Wereldhave aandelen kopen

Wereldhave NV is een Nederlandse onderneming die investeert in vastgoed in landen over de gehele wereld. Het hoofdkantoor van Wereldhave is gevestigd in Den Haag.  Het bedrijf is beursgenoteerd aan de AMX Index in Amsterdam. Denk je erover om te beleggen in Wereldhave? Op deze pagina kan je zien waar je het beste Wereldhave aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de koers van Wereldhave opvragen.

Hoe kan je actief beleggen in Wereldhave?

Je kunt zelf handelen in CFD aandelen Wereldhave bij Plus500. De koers van Wereldhave hangt samen met de situatie op de vastgoedmarkt. Het leuke aan beleggen bij Plus500 is echter het feit dat je resultaat niet hoeft af te hangen van de situatie op de vastgoedmarkt. Je kunt bij Wereldhave namelijk besluiten om long of short te gaan op het aandeel.

Bij long plaats je een order op een stijgende koers en bij short plaats je een order op een dalende koers. Bij Plus500 kan je actief handelen in Wereldhave en andere Nederlandse aandelen geheel zonder risico uitproberen met een gratis demo. Klik om de onderstaande knop om gratis een account aan te maken

Plus500 aanmelden

Waar kan je Wereldhave aandelen kopen?

Heb je vertrouwen in de vastgoedmarkt de komende jaren? Denk je dat het wel losloopt met de economie? Dan kan het aantrekkelijk zijn om aandelen Wereldhave te kopen. Bij het kopen van aandelen is het verstandig om de goedkoopste partij te kiezen. Op die manier blijft je winst hoog. Momenteel is eToro de goedkoopste partij. Je kan de Wereldhave aandelen hier namelijk zonder extra commissies kopen. Wil je de mogelijkheden gratis proberen met een demo? Met de onderstaande knop maak je direct een account aan:

etoro aanmelden

Bekijk hieronder tegen welke tarieven je Wereldhave aandelen kunt kopen:

Broker
Flatex aandelen kopen €0 voor aandeel Wereldhave Meer informatie Aanmelden
DEGIRO aandelen €2 + 0,038% voor Wereldhave Meer informatie Aanmelden
Binck aandelen handelen €1 + 0,1% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden
Lynx aandelen verkopen 0,06% met €6 minimum Meer informatie Aanmelden

Wat is de actuele koers van Wereldhave?

Ben je benieuwd hoe de koers van Wereldhave zich ontwikkelt? Begrijpelijk! Ontwikkelingen op de vastgoedmarkt zijn immers ontzettend interessant. Hieronder zie je de actuele CFD koers van het aandeel Wereldhave. Je kan de knoppen gebruiken om direct CFD’s op het aandeel te kopen of verkopen.

Waar let je op bij beleggingen in Wereldhave?

Wereldhave is een vastgoedbedrijf. Dit betekent automatisch dat de koers van Wereldhave erg conjunctuurgevoelig is. Dit zag je bijvoorbeeld bij de crisis in 2008: de prijzen van vastgoed kelderden toen sterk. Het is dan ook verstandig om de focus breed te leggen wanneer je wilt investeren in Wereldhave. Kijk niet alleen naar de actuele koers, maar ook naar de wereldwijde economische situatie.

Oprichting

WereldhaveIn 1930 is het bedrijf Wereldhave opgericht en ze zijn actief in het beleggen in vastgoed, zoals bijvoorbeeld kantoren, winkelcentra en woonruimte. Hierbij vormen de huuropbrengsten en de waardestijgingen van deze gebouwen de winst van Wereldhave.

Wereldhave belegd in vele landen over de gehele wereld, waaronder de Verenigde Staten voor 24%, Nederland voor 20%, Finland voor 16%, het Verenigd Koninkrijk voor 15%, België voor 14%, Frankrijk voor 6% en Spanje voor 5%. Het percentage aan vastgoed in België wordt veroorzaakt doordat Wereldhave voor meer dan 65% van alle aandelen van Wereldhave Belgium in handen heeft.

Activiteiten

Opgesplitst in vastgoed is de beleggingsportefeuille van Wereldhave NV ongeveer onder te verdelen in de volgende sectoren: voor 39% in kantoren, 57% in winkelruimte en voor 4% in woningen. Deze percentages zijn hierbij uiteraard indicatief, omdat bij elke nieuwe investering deze percentages iets kunnen wijzigen.

Doordat Vastgoedfonds Wereldhave actief management van winkelcentra voert, eigen projecten (her-) ontwikkelt, hun risico’s spreidt en ze lokale kennis hebben en lokaal aanwezig zijn, onderscheiden ze zich van andere vastgoedfondsen.

Focus op Europa

Wereldhave heeft begin 2012 aangekondigd dat ze zich primair willen focussen op vastgoed in Europa. Hierdoor zullen ze zich terugtrekken uit de Verenigde Staten en zal al het vastgoed daar worden verkocht in verschillende delen. Het eerste gebouw is reeds begin 2012 verkocht, maar de verwachting is dat het wel ongeveer 2 jaar zal duren voordat al het vastgoed in de Verenigde Staten zal zijn verkocht.

Handige links: aan de slag met beleggen

Plaats een reactie

Heb je een vraag? Of heb je een interessante mening? Plaats een reactie!

Comments powered by CComment