Kingfisher aandelen kopen

Kingfisher is een Engelse multinational met het hoofdkantoor in Londen. Het bedrijf heeft verschillende bekende merken: denk hierbij bijvoorbeeld aan B&O, Costorama, Brico Dépot en Screwfix. Kingfisher staat genoteerd aan de London Stock Exchange waar je de aandelen kunt kopen. Wil je beleggen in een grote doe het zelf partij? Dan kan je een investering in Kingfisher zeker overwegen! Je kan op deze pagina ook de laatste koersgegevens opvragen.

Waar kan je Kingfisher aandelen kopen?

Denk je dat Kingfisher zich goed heeft voorbereid op de toekomst? Ze hebben de organisatie flink aangepast en zijn ook online steeds actiever. Dit kan natuurlijk een positieve invloed hebben op de bedrijfsvoering van het bedrijf.

Denk je erover na om Kingfisher aandelen te kopen? Hieronder zie je bij welke brokers je Kingfisher aandelen kunt kopen:

BrokerKostenReview
Aanmelden
Freedom Finance demoInvesteren in aandelen & ETF's. Verdien tot 8,7% aan rente over je storting + gratis demo.
eToro logo aandelen€0 aan kosten voor Kingfisher. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
DEGIRO-review-logoKoop goedkoop aandelen Kingfisher & beleg gratis in ETF's!
Vergelijken?Vergelijk direct de beste brokers & open een gratis demo!

Wat is de actuele koers van Kingfisher?

Ben je benieuwd naar de laatste koers van het bedrijf Kingfisher? In de onderstaande grafiek zie je direct de CFD koers van Kingfisher. Ook kan je door middel van de knoppen een positie openen op het aandeel.

76% van de retailbeleggers verliest geld met het handelen in CFDs bij deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen.

Bedrijfsgegevens van Kingfisher

Hieronder zie je de belangrijkste bedrijfsgegevens van Kingfisher.

Analyse van Kingfisher

Voordat je besluit of je Kingfisher wilt kopen of verkopen, is het belangrijk om het aandeel eerst goed te analyseren. In het onderstaande overzicht zie je hoe Kingfisher zich heeft ontwikkeld over de afgelopen periode.

Beurskoersen van de laatste 5 dagen

In de onderstaande tabel kan je de beurskoersen van Kingfisher zien van de laatste 5 dagen:

Wat doet de koers van Kingfisher in 2024?

Ben je benieuwd wat analisten denken dat Kingfisher gaat doen in 2024 en de jaren daarop? We hebben met behulp van de data van Alpha Vantage de prognoses van analisten gecombineerd. Vergeet niet dat dit cijfer slechts een voorspelling over het koersverloop van Kingfisher is en dat deze voorspelling niet hoeft uit te komen. Doe daarom altijd je eigen onderzoek!

Over Kingfisher

Kingfisher is een serieuze speler binnen de doe het zelf wereld. Ze bedienen particulieren en bedrijven. De bekende merken van Kingfisher zijn B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix en Koisher.  Er zijn 79.000 mensen die in 1326 winkels werken in 9 landen.

Binnen het bedrijf is veel kennis aanwezig om de thuisverbeteringsprojecten eenvoudiger te maken. Het beste resultaat is belangrijk, wat natuurlijk geheel afhankelijk is van de behoeften van de mensen. Hoe leven de mensen? In welke verschillende soorten woningen wonen ze? Welke behoeften zijn er om de woningen te verbeteren?

Denk je dat Kingfisher goed weet in te spelen op de vraag van de markt? Dan kan je het kopen van Kingfisher aandelen zeker overwegen!

Kingfisher

Het transformatieplan van Kingfisher

In 2015 zag Kingfisher veel kansen om als één groot bedrijf te gaan werken. De wereldwijde aansturing en de lokale werkmaatschappijen gingen hand in hand samenwerken om concurrerender en efficiënter te worden. Door de nieuwste technieken te gebruiken was het mogelijk om een naadloze klantervaring te krijgen. Digitale mogelijkheden zorgden voor een inspirerende winkelervaring. De klant kan nog beter alles ontwerpen en de producten gebruiken.

Schaalgrootte en uniformiteit

De schaalgrootte werd door de transformatie veel beter benut. Er is een uniform en toonaangevend productaanbod samengesteld. De focus start bij de klant: met de transformatie moeten de wensen van de klanten nog centraler komen te staan. Deze insteek zal leiden tot meer groei en winst. Ook door gedeelde opslagruimte te gebruiken ontstaan er besparingen. Zo heeft men de laatste drie jaar 100 miljoen euro bespaart door een gedeeld distributiecentrum in Polen te gebruiken.

Denk je dat het Kingfisher lukt om dit soort slimme besparingen door te blijven voeren? Dan kan het zomaar verstandig zijn om te investeren in Kingfisher door aandelen te kopen!

Online kansen

Door de transformatie zijn er ook online kansen ontstaan voor de Kingfisher groep. Ze behalen nu zeven procent van hun omzet uit de online verkopen. Op de lange termijn is de verwachting dat dit nog verder door zal groeien doordat steeds meer mensen via het internet winkelen. Denk je dat het Kingfisher lukt om meer winst te realiseren via het internet? Dan kan online beleggen in Kingfisher zomaar een aantrekkelijke optie zijn.

Gedachten van de nieuwe baas bij Kingfisher

De nieuwe baas is nog erg kritisch op de organisatiestructuur en haar complexiteit. Er zijn nog verschillende problemen die overwonnen moeten worden. De nieuwe baas is een Carrefour veteraan: Thierry Garnier. Hij heeft de taak om de weg omhoog te vinden. De langzame implementatie van nieuwe producten, te weinig marketing en andere uitdagingen in Frankrijk zijn de belangrijkste punten om aan te pakken.

Analisten speculeren

Er zijn verschillende analisten die speculeren over het opbreken van de groep. Het zou zo een minder aantrekkelijke overnamekandidaat zijn. De verwachting is echter niet dat dit gebeurt, gezien het transformatieplan en de schaalvoordelen die juist ontstaan door vanuit een groep te werken.

Het is belangrijk dat Kingfisher snel duidelijk schept en de weg omhoog weer gaat vinden. Ze zijn actief in een conjunctuurgevoelige sector, waardoor de economische situatie een grote invloed heeft op de bedrijfsresultaten. Door de activiteiten te spreiden over meerdere landen wordt het bedrijf minder afhankelijk van één specifieke markt.

Burberry
Burberry
Deliveroo
Deliveroo
Easyet
Easyet
Novacyt
Novacyt
Natwest Group
Natwest Group
Rollsoyce
Rollsoyce
Tullow Oil PLC
Tullow Oil PLC

Auteur

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Al toen ik 16 was kocht ik stiekem mijn eerste aandeel. Ondertussen beheer ik beleggen.info al meer dan 10 jaar en help ik mensen graag bij het bereiken van 'financiële vrijheid'. Na een studie bedrijfskunde en psychologie heb ik mij volledig toegelegd op ondernemen: de helft van de tijd in Nederland & de helft van de tijd in het buitenland. Lees hier meer over mij & maak kennis! Laat ook vooral een reactie achter onder het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *