Regeneron aandelen kopen

Regeneron is een farmaceutisch bedrijf dat al verschillende interessante medicijnen heeft ontwikkeld. Regeneron onderzoekt daarnaast ook een nieuw, potentieel middel tegen het coronavirus. Wil je zelf Regeneron aandelen kopen? In dit artikel bekijken we hoe je de beste resultaten kunt behalen met beleggingen in Regeneron.

Hoe kan je Regeneron aandelen kopen?

Denk je dat Regeneron in de toekomst nog betere resultaten gaat neerzetten? Dan kan het slim zijn om te investeren in het bedrijf door de aandelen voor de lange termijn te kopen. Dit kan je doen bij een professionele broker, vergelijk direct de beste partijen met elkaar:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Regeneron. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Regeneron & beleg gratis in ETF's!
Avatrade aandelen kopenHandel actief in Regeneron tegen lage kosten met een gratis demo!
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Regeneron?

Een aandeel als Regeneron kan erg volatiel zijn: wanneer er nieuws rondom nieuwe medicijnen uitkomt, kan de koers van het aandeel plotseling fors stijgen. Wanneer een nieuw medicijn wordt afgekeurd, dan kan de koers juist dalen. Als actieve belegger of handelaar kan je inspelen op dit soort ontwikkelingen.

Een goede broker waar je kunt profiteren van de volatiliteit van het CFD-aandeel Regeneron is Plus500. Bij Plus500 kan je beleggen geheel gratis & zonder risico proberen met een demo. Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de aandelenkoers van Regeneron?

Wil je weten hoe de aandelenkoers van Regeneron het doet? In de onderstaande grafiek zie je tegen welke prijs je CFD-aandelen Regeneron kunt kopen verkopen:

77% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Regeneron

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Regeneron.

Analyse van Regeneron

Voordat je besluit of je Regeneron wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Regeneron zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Regeneron zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Regeneron in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Regeneron gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Regeneron is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Is het verstandig om te investeren in Regeneron?

Regeneron wordt vaak in het rijtje met bedrijven gezet die vanwege het coronavirus plotseling goede resultaten neerzetten. Toch is het bedrijf hier niet volledig van afhankelijk: Regeneron heeft voldoende andere producten ontwikkelt om een interessante investering te zijn. Dit zie je ook aan de prestaties van het aandeel: het bedrijf is een stuk minder volatiel dan bijvoorbeeld Novavax dat ruim 4000% in waarde steeg, maar later weer 30% in waarde daalde.

Een corona medicijn kan dus positief uitpakken voor Regeneron, maar ook zonder een nieuw medicijn profiteert het bedrijf van winstgevendheid. Je kunt een investering in Regeneron dus zeker overwegen.

In het kort over Regeneron

Het hoofdkantoor van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Regeneron Pharmaceuticals bevindt zich in Eastview. Deze stad in de Amerikaanse staat Tennessee ligt in de buurt van New York. Het bedrijf, dat slechts één bedrijfssegment kent, houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van medicijnen.

Medicijnontwikkelingen van Regeneron

Regeneron werd opgericht in 1998 en is ondertussen uitgegroeid naar een bedrijf met meerdere vertakkingen. Regeneron is wereldwijd bekend als ontwikkelaar van diverse medicijnen voor ernstige en levensbedreigende ziekten. Door het op de markt brengen van baanbrekende recepten als een VEGF-remmer en een interleukine blokker wordt Regeneron gezien als een bedrijf dat zijn vak beheerst.

Het bedrijf doet nu studie naar het cynatine en naar recepten met als basis tyrosine kinase. Bij dit bedrijf, dat nauwe banden heeft met onder andere de farmaceuten Bayer en Sanofi, werken wereldwijd ruim 6.000 mensen.

Wanneer je een belegging in Regeneron overweegt, is het belangrijk om de medicijnontwikkelingen van het bedrijf goed in de gaten te houden. Zodra het Regeneron lukt om een nieuw, veelbelovend medicijn naar de markt te brengen dan kan de aandelenkoers flink stijgen. Dit kan een interessant moment zijn om Regeneron aandelen te kopen.

Wil je beleggen in Regeneron? Dat kan! Het bedrijf staat als REGN genoteerd op de Amerikaanse Nasdaq.

Ontwikkeling van middel tegen het corona

De Amerikaanse farmaceut Regeneron is bezig met het ontwikkelen van een mogelijk middel tegen het COVID-19-virus. Het bedrijf ontving van de Amerikaanse overheid een bestelling van dit middel ter waarde van 450 miljoen dollar. Het middel, een cocktail tegen antivirale antistoffen, wordt momenteel getest.

Getest wordt of het middel gebruikt kan worden om patiënten die besmet zijn met het COVID-19-virus te behandelen en of het middel een besmetting met dit virus kan voorkomen. Sinds voorjaar 2020 heeft het bedrijf de productie van dit middel voor eigen risico opgevoerd. Door de bestelling van de Amerikaanse overheid kan het bedrijf de productie nog verder opvoeren. Als het middel na de klinische testfase op de markt wordt toegelaten, dan is het middel  dus direct op grote schaal beschikbaar.

Dit soort ontwikkelingen kunnen een sterke invloed uitoefenen op de beurskoers. Wanneer je een belegging in het bedrijf overweegt, dan is het verstandig om hier goed op te letten.

Experimentele coronabehandeling van Trump

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump positief getest werd op het  coronavirus werd hij onder andere behandeld met een experimentele cocktail van synthetische antilichamen. De president kreeg een dosis van 8 mm van het door het bedrijf Regeneron ontwikkelde experimentele  medicijn REGN-COV2. Na zijn snelle genezing prees hij Regeneron de hemel in: het aandeel staat in oktober 2020 ruim 60% hoger dan begin 2020.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
AIG
AIG
Amazon
Amazon
AMD
AMD
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *