fbpx

Beleggen in Brunel: bedrijfsinformatie & actuele koers

brunelBrunel is een arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel en van oorsprong een Nederlands bedrijf. Het werd in 1975 opgericht door J. Brand onder de naam “Multec”, dat zich toen richtte op het detacheren van ingenieurs. In 1988 werd ook het detacheren van non-engineering specialisten aan de activiteiten toegevoegd. Tevens werden er een aantal nieuwe vestigingen geopend.

Beleggen in Brunel

Wil je zelf het CFD aandeel Brunel aanschaffen? Bekijk dan de actuele koers in de grafiek onder deze alinea en druk op de knop kopen of verkopen. Wanneer je koopt verdien je geld wanneer de koers stijgt en wanneer je verkoopt verdien je geld zodra de koers daalt. Op die manier kan je dus eigenlijk altijd geld verdienen! Op deze pagina vind je nog verdere informatie over het aandeel Brunel die je kunt gebruiken bij het maken van de juiste beleggingsbeslissing.

Andere naam, verdere groei

Vanaf 1989 is de naam voor alle werkmaatschappijen omgezet naar een herkenbare, corporate naam, namelijk Brunel, vernoemd naar de Britse engineer Isambard Kingdom Brunel. Daarna is Brunel alleen maar blijven groeien en uitbreiden en is het ook de internationale markt op gegaan. Van kantoren in Nederland, België, Duitsland, Azië, Canada en Australië in 1996 heeft Brunel inmiddels 97 vestigingen over de gehele wereld. Sinds 1997 staat Brunel genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs.

Brunel is inmiddels gespecialiseerd in het bieden van zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd in flexibele inzet van professionals in projectmanagement, detachering en consultancy op het gebied van engineering, IT, Legal, finance, marketing & communicatie, healthcare en alle disciplines in de olie-industrie en gasindustrie.

Het doel van Brunel

Het doel van Brunel is om hun klanten en consultants uitmuntendheid te bieden in alle aspecten van hun dienstverlening uit resource planning tot en met de volledige levenscyclus van de opdracht.

Sinds hun oprichting in 1975 hebben ze een dermate groei doorgemaakt, dat ze wereldwijd ruim 10.000 medewerkers hebben en jaarlijks een omzet van bijna 1 miljard behalen, volledig aangestuurd vanuit hun eigen internationale netwerk.

Hun schat aan ervaring biedt hun klanten het vertrouwen dat hun financiële en personele middelen en arbeidsvoorwaarden zullen worden beheerd met het hoogste niveau van professionaliteit. Brunel heeft dan ook niet voor niets een uitstekende reputatie op dit gebied.

Tip: Klik hier & ontvang gratis tot €175 om mee te beleggen!

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!