Vodafone aandelen kopen

Vodafone is de marktleider op het gebied van mobiele communicatie. Ook proberen ze in te spelen op nieuwe trends zoals het internet of things waarmee je alle apparaten in je huis met elkaar kunt verbinden. Wil je beleggen in de toekomst van Vodafone? Dan kan je hier direct zien waar je het beste de aandelen kunt kopen. Ook kan je hier de actuele koers van Vodafone opvragen.

Waar kan je Vodafone aandelen kopen?

Denk je erover na om Vodafone aandelen voor de lange termijn te kopen? Dan kan bij een online broker! Een online broker is een partij die het mogelijk maakt om aandelen aan je portefeuille toe te voegen. Je wordt dan mede-eigenaar van het bedrijf.

Hieronder kan je overzichtelijk zien bij welke brokers je het voordeligst Vodafone aandelen kunt kopen:

BrokerKostenAanmelden
eToro logo aandelen€0 voor Vodafone. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logo€3,90 voor Vodafone
DEGIRO-review-logo0,06% met £2,50 minimum voor Vodafone
Scalable aandelen kopenVoor €2,99 per maand commissievrij beleggen
BUX-logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
FXFlat aandelen kopen£7 voor aandelen Vodafone
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Hoe kan je actief beleggen in Vodafone?

Wil je actief beleggen in Vodafone? Dan kan je het beste gebruik maken van derivaten. Met een derivaat kan je namelijk orders plaatsen op stijgende en op dalende koersen. Geeft Vodafone een winstwaarschuwing af? Dan kan je een order plaatsen op een dalende prijs. .

Een goede partij om in CFD-aandelen Vodafone te handelen is Plus500. Bij Plus500 kan je de mogelijkheden bovendien geheel gratis uitproberen met een demoaccount. Klik op de onderstaande knop om direct te beginnen met online beleggen:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.

Wat is de actuele koers van Vodafone?

De actuele koers van Vodafone is constant in beweging. Je kan hier als handelaar van profiteren! Hieronder zie je de koers van het CFD-aandeel Vodafone. Wil je handelen in Vodafone? Gebruik dan de kopen of verkopen knop.

78% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Vodafone

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Vodafone.

Analyse van Vodafone

Voordat je besluit of je Vodafone wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Vodafone zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Vodafone zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Vodafone in 2023?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Vodafone gaat doen in 2023 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Vodafone is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Is het verstandig om te investeren in Vodafone?

Voordat je Vodafone aandelen koopt, is het belangrijk om het bedrijf eerst goed te onderzoeken. Het bedrijf heeft een leidende rol in communicatietechnieken en met meer dan 600 miljoen klanten is het bereik van het bedrijf enorm. Bovendien betaalt het bedrijf een aantrekkelijk dividend uit waardoor beleggen in Vodafone interessant is voor de belegger die een inkomen uit aandelen wilt opbouwen.

Timing kan erg belangrijk zijn wanneer je belegt in Vodafone. De aandelenkoers kan flink stijgen & dalen en door een goede analyse uit te voeren, zorg je ervoor dat je het beste haalt uit je beleggingsstrategie. Wanneer je het moeilijk vindt om Vodafone aandelen op het juiste moment te kopen, kan je er ook voor kiezen om de aandelen gespreid te kopen. Je koopt Vodafone aandelen dan op meerdere momenten waardoor je niet het risico loopt dat je net op het hoogtepunt al je geld in het aandeel investeert.

Het is ook zeker aan te raden om de Vodafone aandelen te vergelijken met de concurrentie. Op die manier kan je bepalen of het niet aantrekkelijker is om een ander aandeel te kopen.

Over Vodafone

Vodafone is de marktleider op het gebied van communicatie via de mobiel, het vaste net, breedband en ook televisie. Het bedrijf is altijd aan het innoveren en bereidt zich goed voor op de toekomst. Het internet of things is hiervan een goed voorbeeld. Het is al sterk in opkomst en Vodafone bereid dit goed voor.

Ook met de opkomst van mobiele betaaldiensten zijn ze zeer actief. Daarnaast zijn ze ook actief met de digitale transformatie van opkomende markten. Vodafone is een wereldspeler en niet alleen actief in Nederland of Europa. Het bedrijf is in 1985 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Nu zijn ze actief in 42 landen met hun eigen mobiele netwerken of die van partners en ook met het breedbandinternet.

Beleggen in Vodafone

Vodafone is een wereldspeler!

Het bedrijf heeft 625 miljoen mobiele klanten (in 2019), 27 miljoen breedbandklanten en 22 miljoen televisie klanten. Ze hebben deze klanten via hun eigen bedrijven of samen met partners in de verschillende landen en geassocieerde bedrijven van Vodafone. Ze werken aan de digitale toekomst die voor iedereen werkt.

De spreiding over verschillende regio’s is een goede reden om Vodafone aandelen te kopen. Wanneer één regio minder goed presteert, dan kunnen de resultaten uit een andere regio dit opvangen.

Mobiel en Vodafone

Er zijn verschillende mobiele services waar de klanten van Vodafone mee kunnen bellen, sms’en en toegang hebben tot databundels. Ze hebben een sterk en goed netwerk en gaan voor 100% kwaliteit. Vodafone heeft in Europa het grootste 5G netwerk.

Het grootste breedband netwerk van Europa

Vodafone beschikt in Europa over het grootste netwerk voor breedband oplossingen. Ze verbinden in Europa 118 miljoen mensen met het internet waarmee het een dominante en belangrijke speler op de breedbandmarkt is. Z

Denk je dat Vodafone deze sterke positie kan behouden? Dan kan het interessant zijn om Vodafone aandelen te kopen.

Andere diensten van Vodafone

Vodafone biedt ook oplossingen voor het internet of things door te zorgen voor een veilige communicatie over de netwerken van Vodafone. Daarnaast biedt Vodafone Cloud Diensten aan voor bedrijven en huishoudens. Voor de zakelijke markt hebben ze ook op maat gemaakte diensten pakketten zowel voor kleine thuis kantoren als grote multinationals. Wanneer Vodafone verder innoveert en nieuwe, interessante diensten lanceert dan kan dit positief zijn voor de resultaten van het bedrijf.

Wat is de toekomstverwachting voor Vodafone?

Er komen steeds meer innovatieve oplossingen bij om steden slimmer te maken. Een bedrijf als Vodafone speelt hier een belangrijke rol bij. Via hun netwerk is het mogelijk om apparaten en mensen met elkaar te laten communiceren. De diensten van Vodafone helpen bij de doorstroming van het verkeer, het openbaar vervoer, het afval, fietsvervoer en ook bij de hulp in huis.

De koelkast kan straks volautomatisch doorgeven aan de supermarkt dat de melk op is. Die techniek gaat straks nog grotere sprongen maken dan we nu verwachten. Vodafone en andere communicatie bedrijven zullen hier een grote rol bij gaan spelen. Dit is een grote kans voor Vodafone; wanneer het bedrijf hier goed op inspeelt dan kan dit de aandelenprijs een boost geven. Het is dan wel belangrijk dat Vodafone haar concurrenten voorblijft. Denk je dat ze dit lukt? Dan kan het interessant zijn om te beleggen in Vodafone door de aandelen te kopen.

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *