Eurocommercial Properties aandelen kopen

Eurocommercial Properties is opgericht in 1991 en al meer dan 20 jaar beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. In het begin heeft Eurocommercial geïnvesteerd in vastgoed verspreid over een groot aantal landen. Denk je erover na om te beleggen in Eurocommercial door aandelen te kopen? Hier kan je direct zien waar je dit het beste kunt doen! Ook kan je hier de actuele koers van Eurocommercial Properties opvragen.

Hoe kan je actief beleggen in Eurocommercial Properties?

Het kan erg lucratief zijn om te handelen in het aandeel Eurocommercial. Het aandeel Eurocommercial is genoteerd op de beurs. Je kan actief in het aandeel beleggen door op het juiste moment CFD’s te kopen en verkopen. Bij Plus500 kan je eenvoudig beleggen in het aandeel Eurocommercial.

Een groot voordeel van deze broker is het feit dat de transactiekosten relatief laag zijn waardoor je ook met enkele aandelen geld verdient bij een geringe stijging of daling. Je kan actief beleggen in aandelen geheel gratis uitproberen bij Plus500 met een demo. Je kan de onderstaande knop gebruiken om een gratis account te openen :

Plus500 aanmelden

Waar kan je Eurocommercial aandelen kopen?

Vertrouw je in de toekomst van Eurocommercial Properties? Dan kan het interessant zijn om aandelen aan te schaffen. Dit doe je bij een online broker. Brokers zijn partijen die het voor particulieren mogelijk maken om via de computer aandelen te kopen en verkopen. Eén van de populairste brokers om aandelen bij te kopen is eToro. Bij eToro betaal je namelijk geen kosten over je aandelentransacties. Met de onderstaande knop kan je de mogelijkheden direct proberen met een onbeperkte demo:

etoro aanmelden

Hieronder zie je bij welke partij je dit het beste kunt doen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor alle aandelen Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% per transactie Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de Actuele koers van Eurocommercial? 

Ben je benieuwd naar de actuele koers van Eurocommercial Properties? Hieronder kan je zien hoe het CFD  aandeel zich ontwikkelt. Ook kan je door op de kopen en verkopen knop te drukken direct een order plaatsen op de markt.

Waarin investeert Eurocommercial?

In het verleden investeerde Eurocommercial nog in kantoorpanden. Hier zijn ze echter volledig mee gestopt. Tegenwoordig investeert Eurocommercial alleen nog in winkelcentra. De personeelsleden zorgen ervoor dat alle huren netjes betaald worden. Ook zoekt het bedrijf altijd naar interessante, nieuwe locaties.

Eurocommercial Properties lijkt dit goed te doen. De bezettingsgraad ligt altijd rond de 99%. Wel is het bedrijf erg cyclisch. Wanneer het slecht gaat met de economie, zullen winkelcentra eerder leeg komen te staan. Het is dan ook niet verstandig om fors te investeren in het bedrijf wanneer je denkt dat de economie het niet goed gaat doen in de toekomst. Zie je het juist zonnig in? Dan kan je een belegging in Eurocommercial zeker overwegen!

Portefeuille

Eurocommercial investeert in onder andere Frankrijk. Eurocommercial opende daar in 1992 hun eerste vestiging openden met de overname van Les Atlantes winkelcentrum in Tours. In 1994 hebben ze hun eerste overname in Italië gedaan door Curno in Bergamo over te nemen. Vanaf 2001 vond een verschuiving plaats naar de Zweedse markt.

Op dit moment is Eurocommercial de meest ervaren kracht van Europese beleggers met een enorme portefeuille aan winkelcentra waarvan 39% van deze activa zich bevindt in Italië, 36% in Frankrijk en 25% in Zweden. Er is dus weinig Nederlands meer aan dit vastgoedfonds. Maar ondanks het feit dat vastgoed geen markt is waar veel beleggers nog in durven te beleggen heeft Eurocommercial het dividend verhoogd.

eurocommercial

Eurocommercial blijft groeien

Ondanks dat concurrenten als Wereldhave flink moesten afboeken op winkelcentra in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten en daardoor hun dividend ook nog eens flink moesten verlagen, gaat het Eurocommercial Properties nog steeds voor de wind.

Het directe investeringsresultaat, dat wordt berekend door de huuropbrengst te verminderen met de kosten, blijft tot op heden nog steeds stijgen.

Weinig Nederlands meer

Eurocommercial heeft dan nog wel zijn hoofdkantoor in Amsterdam, maar sinds mei 2010 richt het fonds zich niet meer op de Nederlandse markt. Ze richten zich voornamelijk op vastgoed in Noord-Italië, Frankrijk en Zweden. De waarde van de panden in Italië is enigszins gedaald, maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de hogere waarderingen in Frankrijk en Zweden.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment