Pharming aandelen kopen

Pharming is een aandeel dat tegenwoordig vooral bekend staat om haar lage notering. Met een prijs van één tot twee cent lijken het bedrijf en het aandeel weinig potentie te hebben. Toch kan een penny stock kopen op de lange termijn veel geld opleveren.

Wat is Pharming Group N.V.?

Pharming kopenPharming Group N.V. is een in Nederland gevestigd biotechbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van medicijnen voor verschillende slecht behandelbare ziektes. Het bedrijf is al tijden lang verliesgevend en er werken maar enkele tientallen mensen. Is het dan nog wel verstandig om aandelen Pharming te kopen?

Het bedrijf heeft zich vooral gespecialiseerd in de productie van menselijke proteïnen die een geneeskrachtige werking hebben. Bij bepaalde genetische foutjes zouden deze proteïnen de patiënt weer beter kunnen maken.

De potentie van Pharming

Het mooie van biotechbedrijven is het feit dat ze lange tijd niets waard zijn. Pas wanneer een bedrijf een medicijn op de markt brengt dat een bepaalde ziekte kan genezen zal het winst behalen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf dat viagra heeft uitgevonden, wanneer we onze spam box openen zien we direct dat het een verkoopsucces is geworden; of je het nu koopt of niet...

Door de lage koers kan Pharming N.V. een leuke penny stock zijn om in de toekomst wellicht een leuke klapper mee te maken. Investeer echter maar een beperkt deel van je vermogen in dit aandeel, aangezien de vooruitzichten op het moment vrij slecht zijn. Bedenk dat een notering van vier cent neerkomt op een winst van honderd procent!

8 augustus 2012

Pagina in het Engels

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment