Regeneron aandelen kopen (2024) – koers & analyse

Regeneron is een farmaceutisch bedrijf dat al verschillende interessante medicijnen heeft ontwikkeld. Regeneron onderzoekt daarnaast ook een nieuw, potentieel middel tegen het coronavirus. Wil je zelf Regeneron aandelen kopen? In dit artikel bekijken we hoe je de beste resultaten kunt behalen met beleggingen in Regeneron.

Hoe kan je Regeneron aandelen kopen?

Denk je dat Regeneron in de toekomst nog betere resultaten gaat neerzetten? Dan kan het slim zijn om te investeren in het bedrijf door de aandelen voor de lange termijn te kopen. Dit kan je doen bij een professionele broker, vergelijk direct de beste partijen met elkaar:

BrokerKostenReview
Aanmelden
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Regeneron. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Regeneron & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de aandelenkoers van Regeneron?

Wil je weten hoe de aandelenkoers van Regeneron het doet? In de onderstaande grafiek zie je tegen welke prijs je aandelen Regeneron kunt kopen verkopen:

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Regeneron

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Regeneron.

Analyse van Regeneron aandelen

Voordat je besluit of je Regeneron wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Regeneron zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van Regeneron over de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Regeneron zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Regeneron in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Regeneron gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de voorspellingen van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Regeneron is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Waarom kan het interessant zijn om te beleggen in Regeneron?

 • Innovatie: Regeneron heeft een sterke reputatie voor het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld het succesvolle medicijn Eylea uitgebracht wat de enige door de FDA goedgekeurde behandeling is voor AMD (age-related macular degeneration)
 • Sterke positie: de globale farmaceutische markt is groot en groeit sterk. Regeneron heeft een sterke positie opgebouwd met een gediversifieerde portfolio voor de behandeling van verschillende ziektes waaronder kanker en auto-immuunziektes.
 • Sterke financiële positie: Regeneron staat bekend om haar constante omzet- & winstgroei en betaalt bovendien een aantrekkelijk dividend aan de aandeelhouders.

Wat zijn de risico’s van aandelen Regeneron?

 • Hoge R&D kosten: Regeneron investeert veel geld in het ontwikkelen van nieuwe medicijnen wat de winstgevendheid in de toekomst onder druk kan zetten.
 • Patenten vervallen: het patent van sommige van de belangrijkste medicijnen van Regeneron (Elyea & Dupixent) verloopt binnen enkele jaren wat de winstgevendheid onder druk kan zetten.
 • Concurrentie: Regeneron heeft te maken met sterke concurrentie van andere farmaceutische bedrijven die vergelijkbare medicijnen ontwikkelen.

 Hoe kan je beleggen in aandelen Regeneron?

 1. Brokers vergelijken: je hebt een account bij een betrouwbare aandelen broker nodig om Regeneron aandelen te kopen. Klik hier om de bekendste partijen met elkaar te vergelijken.
 2. Account activeren: neem vervolgens de tijd om je beleggingsrekening volledig te activeren door een kopie van je paspoort en adres te uploaden.
 3. Geld storten: je kunt vervolgens direct geld storten vanaf je bankrekening naar je beleggingsrekening.
 4. Regeneron aandelen kopen: selecteer nu het aandeel Regeneron en vul het bedrag in dat je wilt investeren. Met een marktorder koop je de aandelen direct, terwijl je met een limietorder je aanschaf kunt uitstellen.
 5. Evaluatie: je ziet je resultaten op je belegging in real-time terug binnen je beleggingsrekening. Je kunt je aandelen Regeneron vervolgens op elk gewenst moment weer verkopen.

Wat zijn de grootste concurrenten van Regeneron?

Over Regeneron

Het hoofdkantoor van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Regeneron Pharmaceuticals bevindt zich in Eastview. Deze stad in de Amerikaanse staat Tennessee ligt in de buurt van New York. Het bedrijf, dat slechts één bedrijfssegment kent, houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van medicijnen.

Medicijnontwikkelingen van Regeneron

Regeneron werd opgericht in 1998 en is ondertussen uitgegroeid naar een bedrijf met meerdere vertakkingen. Regeneron is wereldwijd bekend als ontwikkelaar van diverse medicijnen voor ernstige en levensbedreigende ziekten. Door het op de markt brengen van baanbrekende medicijnen als een VEGF-remmer en een interleukine blokker wordt Regeneron gezien als een bedrijf dat zijn vak beheerst. Het bedrijf doet nu studie naar het cynatine en naar medicijnen met als basis tyrosine kinase.

Wanneer je een belegging in Regeneron overweegt, is het belangrijk om de medicijnontwikkelingen van het bedrijf goed in de gaten te houden. Zodra het Regeneron lukt om een nieuw, veelbelovend medicijn naar de markt te brengen dan kan de aandelenkoers flink stijgen. Dit kan een interessant moment zijn om Regeneron aandelen te kopen.

Wil je beleggen in Regeneron? Dat kan! Het bedrijf staat als REGN genoteerd op de Amerikaanse Nasdaq.

Wel of niet Regeneron aandelen kopen?

Of het aantrekkelijk is om Regeneron aandelen te kopen, hangt sterk van je persoonlijke voorkeur af. Beleggingen in farmaceutische bedrijven zijn risicovol; je bent namelijk sterk afhankelijk van toekomstige ontwikkelingen binnen het bedrijf. Wanneer het Regeneron lukt om succesvolle, nieuwe medicijnen te produceren dan kan de aandelenkoers flink stijgen. Wanneer dit niet lukt, kan de aandelenkoers juist onder druk komen te staan.

Het is altijd verstandig om je beleggingen te spreiden: op die manier behoud je voldoende balans binnen je beleggingsrekening. Door ook in andere bedrijven te investeren, voorkom je dat je te afhankelijk wordt van één specifieke sector.

Accenture
Accenture
Activision
Activision
Adobe
Adobe
Amazon
Amazon
American Airlines
American Airlines
American Express
American Express

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *