azië, Canada en Australië in 1996 heeft Brunel inmiddels 97 vestigingen over de gehele wereld. Sinds 1997 staat Brunel genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs.

Brunel is inmiddels gespecialiseerd in het bieden van zakelijke dienstverlening. Zo zetten ze bijvoorbeeld professionals flexibel in bij projectmanagement. Ook doen ze aan detachering en consultancy op het gebied van engineering. Andere taken zijn IT, Legal, finance, marketing & communicatie, healthcare en alle disciplines in de olie-industrie en gasindustrie.

brunel

Het doel van Brunel

Het doel van Brunel is om hun klanten en consultants uitmuntendheid te bieden in alle aspecten van hun dienstverlening uit resource planning tot en met de volledige levenscyclus van de opdracht.

Sinds hun oprichting in 1975 hebben ze een dermate groei doorgemaakt, dat ze wereldwijd ruim 10.000 medewerkers hebben en jaarlijks een omzet van bijna 1 miljard behalen, volledig aangestuurd vanuit hun eigen internationale netwerk.

Hun schat aan ervaring biedt hun klanten het vertrouwen dat hun financiële en personele middelen en arbeidsvoorwaarden zullen worden beheerd met het hoogste niveau van professionaliteit. Brunel heeft dan ook niet voor niets een uitstekende reputatie op dit gebied.

Wat doet Brunel?

Brunel is voornamelijk een bemiddelaar voor personeel. Ze leveren hoog opgeleid personeel in verschillende sectoren.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!